• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin yeni karısı

Kadını yermek için söylemedim. Silik bir kadın ama iyi ve temiz bir mizacı olduğunu düşünürdüm o yıllarda, hala da öyle düşünüyorum. Ayrıca çok zeki ve çalışkan. Türkiye’nin en bilinen şirketlerinden birinin teknoloji direktörü. Ben özel sektörde öğretmenlik yapıyorum, Adriana Lima olmadığım da kesin :) hepimizin bir diğerine üstün geldiği tarafları vardır mutlaka...
Kuzum niyetini bilemem ama bak yine silik vs tuhaf duruyor ,bir insani tarif ederken bu kelimeler kullanildiginda karsi tarafa ben ondan ustunum msji geciyor :110:neyse sen hakliyken haksiz durma dusmemeye bak derim

Ben anlamadım hesabınız gizli değil mi instagramda takip isteğini nasıl kabul ettiniz? Ayrıca kuaför sizi etiketliyorsa storye atıyordur oraya bakıyor muydu çok saçma hadi baktı sizin o gün oraya gideceğinizi nereden bilecek de gidiyor siz kuaförden girer girmez kuaför sizi mi etiketliyor daha işiniz varken kadın gelmiş..hem koskoca şehirde yakın mı oturuyorsunuz madem takip ettiğini gördünüz girip engelleseydiniz bu kadar basit.ayrıca kadın için hiç bakılacak gibi güzel bir kadın değildi dememiz onlar hakkında bilgi sahibi olmanız da düşündürücü bu kadar haber alacağınız kadar yakında mısınız? Kuaföre de söyleyin etiketlemesin

Ben anlamadım hesabınız gizli değil mi instagramda takip isteğini nasıl kabul ettiniz? Ayrıca kuaför sizi etiketliyorsa storye atıyordur oraya bakıyor muydu çok saçma hadi baktı sizin o gün oraya gideceğinizi nereden bilecek de gidiyor siz kuaförden girer girmez kuaför sizi mi etiketliyor daha işiniz varken kadın gelmiş..hem koskoca şehirde yakın mı oturuyorsunuz madem takip ettiğini gördünüz girip engelleseydiniz bu kadar basit.ayrıca kadın için hiç bakılacak gibi güzel bir kadın değildi dememiz onlar hakkında bilgi sahibi olmanız da düşündürücü bu kadar haber alacağınız kadar yakında mısınız? Kuaföre de söyleyin etiketlemesin
Takip isteğini kabul etmedim, zaten kendisi geri çekti. Kuaföre Şubat ayında 2 ya da 3 kez daha gelmiş, benim bu ay ilk gidişimdi. Nerde yaşadıklarını bilmiyorum, Anadolu yakasıdır, ben de Anadolu yakasındayım. Kadın hakkında bilgi sahibiyim çünkü kadını tanıyorum! Eski eşimin bir dönem çalışanıydı...

Muhatap olmayın. Bir kere konuşursanız iyice yüz bulur. Sürekli konuşmaya çalışır. Yokmuş gibi davranın.

Kızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?
Acaba eski Eşiniz sizi unutmadıda şimdiki eşide şüphelendiği içinmi sizi takip ediyor. Bence sizden değilde eşinden dolayıdır. Ama konuşun böyle bi şeyin imkansız olduğunu evlendiğinizi ve çok mutlu olduğunuzu söyleyinki oda peşinizi bıraksın. Yoksa durmaz sürekli karşınıza çıkar.

Muhatap olmayın. Bir kere konuşursanız iyice yüz bulur. Sürekli konuşmaya çalışır. Yokmuş gibi davranın.
Haklısınız, ben de konuşma fikrinden vazgeçtim. Bir süre kuaföre de gitmem zaten. O da bu süre içinde kafasındaki kuruntulardan kurtulacaktır. Olmayan bir şeyi uzatacağını sanmıyorum. Bugün daha iyiyim mantıklı düşünebiliyorum. Teşekkür ederim

Acaba eski Eşiniz sizi unutmadıda şimdiki eşide şüphelendiği içinmi sizi takip ediyor. Bence sizden değilde eşinden dolayıdır. Ama konuşun böyle bi şeyin imkansız olduğunu evlendiğinizi ve çok mutlu olduğunuzu söyleyinki oda peşinizi bıraksın. Yoksa durmaz sürekli karşınıza çıkar.
Eski eşimin beni sevdiğini sanmıyorum. Çok sorunlu bir ilişkimiz vardı, en son hatırladığım cümlesi “kendimi de seni de öldürürüm” demişti mesela. Sevmek böyle bir şey değil. Biz birbirimize iyi gelmedik, bir günümüz mutlu geçmedi. Eminim şimdiki eşiyle daha mutlu ve huzurludur. Ben diyorum ki benim daha önce yaşadığım evlilik değilmiş, eş olmak öyle bir şey değilmiş. Çok kötü bir ilişkimiz ve evliliğimiz vardı. Konuşsam aslında bunları anlatırım kadına, ayrıca eski eşim son derece sadakatli bir adamdır, hani derler ya kaşı gözü oynamaz. Bu karakterinin de değişeceğini hiç sanmıyorum. Belki yeni bir evlilik ve alışma süreci bazı yanlış anlamalara neden olmuştur aralarında, yoksa unutulmayacak bir aşk değildi bizimki. Allah herkese mutluluk nasip etsin, herkesi yerine yakıştırsın. Bu zamanda yuva kurmak, bir ömür birlikte yaşayacak hayat arkadaşı bulmak çok zor. Eski eşim bu anlamda güvenilir adamdır, zamanla düzelir problem her neyse inşallah. Birlikte 7 yılımız geçti, asla mutsuz olsun istemiyorum.

