Kızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?