Bir mektup karıştırdı herşeyi:(

bencede hata sizde.
3. kişileri neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
daha heyecanlı bir konu çıktığında sizi unutup onu konuşmaya başlarlar zaten.
yeterki dedikodu olsun millete.
bir sıkıntınız olduğunda o 3. kişiler yanınızda olmaz kocanız olur.
aileniz demekki hissettiriyor adama sevmediklerini.
oda en sonunda patlamış.
3. kişileri susturmak sizin elinizde bunu da unutmayın.
biri birşey derse eşim hakkında böyle konuşmayın diye susturacaksın.
tabi eşinde kendi ailesine bunu yapacak.
bir yuva kolay kurulmuyor arkadaşım.
eşine çocuğuna sahip çık.
güzelce oturup konuşun.
birbirinize destek olun.
eski eş konularını açmayın.
adam zaten yaralı o konuda dahada içini acıtmaya gerek yok.
mesleğin varmı bilmiyorum.
sende bir işe başla.
başka bir eve çıkın.
üzerinizdeki baskılar kalksın.

Bence ilk olarak maddi durumunuz yerindeyse ailenizin evinden çıkın kiraya yada uzak bir yere eşiniz ailenizi problem görecek sürekli kavgalar çıkıcak ne bilim bu bile çare olabilir eşiniz ailenizden uzaklaşınca belki kavga sebebi bulamıycak eski eşini karıştırmasaydınız keşke benimde 2.evliliğim banada geçmiş söylense kötü oluyorum.bence aşılmıycak problemler değil kocanı seviyorsan ve seviliyosan :16:

Bence ilk olarak maddi durumunuz yerindeyse ailenizin evinden çıkın kiraya yada uzak bir yere eşiniz ailenizi problem görecek sürekli kavgalar çıkıcak ne bilim bu bile çare olabilir eşiniz ailenizden uzaklaşınca belki kavga sebebi bulamıycak eski eşini karıştırmasaydınız keşke benimde 2.evliliğim banada geçmiş söylense kötü oluyorum.bence aşılmıycak problemler değil kocanı seviyorsan ve seviliyosan :16:

Teşekkür ederim,maddi durumumuz şu anda pek yerinde değil bu da büyük sorun en büyük hatayı başta yaptık buraya taşınmakla,evdeki hesap uymadı çarşıya 2.5 yıldır kaldık masraf yaptık üstelik doğalgazı yoktu yaptık.Bebek olunca mecbur kaldık.Bende çalışmaya başlasam öncelikle o gücü güveni yeniden kendimde bulabilsem,sonrada bebeğim daha 1 yaşında,bırakacak kimsem yok annem bakmak istemiyor:(Eskileri karıştırmak büyük hataydı ama öyle şeyler yaşandıki..:43:

bencede hata sizde.
3. kişileri neden bu kadar kafanıza takıyorsunuz.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
daha heyecanlı bir konu çıktığında sizi unutup onu konuşmaya başlarlar zaten.
yeterki dedikodu olsun millete.
bir sıkıntınız olduğunda o 3. kişiler yanınızda olmaz kocanız olur.
aileniz demekki hissettiriyor adama sevmediklerini.
oda en sonunda patlamış.
3. kişileri susturmak sizin elinizde bunu da unutmayın.
biri birşey derse eşim hakkında böyle konuşmayın diye susturacaksın.
tabi eşinde kendi ailesine bunu yapacak.
bir yuva kolay kurulmuyor arkadaşım.
eşine çocuğuna sahip çık.
güzelce oturup konuşun.
birbirinize destek olun.
eski eş konularını açmayın.
adam zaten yaralı o konuda dahada içini acıtmaya gerek yok.
mesleğin varmı bilmiyorum.
sende bir işe başla.
başka bir eve çıkın.
üzerinizdeki baskılar kalksın.

Teşekkür ederim,evet ün. mezunuyum işletme çalışmaya başlamayı çok istiyorum daha bağımsız yaşamak adına maddi manevi.Eşimle daha iyiyiz şimdi, allah bozmaz inş.Aynı şeyleri yaşamamak için daha dikkatli olucam .

