• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin yeni karısı

Sizin eski eşinizle görüşüp görüşmediğini nerden çıkarmış ki.Durup durup kafasında kuran bi manyak değilse birisi hakkınızda böyle bi dedikodu yaymış olabilir.
Bunu ben de düşündüm ama çok fazla ortak arkadaşımız yok, 1-2 kişi, onlar da aklı başında insanlar. Böyle çirkin bir dedikodu çıkaran biri varsa da şayet Allah’ından bulsun. Benim gözümde eski eşimin herhangi bir evli erkekten farkı yok, kaldı ki ben de evliyim. Eşimle yarın sabah kahvaltıda konuşacağım bu durumu, destek olacağını düşünsem de onun da canı sıkılacaktır ama önlem almış olurum.

Bunu ben de düşündüm ama çok fazla ortak arkadaşımız yok, 1-2 kişi, onlar da aklı başında insanlar. Böyle çirkin bir dedikodu çıkaran biri varsa da şayet Allah’ından bulsun. Benim gözümde eski eşimin herhangi bir evli erkekten farkı yok, kaldı ki ben de evliyim. Eşimle yarın sabah kahvaltıda konuşacağım bu durumu, destek olacağını düşünsem de onun da canı sıkılacaktır ama önlem almış olurum.
Haklısınız.Yukarıda arkadaşında dediği gibi önünüze çıkan heryerden engellemekle ve görmezden gelmekle başlayabilirsiniz.Diğer yandan eşinizden saklamamanızda güzel bi düşünce

Acikcasi ben kadinin bu tavrindaki sebebin eski esinizle alakali oldugunu dusunuyorum.
Surekli sizden bahsediyor ya da bunu hissettiriyor olabilir.
Durduk yere neden sizi takinti haline getirsin ki yoksa obsesiflik gibi bi durum yoksa tabi.
Bence siz hic muhattap olmayin o iletisim kurmak isterse o zaman verirsiniz cevabini.

Bence o kadın eski eşinize takıntılı ve muhtemelen sizin evli olduğunuz dönemdem beridir eşinizin peşindeydi ancak eski eşinizin ilgisi size yönelik olduğundan el kolu bağlıymış o dönem anladığım kadarıyla, şimdi kadın muhtemelen senelerdir saplantılı olduğu adamı elde etmişken, gerek eski eşinizin karakteri gerekse de o kadına olan hislerinin siz kadar güçlü olmaması ve bunun eşi tarafından o kadına hissettirilmesi nedeni ile( anladığım kadarı ile kadın sizin ilişkiniz ve evliliğiniz hakkında da bilgi sahibiymiş) evliliğinde beklediği ve hayalini kurduğu yaşantıyı bulamadı ve bir sorumlu arıyor, eşinden vazgeçemediği içinde hedef tahtasına sizi koymuş, bence uzaklaşın ve muhattap olmayın. Zira bana kalırsa o kadın eski eşinizden de ruh sağlığı bozuk ve saplantılı gibi duruyor. Bence durumdan eşinizide haberdar etmenizde fayda var.

Bence o kadın eski eşinize takıntılı ve muhtemelen sizin evli olduğunuz dönemdem beridir eşinizin peşindeydi ancak eski eşinizin ilgisi size yönelik olduğundan el kolu bağlıymış o dönem anladığım kadarıyla, şimdi kadın muhtemelen senelerdir saplantılı olduğu adamı elde etmişken, gerek eski eşinizin karakteri gerekse de o kadına olan hislerinin siz kadar güçlü olmaması ve bunun eşi tarafından o kadına hissettirilmesi nedeni ile( anladığım kadarı ile kadın sizin ilişkiniz ve evliliğiniz hakkında da bilgi sahibiymiş) evliliğinde beklediği ve hayalini kurduğu yaşantıyı bulamadı ve bir sorumlu arıyor, eşinden vazgeçemediği içinde hedef tahtasına sizi koymuş, bence uzaklaşın ve muhattap olmayın. Zira bana kalırsa o kadın eski eşinizden de ruh sağlığı bozuk ve saplantılı gibi duruyor. Bence durumdan eşinizide haberdar etmenizde fayda var.
Hukukçuydunuz diye hatırlıyorum ve yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Şimdi bu kadın konu sahibini resmen takip ediyor. Aslında psikolojik olarakta konu sahibini taciz ediyor. Bu kadın ne yaparsa somut elinde kanıtlı şikayetçi olabilir? Telefon aramaları mesaj vs kabul görüyor mu? Bazen aldatmalarda bile mesajları kanıt olarak kabul etmiyorlar çözemedim

