• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes lohusa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahindan bulsunlar yaziktir günahtır daha yeni doğum yapmışsınız bunlar nasıl insanlar. Allah size sabır versin

bence çok sinirlisin.. onlarda senin ailen her yapılanı üstüne alınmak yerine bence güzelce annecim beni kırıyorsun ama diyebilirsin.. anlaşıldı rahat etmek istiyorsunda evlenmeyi ve çocuk yapmayı bildiysen sorumluluklarıda bilmelisin.. kayın validenin sana doğumdan sonra söylediklerine bakıyorum benim annemde ablama söylemişti ki kendi kızı.. yani olabilecek şeylşeri büyütmeyin kafanızda ... yeni doğum yaptımın arkasınada sığınıp ortalığı iyice germeyinn.. siz kadınsınız ve kadınlar evi bir arada tutar o öyle bebeği alıp gidiyorum demekle olmaz.. belliki lohusa baya sinir yapmış

Kayinvalide de teşrif etmiş...

hoşgörü ve yapıcı olmak herşeyi çözer bir deneyin derim.. bunlar etrafı germeye çalışan kadın vıdıvıdıları.. bizimde gelinimiz var sor bakalım hatası varmı hiç yooo harika bir insanım der.. karşı taraf neden öyle davranıyor kim kime sebepsiz böyle davranır... hoşgörü, saygı ve yapıcılık... biraraya getir bak kadın gelip 2. çocuğuda yapın diyecek.. anneler yanlış düşünmez herzmana çocukları mutlu olsun ister ...

bekar oldugun nasıl da bellı oluyor cok komık yorumlamıssın olayı madem evlendın cocugu yaptın kaynanana saygı duycaksın demıssın sızın gelıne sormak lazım görumce olarak sendne memnun mu dıye:)

şuanda evimdeyim, eşimle bu olay yüzünden kavga ettik, beni hırpalayıp gitti, artık benim gibi takıntılı, normali anormal gören, empati yapamayan, bencil bir insanla yaşamak istemiyormuş.ayrıca annesi çok uysal bir kadınmış, egoları falan olmayan bir insanmış.daha hayatında kimseyi azarladığını görmemiş bana bir şey yapmışsa eğer mutlaka haklı bir sebebi varmış.ben tedavi olmadan eve geri dönmeyecekmiş.onunla kavga ettiğim zaman geri gelmiyormuş, ben nasıl onun dinlenmesi gereken zamanı çalıp bunları konuşurmuşum.sanki benim hamileliğim doğumum geri geliyor gibi.

aslında eve gıtmen ıyı olmamıs kocan defolup gıtseymıs keske ama anneıs onu öyle doldurur kı vıcdansız pıslık sızı ayırır..baksana doguma gıderken sana tüp baglat ne demek ya ısterse koçluk yapsın yatagınızda aranzıa yatıp bu nasıl kadın ..??Annenı yenı okudum az önce sordugum ıcın özur dılerım cnm ablan falan var mı ya da teyzen gıbı bı buyuk kadın lazım sana bu dönem destek olsa??

Bebegin hayirli olsun. Bu ne ya hicte abartmiyorsun kayinvalideye bak be tam cadı sorun cikaran onlar. Istedikleride sanirim onlar sana ne derlerse desinler sen susacak ve hep onlara uyacaksin. Daha ilk bebegin sanirim birde sana baglat diyor kadina bak be

Benim anlamadihimsaat 3 de dakisofrasi ne ya. Ne bbiçim bi aile yapisi. Kusura bakma ama koçan adam değil. İki lafla seni birakir bu adam. Sinir oluyorum ben boyle ise. Kizlarla birlikte içki içmek hem de esin yan odadayken. Evine don hemen. Ay sinir oldum ya.ama sana bizi diim mi herşey KVve kp de bitiyor

Gözyaşlarıma Hakim olamadım ya nasıl aile yaşadığınız ile baktım aynı olsa keşke arkdş olurduk mersindeyim bn :( ay cnm. Taviz verme eşinede tavrını göster sessiz kaldıkça üstüne gelirler üzülme

Ürperdim resmen :( çok yıkıcı.
ihtiyacın varsa gelir kalırım yanında kıyamam.
Benim kv de henüz lohusayken eşimin eski kız arkadaşlarının fotograflarını acıp gösteriyordu bana :) heyy allahim şimdi gülüyorum tabi.

