- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 1
- 2.430
- 63
Engelledim, kafam rahatMuhtemelen eski eşin takıntısı hala devam ediyor kadın da bunu sezip sizle görüştüğünü vs sanmıştır. Yapabileceğiniz tek şey kadını instadan engellemek. Karşınıza da çıkarsa muhatap olmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engelledim, kafam rahatMuhtemelen eski eşin takıntısı hala devam ediyor kadın da bunu sezip sizle görüştüğünü vs sanmıştır. Yapabileceğiniz tek şey kadını instadan engellemek. Karşınıza da çıkarsa muhatap olmayın.
Engelleyin görmezden gelin diyeceğim ama eğer kadın sizi takıntı haline getirdiyse buna da bir anlam yükleyebilir engellemeyin ama görmezden gelinSadakatsiz benzetmesi hep yapılıyor ama geçmişte bir ihanet yok, tam tersine eski eşim son derece sadık bir adamdır. Karakter değişmez, yeni eşine de sadıktır eminim. Kadın onun ruh halini ve mutsuzluğunu anlamlandıramıyor bence, kendi aklınca beni bir yerlere koyuyor ama adamı tanımadığından, eski eşim kronik pesimist bir adamdır. Konunun aslında benimle bir ilgisi yok.
Evet çocuk istemiyordu eski eşim, yıllarca üzüldüm. Şimdi diyorum ki iyi ki nasip olmamış o evlilikten çocuk. Dediğiniz gibi, ortak çocuk yok, sorun yok...Aldatma detayı olsa tam Volki Tolki değilmi bu.
Bi de Ali fazlalığı var gerçi orda.
Siz temiz sıyrılmışsınız.
Kadın anladığım kadarıyla takıntılı birisi. Sizi kendinden üstün görüyor. İçten içe kıskanıyor. Her hareketinizden bir pay çıkarma potansiyeline sahip biri.. Bu yüzden görmezden gelmek en iyisi olurSadakatsiz benzetmesi hep yapılıyor ama geçmişte bir ihanet yok, tam tersine eski eşim son derece sadık bir adamdır. Karakter değişmez, yeni eşine de sadıktır eminim. Kadın onun ruh halini ve mutsuzluğunu anlamlandıramıyor bence, kendi aklınca beni bir yerlere koyuyor ama adamı tanımadığından, eski eşim kronik pesimist bir adamdır. Konunun aslında benimle bir ilgisi yok.
Çüş artık yuhhhEski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı
Kadını övdünüz mu yerden yere mi vurdunuz , hoş degil bu ne kibir ?
Sorun da bu işte egosal bi tatmin arıyorsunuz kendinizde , bu sorunu bir evlilik geçirmiş bunca şey yaşamamış birinin "halledemeyecek" olması düşüncesi bana saçma geliyor
Sosyal medyadan engellemeyi
Muhattap olmayacağınızı
Ortak arkadaşınızı arayıp bu kadın niye peşimde dememeniz gerektiğini siz zaten biliyordunuz
Ortalık karışsın istiyorsunuz
Bravo.
ne kadar büyük marifet eşinin 1.ci eşi olmak : akşam kutlama yapayım bari bilmiyordum ben bunu sıradan kadınlar bu lafa çok takıldılar herhalde yazık kafanıza cidden konu sahibi kendisinden ben süper bir kadınım diye bahsetmemiş ayrıca konu sahibi evli herkesi kendiniz gibi kıskanç özgüvensiz sanmayınBen de ona takildim,birinci esimin birinci esiyim ama,nedense bu durumlardaki kadin,siradan iyi bir kizcagiz oluyor,satir arasi kucumseme,cok itici...
Sadakatsiz benzetmesi hep yapılıyor ama geçmişte bir ihanet yok, tam tersine eski eşim son derece sadık bir adamdır. Karakter değişmez, yeni eşine de sadıktır eminim. Kadın onun ruh halini ve mutsuzluğunu anlamlandıramıyor bence, kendi aklınca beni bir yerlere koyuyor ama adamı tanımadığından, eski eşim kronik pesimist bir adamdır. Konunun aslında benimle bir ilgisi yok.
engelle geç ablacım ya takıntılı davranıyor. ilerde kocana falan bir şeyler der.Kızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?
