Siz sevmiş diyosunuz yani
yahu sizi aldatmış,sevip sevmemesinin ne önemi var???Sevmismi peki
Aldatma yok benden bosandiktansonra oldu sorduğumda aldığım cvplar bunlar sizce samimimiyahu sizi aldatmış,sevip sevmemesinin ne önemi var???
hayatındaki diğer kadına kaşarı demişsiniz hatta, tüm bunlardan sonra cidden iyi niyet mi arıyorsunuz o adamda?
ikinizi de sevmemiş. eminim.Sevmismi sevmemismi tek cvplütfen
siz evliyken hayatında başka kadın olmadığını mı düşünüyorsunuz gerçekten? :)Aldatma yok benden bosandiktansonra oldu sorduğumda aldığım cvplar bunlar sizce samimimi
Tek ve istediği cevap,istiyor ki sevmiyor diyelim..Kendini kandırıp mutlu olmak istiyor..Malesef tek cevap hakkımız varmis
Valla ben mahvoldumSevmiş mi sevmiş mi beynimizi yaktın yav
Barışma asammasindaydik
Sevmiş diyelim bari . O kadar yorum yapılıyo tek dediği sevmis miValla ben mahvoldumBide yorum yazmıyor sadece konuda geziyor. Sevmiş sevmemiş arıyor herhalde
Valla baktım ben ıcınden cıkamıyorum sevmiş dedim ne edeyimSevmiş diyelim bari . O kadar yorum yapılıyo tek dediği sevmis mi
Ayy bir şey sorucam boşandıginiz kişiyle ortak bir noktanız varsa onunla ilgili konuşsanız olmaz mı? Iş gibi çocuk gibi. Duygular konuşulmaz bence. Sonuçta bir evlilik bitmiş. Benim eşim benden önce evlilik yapmış boşanmış ve boşanmanın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra benimle tanışmıştı. Eski eşinin rahatsız edici mesajları yüzünden boşanma aşamasindayim. Bu tür mesajlar yazmanız sizi bir ilişkiyi bozan ya da eski eşiniz evlendiyse yuva yıkan kadın pozisyonuna sokar. Madem öyle hiç boşanmasaydınızBana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Evet kızı sevmişPeki sorayım siz konuşmalarından ne anladıniz sevmismi
Cok sevmişSevmismi size gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?