Ne evi yaa direk baba evine..
Boyle koca olmaz olsun..
Ne normali yaa..
Onlarin cevresinde 2 gunluk bebegin yan odasinda raki masasi kurulup kari kizla kutlama mi yapiliyormus..
Ki cocugun 40ı cikmadan anne baba disinda akraba es dost bile gelmez bizde.
Ne igrenc insanlarmis bunlar boyle..

Böyle iş mi olur? Yeni doğmuş bebeği kimseye ellettirmezler benim bildiğim, çok güçsüz, savunmasız olur, bağışıklık sistemi gelişmemiştir, mikrop kapar diye.. Kayınvalidenin ve eşinin yaptıklarını mantığım almadı zaten. Senden anne olmaz ne demek? Nasıl söyler bir insan bunu yeni doğum yapmış eşine? Şu an çok güçsüzsün muhtemelen ama herkese koy tepkini. Kv.nin evinden çık kendi evine. Eşine de bir güzel ağzının payını ver. Maddi imkanın varmış, böyle bir adama muhtaç değilsin. Boşanmasan bile muhtaç olmadığını ona hissettir, gözünü korkut.

Maaşının diğer yarısına da siz.'nafaka olarak" ek koydurtun da görsün gününü...
Yeni doğmuş bebeği annesinden alıp, anneyi gece yarısı evden kovmaya çalışmak ve bebekle anneyi evde bir başlarına terk edip eve gelmemek; sanırım mahkemede yeterli bir neden boşanma için.

Ohaaaa :KK57: ayyyyyhhhh sinir oluyorum bu kadin gibi kaynana kelimeesinin kotu cagrisimlar getirmesine sebep olan kaynanalara! Annesi artik o ikisinjn hastanede yasadigi ilk tartismadan sonra ne demisde kanina igrmisse, ve umarim buyu fln durumu degildir, oglunu iyi sisirmis. Allah yardimcin olsun. Madem gucluyum diyosun, bence eve donmek istesede alma akli basina gelene kadar diycem ama bu halinle o mumkun olurmu bilmiyorum:( allah yardimcin olsun ablacim. Evladinida huzurlaneseyle saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.

Sabah sabah cok sinirimi bozdu bu konu. Kv insan değilmiş eşinde öyle arkadaşım kusura bakma. Yeni bebek gelmiş eve ne büyük mutluluk tadını cıkarmak yerine eşin olacak adam saçmalamış asıl lohusa o herlde başlık tam yerinde olmuş.

Kayınbabanın "ikiniz de defolun" demesi iyi olmuş bence. Eşinin aklı başına gelmiştir.
Ben olsam o kayınvalideyle ömür boyu muhatap olmam.
Ona ne senin kordonundan bebeğinin gazından ya!

bence çok sinirlisin.. onlarda senin ailen her yapılanı üstüne alınmak yerine bence güzelce annecim beni kırıyorsun ama diyebilirsin.. anlaşıldı rahat etmek istiyorsunda evlenmeyi ve çocuk yapmayı bildiysen sorumluluklarıda bilmelisin.. kayın validenin sana doğumdan sonra söylediklerine bakıyorum benim annemde ablama söylemişti ki kendi kızı.. yani olabilecek şeylşeri büyütmeyin kafanızda ... yeni doğum yaptımın arkasınada sığınıp ortalığı iyice germeyinn.. siz kadınsınız ve kadınlar evi bir arada tutar o öyle bebeği alıp gidiyorum demekle olmaz.. belliki lohusa baya sinir yapmış
Pardon siz hiç doğum yapmadınız sanırım. Ne demek normal.
Ortada idare edilecek biri varsa oda lohusa olan konu sahibi burada.
Ameliyattan çıkmış bir insana insan olan yapmaz bu kadarını.
Sizin gibi hemcinslerim olmasından utanıyorum.
Konu sahibi arkadaşım. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaşadıklarınızı çok üzülerek okudum. İmkanınız varsa kayınvalidenizle gorüşmeyin, bebeginize odaklanın. Kimseyi takmayın , zor biliyorum ama sizin moralinizi yüksek tutmanız gerek bebeginize süt vereceksiniz, uykusuz kalacaksınız vs. Kolaylıklar dilerim, sağlıkla büyütün bebeginizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X