Birinci es olmak marifet demismiyim?ne kadar büyük marifet eşinin 1.ci eşi olmak : akşam kutlama yapayım bari bilmiyordum ben bunu sıradan kadınlar bu lafa çok takıldılar herhalde yazık kafanıza cidden konu sahibi kendisinden ben süper bir kadınım diye bahsetmemiş ayrıca konu sahibi evli herkesi kendiniz gibi kıskanç özgüvensiz sanmayın
sizde de bir özgüven eksikliği var galiba :)ne kadar büyük marifet eşinin 1.ci eşi olmak : akşam kutlama yapayım bari bilmiyordum ben bunu sıradan kadınlar bu lafa çok takıldılar herhalde yazık kafanıza cidden konu sahibi kendisinden ben süper bir kadınım diye bahsetmemiş ayrıca konu sahibi evli herkesi kendiniz gibi kıskanç özgüvensiz sanmayın
Kadın toy değil 35 yaşında vardır, mazileri de 10 yılı buluyor. Ama ilişkileri ne zaman başladı bilemem, muhtemelen son 2 yılda olmuştur. Birini arkadaş, patron vs olarak tanımak sevgili olarak tanımaya denk değil sanırım. Ya da benim bir zamanlar olduğum gibi o da aşık oldu ve “zamanla mutlu ederim, zamanla değişir” gibi bir düşünceye kapıldı. Gerçekten bilmiyorum. Eski eşim 8 yıldır psikolojik destek alıyor, durumunun farkında ama bu duruma sebep yine beni görüyor! “Benimle kafayı bozmuş” derken kastım salt aşktan değildi maalesef...buna çok katıldım. bence kadın sizi eskiden tanıdığı ve ilişkinize şahit olduğu için (yemeklerde bulunurduk demişsiniz) dediğiniz gibi adamın kronik mutsuz, asık suratını eski evliliğini unutamamaya bağlıyor.
fakat evlenmeden önce illa ilişki süreçleri olmuştur, bu dönemde de anlamadı mı ? yani kadının da çok genç toy olduğunu sanmıyorum.
başından beri sizi savundum haklı olduğunuzu düşündm hatta dönün bakın . lakin şu son yazdığınız bence çok çirkin .Arkadaşlar, “Ortada bir sadakatsizlik yoktu”yu vurgulamak isterken kadın hakkındaki görüşlerimi de yazıp konuyu dağıtmışım. Ve evet kadın vasat bir tip, güzel değil... Eski eşimle evli olduğum dönemde bir kadın olarak tehlike radarıma girmemiş bir insan. İyi bir kadın, namuslu, güler yüzlü, zeki... Ben gerçekten çok güzel bir kadınım ama günün sonunda ikimizde aynı erkekle evlendiğimize göre gönül kimi severse güzel o ! Benim tek derdim bana sirayet eden bir durumu olmasın kadının, yoksa Allah mutlu etsin, çocukları olsun, birlikte yaşlansınlar inşallah. Yeter ki benim kurduğum aileye saçma sapan söylentiler yüzünden zarar gelmesin.
Bence konuşma. Ortak tanidik dediğin kişiye soyle evliyim mutluyum. Benden uzak dursun de. Sen gidip kadınla konuşacak olursan, eşin duyarsa seni yalnis anlayabilir. Sen uzak dur. Eşiyle problemi varsa bu onların problemi. BoşverKızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?
Bekar olsam engeller geçerdim! Evliyim ve kadının biri insanlara kocasıyla görüştüğümü düşündüğünü söylüyor. Kimseye de hakaret etmedim. Kendi zevklerim ve beğenilerim doğrultusunda yorum yapıyorum.başından beri sizi savundum haklı olduğunuzu düşündm hatta dönün bakın . lakin şu son yazdığınız bence çok çirkin .
birine "vasat" deme lüksünü nerden buluyorsunuz? bu dedikleriniz hafiflesin diye devamında iyi şeyler yazarak hafifletemezsiniz. sırf sizin "eski" kocanızın yeni esi diye bu kadar hakareti yazmanız ve bu konuyu bu kadar kafayaa takıp burda konu açmanız (kadını engelleyip geçmek varken ) adamın sizle neden anlaşamadıığnı göstermiş.