Canım senin belliki sinirlerin cok yıpranmıs.Yardım alıyorsun demekki ihtiyacın oldugunu biliyorsun..İyi günde kötü günde diye atmadınız mı imzaları..Pisman olcagın seyleri yapma..Gerekirse aynı evde ayrı hayatlar yasayın bir süre ama bu haldeyken ayrılmayın.Sanada yazık esinede en önemli evladınıza.Hersey gönlünüzce olsun ins..

Çok teşekkür ederim zor durumda olduğumu anlamışsınız beni mutlu etti.Yani 2.5 yılda onun öncesinde de gerek benim çevremden,gerek onun çevresinden öyle şeyler yaşadıkki o lahusalığımda çektiklerimi bir ben bir allah bilir çok rahat bir insan olsaydım fazla takılmazdım ama yapı yaşananlar..Yardım alıyorum bir an önce sütten kesebilsem bebeğimi ilacımada başlayacağım:)

işin içindeyken, insan ne kadar kocaman ve çözülmeyecek bi problemin içinde zannediyor kendini değil mi? ama dışarıdan bakınca ne kadar da incir çekirdeğini doldurmayacak sorunlar. eğer eşinizi seviyorsanız, yuvanızın dağılmasını ve çocuğunuzun babasız kalmasını istemiyorsanız, 3. kişiler için evliliğinizi bu hale getirmeye değer mi iyice bir oturup düşünmenizi tavsiye ederim. ben denedim, yok saymak o kadar da zor değil.

Teşekkür ederim öncelikle,evet gerçekten karmakarışık,daha büyük dert yokmuş gibi gözüküyor ama başa gelmeyince anlamıyor insan.Yuvam için daha mücadeleci olucağım bundan sonra..

maalesef ki bizim türk ailesindeki anlaşmazlıklar ve mutsuzlukların en büyük nedeni 3. kişilerdir.. ama arkadaşım şunu unutmamalısınn...herkesin hayatında 3. kişiler vardır.. önemli olan sizin eve girip de kapıyı kapadıktan sonra o kişileri dışarda bırakmayı başarabilmenizdir..

siz artık eşinizle birbirinize yardım edemezsiniz.. anladığım kadarıyla siz de kendinizi sürekli eşinizin eski karısıyla kıyaslıyorsunuz.. aranızdaki ilişki iyice bozulmuş..

size ancak bir uzman terapist yardım edebilir. sadace siz kendiniz değil eşinizle gideceğiniz bir terapist olmalı ama.. evlilikte sorunlar tek taraflı olmadığı için ikinizin de objektif değerlendirme ve yeni bakış açılarına ihtiyacınız var diye dülünyorum

Üçüncü kişiler için asla çocuğum ve yuvama kıymazdım, Allahın izniyle.
Bu adam seni sevmese, zil zurna olmaz. Telefonla çocuğunun resmini atıp, "buna nasıl kıyarım?" demez.
Birinci evliliğinde, "aldatılmasına rağmen seven bir adam", seni "üçüncü kişilere rağmen" hayli hayli sever canım.
Sen taaa, eski eşini mevzuya dahil edip adamın erkeklik gururunu ayaklar altına almışsın ama, bunu düşünememişsin.​

Teşekkür ederim,Eşimin de beni ne kdar çok sevdiğini biliyorum,benim de onun ama saygıyı yitiriyoruz böyle ayda bir çıldırasıya kavgalarımızla;geçen günkü artık iyice patlama noktası oldu bundan sonrası ne olucak bilemiyorum.Bir toparlamaya başlasam her şey daha da güzel olur..

onu sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söylesene.
fazla lafa gerek yok.
sevgini göster.
öncelikle kendi annene tavrını net ve sert olarak koy. artık kenarda durmasını söyle.
ama bunu mutlaka kocanın yanında söyle ki iki taraf da senin gözünde yerini anlamış olsun.
senin ona sahip çıktığını görünce o da kendi ailesini uzak tutacaktır.
zaten öyle biri gibi.

