baban ölüyo nasıl dicektim ki bi sey söyleyin nolur

Eğer ortada ikinci üyelik konusu varsa mune ya da kazen açıklar ama eğer bu üye breaking ise ve yöneticilerden izin alarak yeni üyelik aldı ise o zaman yapacak bir şey yok. Konusu gerçek olabilir de bu yüzden.
Bence yöneticilerin açıklama yapmasını bekleyin kızlar.

Yok izin almadı canım
öbür üyeliğini ispatlamadığı için hala banlı ve girmesi yasak ispat etmeden kendini

Peki son bir soru bu senin ilk üyeliğin mi?
Forumu nasıl kullanacağunı iyi biliyorsun, açıkçası burdaki üyelere ilk üye oldukları zamanı sorsan ben de dahil olmak üzere hepsinin forumun işleyişini, nerde konu açılacağını ya da açılmayacağını, ya da moderatörlere nasıl ulaşılacağını vs.vs. konularında acemilikleri olmuştur. Ama senin mesajlarına baktığımda bu acemilik yok.
Evet ilk üyelegim ama uzun süre dısarıdan takip ettim. Hatta kendi kendime yorum bile yapardım hani ben olsam kesin söyle yazarım bak su ne kadar dogru yazmıs diye. Ama tabi eski üye olmama kanıt bulmak istiyo herkes o yüzden hemen delil oluyo bu söylediginiz

Özelden yazmadılar mı ? E hani bana öm attın üyenin biri bana özelden yazdı sen bb sin dedi diye ? Ekran görüntüsü de duruyor ???
Özelden yazdılar. Sadece mune ile kazen in adını özelden yazmadılar. Bi üye kazenle mune yi nerden biliyosun dedi. Baskası da kesin yine özelden söylediler isimlerini diye yalan söyler simdi bu dedi.
Ben de hayır özelden söylemediler iftira atiyosunuz buraya yorum yaparken söylediler dedim

Yok izin almadı canım
öbür üyeliğini ispatlamadığı için hala banlı ve girmesi yasak ispat etmeden kendini
Mune'ye mesaj attım falan yazmış ya o yüzden izinli girmiş olabilir diyorum ben.
Ha bunlar dışında breaking.le hiç alakası olmayan yeni üye de olabilir, siz gibi tanımadığım için bir şey diyemem o konuya.

Mune'ye mesaj attım falan yazmış ya o yüzden izinli girmiş olabilir diyorum ben.
Ha bunlar dışında breaking.le hiç alakası olmayan yeni üye de olabilir, siz gibi tanımadığım için bir şey diyemem o konuya.
Su ihtimali aklınıza gtirdiniz ya cok sagolun ya. Yani tamam süpheler var da alakasız yeni biri mi acaba diye kimse mi sormaz. Inanmıyosunuz belki siz de ama acaba dediniz ya cok sagolun

Su ihtimali aklınıza gtirdiniz ya cok sagolun ya. Yani tamam süpheler var da alakasız yeni biri mi acaba diye kimse mi sormaz. Inanmıyosunuz belki siz de ama acaba dediniz ya cok sagolun
Hayır ben zaten breaking.i hiç tanımam, sohbetim de yoktur ama bazı yorumlarını beğenirdim. Fake çıkınca da şok olmuştum.
Bu konular hiç belli olmuyor. Çoğu zaman ben de sahte bulduğum konuların gerçek çıktığını görünce artık temkinli yaklaşıyorum.Her ihtimal olabilir.
Yani benim inanıp inanmama meselem yok nötr bakıyorum konuya da size de.

Son düzenleme:
ya bırak gitsin yine çocuk çocuk şeyler uydursun
yok italyaya nedimeliğe uçsun, yok norveçliyle mikemmel aşk yaşasın bunları uydursun
bunlarla tatmin olsun bize ne
ama böyle bi konuda puan toplamak için halka oynanmaz
yazıktır günahtır ya
onca insan var burada kanserden yakını kaybeden
milletin içini sızlatmaya ne hakkı var

bb kim bilmiyorum ama az cok baktim da yahu nasil kanmisiniz siz..Ben yalanciyim diye bas bas bagirmis..neden? cunku hakikaten temiz yureginiz var ve bolca duygu somurusu yapmis..ama yazik yuregi o kadar kararmis ki hayatina bakacagina gercekten kendi icin birseyler yapip yasamin zevkini almaya calisacagina burada insanlari kandirip egleniyor..demek ki igrenc bir hobisi olusmus..ne diyeyim insaallah birgun gercekten mutlu olmayi denerde o sekilde yuzu guler!

Ben kucukken kapi zillerine basip kacardim cok eglenirdim.Ama birgun kapiyi acmaya calisan yasli ayakta zor duran oksuren zor nefes alan bir teyzeyi uzaktan gorunce kendimden utanmisdim..ve cocuk halimle bir daha insanlarla eglenmemem gerektigini anlamistim..

bb de anlayacak elbet ama o galiba kendi basina gelmeden anlamayacak..

bb kim bilmiyorum ama az cok baktim da yahu nasil kanmisiniz siz..Ben yalanciyim diye bas bas bagirmis..neden? cunku hakikaten temiz yureginiz var ve bolca duygu somurusu yapmis..ama yazik yuregi o kadar kararmis ki hayatina bakacagina gercekten kendi icin birseyler yapip yasamin zevkini almaya calisacagina burada insanlari kandirip egleniyor..demek ki igrenc bir hobisi olusmus..ne diyeyim insaallah birgun gercekten mutlu olmayi denerde o sekilde yuzu guler!

Ben kucukken kapi zillerine basip kacardim cok eglenirdim.Ama birgun kapiyi acmaya calisan yasli ayakta zor duran oksuren zor nefes alan bir teyzeyi uzaktan gorunce kendimden utanmisdim..ve cocuk halimle bir daha insanlarla eglenmemem gerektigini anlamistim..

bb de anlayacak elbet ama o galiba kendi basina gelmeden anlamayacak..

Canım bir de ciddi anlamda onla üzülüyor diye sabahlara kadar beklediğimiz oldu
Ben onla görüşücektim de
Kaç kez teselli ettik onu
Gerçek kişiliğini gösterse yine severdik ki
Ama öyle bir kişilik yokmuş demek ki

Canım bir de ciddi anlamda onla üzülüyor diye sabahlara kadar beklediğimiz oldu
Ben onla görüşücektim de
Kaç kez teselli ettik onu
Gerçek kişiliğini gösterse yine severdik ki
Ama öyle bir kişilik yokmuş demek ki

just kafama takildi? su bb denen kisi neden itiraf etti? itiraf edecekse neden boyle birsey yapti? birsey dedi mi? ya da siz ne dusundunuz?

Bu konuyu ilk okudugumda yorum yapamamıştım üzüntüden, bugün yorumlara bakınca konu sahibinin hayal dünyasının mahsulü olabilme ihtimali beni çok ama çok kızdırdı.
Genel anlamda söylüyorum ki,
burası sanal bir dünya, gerçek dostta edinen olabilir muhakkak ama genelde burada yazarsın anlatırsın, dikkat çekersin, beğenide alırsın fakat başka bir konu açılır, unutulur gidersin. Bu kadar basit.

X