Eski eşimin beni sevdiğini sanmıyorum. Çok sorunlu bir ilişkimiz vardı, en son hatırladığım cümlesi “kendimi de seni de öldürürüm” demişti mesela. Sevmek böyle bir şey değil. Biz birbirimize iyi gelmedik, bir günümüz mutlu geçmedi. Eminim şimdiki eşiyle daha mutlu ve huzurludur. Ben diyorum ki benim daha önce yaşadığım evlilik değilmiş, eş olmak öyle bir şey değilmiş. Çok kötü bir ilişkimiz ve evliliğimiz vardı. Konuşsam aslında bunları anlatırım kadına, ayrıca eski eşim son derece sadakatli bir adamdır, hani derler ya kaşı gözü oynamaz. Bu karakterinin de değişeceğini hiç sanmıyorum. Belki yeni bir evlilik ve alışma süreci bazı yanlış anlamalara neden olmuştur aralarında, yoksa unutulmayacak bir aşk değildi bizimki. Allah herkese mutluluk nasip etsin, herkesi yerine yakıştırsın. Bu zamanda yuva kurmak, bir ömür birlikte yaşayacak hayat arkadaşı bulmak çok zor. Eski eşim bu anlamda güvenilir adamdır, zamanla düzelir problem her neyse inşallah. Birlikte 7 yılımız geçti, asla mutsuz olsun istemiyorum.
İşallah herşey gönlünüzce olur. Sizde o kadını heryerden engelleyin.

Bastan kiskanclik kokusu geldi sen hakliydin kuzum ama ne zaman senin sozlerindeki" siradan bir tip iyi bir kizcagiz "cumlesini okuyunca bir antipatiklik olustu...

Nedeni gayet acik ,fazla sozun gecmistir ,esi hala seninle kiyasliyordur yazik oda inceliyordur seni anlamlandirmaya calisiyordur,suphesin esinden senden degil
Ben de ona takildim,birinci esimin birinci esiyim ama,nedense bu durumlardaki kadin,siradan iyi bir kizcagiz oluyor,satir arasi kucumseme,cok itici...

Ben de ona takildim,birinci esimin birinci esiyim ama,nedense bu durumlardaki kadin,siradan iyi bir kizcagiz oluyor,satir arasi kucumseme,cok itici...
Başka bir üyeye bu konuda şu yanıtı vermiştim, sizin için de aynı yanıt geçerli :
Kadını yermek için söylemedim. Silik bir kadın ama iyi ve temiz bir mizacı olduğunu düşünürdüm o yıllarda, hala da öyle düşünüyorum. Ayrıca çok zeki ve çalışkan. Türkiye’nin en bilinen şirketlerinden birinin teknoloji direktörü. Ben özel sektörde öğretmenlik yapıyorum, Adriana Lima olmadığım da kesin :) hepimizin bir diğerine üstün geldiği tarafları vardır mutlaka...

Asla muhatap olmayın. Konuşmayı da asla düşünmeyin çünkü cümleler değişir eski eşe, sizin yeni eşinize kadar ulaşır. Tüm sosyal medya kanallarından engelleyin. O konuşmak istese bile haddini bildirin. Şimdiki eşinize de bir sohbet arasında hiç önemsemediğinizi belirterek bahsedin derim. Olur da işi abartır, takibe, tacize çevirirse, şikayet etmek durumundayız kaldığınızda eşiniz konuyu baştan beri bildiğinden gönül rahatlığıyla yanınızda olacaktır

Asla muhatap olmayın. Konuşmayı da asla düşünmeyin çünkü cümleler değişir eski eşe, sizin yeni eşinize kadar ulaşır. Tüm sosyal medya kanallarından engelleyin. O konuşmak istese bile haddini bildirin. Şimdiki eşinize de bir sohbet arasında hiç önemsemediğinizi belirterek bahsedin derim. Olur da işi abartır, takibe, tacize çevirirse, şikayet etmek durumundayız kaldığınızda eşiniz konuyu baştan beri bildiğinden gönül rahatlığıyla yanınızda olacaktır
"durumunda kaldığınızda" olacaktı. Ah bu klavye :KK48:

Eşime bu sabah bahsettim, “bana güvendiğini, başka bir şeyi önemsemediğini” söyledi. Kadınla konuşmaktan vazgeçtim dediğiniz gibi... teşekkür ederim

Back