Teşekkür ederim,Şimdi daha iyiyiz allaha şükür,annem acayip alıngan biri zaten evinde oturmanın ezikliğini yaşıyorum eşimin yanın da sert çıkarsam dünyayı zindan eder:(Bilmiyorum ne onun ailesi,ne benim durmak bilmiyorlar :43:

sen yuvanı dağıttıgında 3. kişiler dediğin sevinecek ve bence annende 2 hafta kaldıgın zaman ben annenın yerınde olsam evine geri gönderirdim seni alışkanlık haline getirmene anne olarak izin vermezdim dayak yok aldatılma yok küstüm anneme gidiyorum diyemezsin

bir gün cocuklarını annende bırak eşinle baskasa bir gün geçir oturun etraflıca konusun erkek cocuklar babalarını model alır ve sen onun yanına babasına bağırıp cagırmıssın kendini düşünmedin cocugunu düşün tartısmalarınızı onların yanında yapmayın ...

Son düzenleme:
Valla canim yapman gereken sey ortada bence: Bence ne yap et esinin gönlünü al. Yani 3. kisiler icin ne kendini nede esini yiprat. Uzak durun madem olsun bitsin. Siz kendi evliliginize bakin.
Bence esin seni cok seviyor, senin cok agir konusmalarin karsisinda bile seni kirmamis adamcagiz. Birdaha asla eski esini karistirma olayin isine, yoksa iyice sogur senden. Yani böyle agir bir lafi kimse kaldiramaz, helede isin icinde aldatma varsa. Kimbilir nekadar sürmüstür esinin o aldatma olayini unutmasi, sende tekar tekrar hatirlatiyorsun. Ben taktir ettim esini valla, sahsen benim esim bana böyle birsey deseydi ona neler sayardim düsünmek bile istemiyorum.

Teşekkür ederim,Birbirimizin gönlünü aldık gibi,sular duruldu şimdilik.Eskileri açmak yapılmaması gerek bir şeydi ama insan karşındakinin canını acıtmak adına insanlıktan çıkıyor bu gibi durumlarda.Bakalım zaman ne göstericek artık mutlu olmak istiyorum:44:

evlilikte bi türlü anlaşılamayan gerçek şu galiba.kapını örttüğünde herkes dışarda kalır.neden 3.kişiler için evliliğini zindan ediyorsun.eşin demekki farkında bazı şeylerin hastalandı anneme bile gitmedim senin için demiş.bence bu bir erkek için çok büyük bir özveri.ve en büyük hatan neden ilk evliliğini eski eşinin ihanetini katıyorsun işin içine.ne yap et eşinin gönlünü al.bu kadar dağıttıktan sonra toplamakda sana düşer herşeyi.

sen yuvanı dağıttıgında 3. kişiler dediğin sevinecek ve bence annende 2 hafta kaldıgın zaman ben annenın yerınde olsam evine geri gönderirdim seni alışkanlık haline getirmene anne olarak izin vermezdim dayak yok aldatılma yok küstüm anneme gidiyorum diyemezsin

bir gün cocuklarını annende bırak eşinle baskasa bir gün geçir oturun etraflıca konusun erkek cocuklar babalarını model alır ve sen onun yanına babasına bağırıp cagırmıssın kendini düşünmedin cocugunu düşün tartısmalarınızı onların yanında yapmayın ...

Teşekkür ederim,Annem eşimi bir şeye tutmadığı için, hoş kendi kocasına da aynıdır, hizmet etmesini bekler feminist tarafı çok fazla.Eşimi okumamış,kaba,üç kağıtçı olduğunu düşündüğü içinde hiç saymaz ben gittiğimde de bir ay kalsam git demez gitme der git demez,gideceğim anne benim bir evim,kocam var dediğimde de azarlandığını düşünüp küser.Bebeğimin bağırma çağırmaya tanık olması içimizi acıtan en büyük hatamız oldu.:(((((

evlilikte bi türlü anlaşılamayan gerçek şu galiba.kapını örttüğünde herkes dışarda kalır.neden 3.kişiler için evliliğini zindan ediyorsun.eşin demekki farkında bazı şeylerin hastalandı anneme bile gitmedim senin için demiş.bence bu bir erkek için çok büyük bir özveri.ve en büyük hatan neden ilk evliliğini eski eşinin ihanetini katıyorsun işin içine.ne yap et eşinin gönlünü al.bu kadar dağıttıktan sonra toplamakda sana düşer herşeyi.

Teşekkürler,toparladık gibi,herşey daha güzel olsun diye uğraşırken berbat oldu ama şimdi durulduk biraz bakalım zaman ne göstericek..

çok kötü olmuş yaaaa...
öncelikle şu 3. kişileri çıkar kafandan...
aklına gelince başka şeyler düşün..
doldurma kendini....
sonrada öfkene yenilme...
kavgalar bağırmalar küsmeler gitmeler sinir krizleri bilmemneler...
offfffff...
insan düşününce bile bi boğuluyo böyle bi insanla yaşamayı...
hayatı hem kendine hem eşine zehir etme...
evinde huzuru yaratmak senin elinde...
unut başka insanları eşine çocuğuna odaklan..
tatlı dilli ol sakin ol güleyüzlü ol...
eşin mecbur iyi olacak o zaman sana karşı...

maalesef ki bizim türk ailesindeki anlaşmazlıklar ve mutsuzlukların en büyük nedeni 3. kişilerdir.. ama arkadaşım şunu unutmamalısınn...herkesin hayatında 3. kişiler vardır.. önemli olan sizin eve girip de kapıyı kapadıktan sonra o kişileri dışarda bırakmayı başarabilmenizdir..

siz artık eşinizle birbirinize yardım edemezsiniz.. anladığım kadarıyla siz de kendinizi sürekli eşinizin eski karısıyla kıyaslıyorsunuz.. aranızdaki ilişki iyice bozulmuş..

size ancak bir uzman terapist yardım edebilir. sadace siz kendiniz değil eşinizle gideceğiniz bir terapist olmalı ama.. evlilikte sorunlar tek taraflı olmadığı için ikinizin de objektif değerlendirme ve yeni bakış açılarına ihtiyacınız var diye dülünyorum

Teşekkür ederim,evet terapi yardımı almayı düşündük ama öncelikle bu takıntılardan kurtulmam ve daha mantıklı bakabilmem için ben yardım almaya karar verdim.Daha sonra eşimle de evlilik terp. gitmeyi istiyorum tabi ikna edebilirsem.

çok kötü olmuş yaaaa...
öncelikle şu 3. kişileri çıkar kafandan...
aklına gelince başka şeyler düşün..
doldurma kendini....
sonrada öfkene yenilme...
kavgalar bağırmalar küsmeler gitmeler sinir krizleri bilmemneler...
offfffff...
insan düşününce bile bi boğuluyo böyle bi insanla yaşamayı...
hayatı hem kendine hem eşine zehir etme...
evinde huzuru yaratmak senin elinde...
unut başka insanları eşine çocuğuna odaklan..
tatlı dilli ol sakin ol güleyüzlü ol...
eşin mecbur iyi olacak o zaman sana karşı...

Teşekkür ederim çıkmazdayım,inanın bunu deniyeceğim,yazdıklarınızı:(

Teşekkür ederim,Annem eşimi bir şeye tutmadığı için, hoş kendi kocasına da aynıdır, hizmet etmesini bekler feminist tarafı çok fazla.Eşimi okumamış,kaba,üç kağıtçı olduğunu düşündüğü içinde hiç saymaz ben gittiğimde de bir ay kalsam git demez gitme der git demez,gideceğim anne benim bir evim,kocam var dediğimde de azarlandığını düşünüp küser.Bebeğimin bağırma çağırmaya tanık olması içimizi acıtan en büyük hatamız oldu.:((((([/B]

olan olmuş artık bundan sonra derleyip toparlamak 3.kişileri kapı arkası yapmak sana kalmış birşey ..karıkoca arası ipek araya giren köpek olurmus anneannem hep söyler

Back