Hayatımın belki de ilk defa huzur buldum dediğim bir dönemindeyim. O kadın dışardan beni nasıl görüyor bilmem ama bugünlere çok zor geldim. Uzun zamanlar boyunca vajinismustan tut depresyona, panik atağa kadar üzücü şeyler yaşadım. Bebeğim olsun istiyorum, hayattaki tek arzum bu, rahmimde miyomlarım olduğunu öğrendim zaten kafam allak bullak. Bir de geçmişin hayaleti gibi bu kadınla uğraşmak istemiyorum. İnşallah kısacık bir kabustur, çirkin yakıştırmaları ve takipleri son bulur diye umuyorum.

Son düzenleme:
Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı

Kadını övdünüz mu yerden yere mi vurdunuz , hoş degil bu ne kibir ?
Sorun da bu işte egosal bi tatmin arıyorsunuz kendinizde , bu sorunu bir evlilik geçirmiş bunca şey yaşamamış birinin "halledemeyecek" olması düşüncesi bana saçma geliyor
Sosyal medyadan engellemeyi
Muhattap olmayacağınızı
Ortak arkadaşınızı arayıp bu kadın niye peşimde dememeniz gerektiğini siz zaten biliyordunuz

Ortalık karışsın istiyorsunuz
Bravo.

Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı

Kadını övdünüz mu yerden yere mi vurdunuz , hoş degil bu ne kibir ?
Sorun da bu işte egosal bi tatmin arıyorsunuz kendinizde , bu sorunu bir evlilik geçirmiş bunca şey yaşamamış birinin "halledemeyecek" olması düşüncesi bana saçma geliyor
Sosyal medyadan engellemeyi
Muhattap olmayacağınızı
Ortak arkadaşınızı arayıp bu kadın niye peşimde dememeniz gerektiğini siz zaten biliyordunuz

Ortalık karışsın istiyorsunuz
Bravo.
Beni üzen evli bir adamla görüştüğümün söylenmesi (eski eşim de olsa), eleştirinizi anlıyorum, ama eski eşimle evli olduğumuz dönemde aralarında bir şey yoktu, bunu anlatmak isterken kadını küçümsemiş gibi oldum sanırım, kastım bu değildi. Yazdığınız son cümleler için kendimi savunma ihtiyacı duymuyorum fesatlıkta ileri gitmişsiniz!

Film gibi konu öyle merakla okudum haa :KK45: yeni bölüm haftaya gibi bitmiş yazı :KK45:

Şaka bir yana gelişmeler nolck merak ettim konuyu takipteyim

Hukukçuydunuz diye hatırlıyorum ve yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Şimdi bu kadın konu sahibini resmen takip ediyor. Aslında psikolojik olarakta konu sahibini taciz ediyor. Bu kadın ne yaparsa somut elinde kanıtlı şikayetçi olabilir? Telefon aramaları mesaj vs kabul görüyor mu? Bazen aldatmalarda bile mesajları kanıt olarak kabul etmiyorlar çözemedim
Şu aşamada taciz olarak adlandırılabilecek birşey yok, benim ki sadece öngörü ancak kişinin mağduru sürekli telefonla araması, mesaj atması tabiki taciz kapsamında delil olarak kabul görür. Benim uyarım daha ziyade konu sahibinin yeni evliliğine yönelikti, zira anladığım kadarı ile bu kadın mutsuz ve büyük ihtimalle evliliği iyi gitmiyor bunun sebebi olarak günah keçisi olarak konu sahibini görüyor, bilmiyorum belki de eşinin konu sahibine karşı hislerinin bitmediğine yönenelik davranışları nedeniyle böyle düşünüyorda olabilir. Burada o kadın iki gün sonra konu sahibinin eşinide arayıp yalan yanlış şeyler söylerse hoş şeyler olmaz.

Bu kadin sizinle karsilasmak icin hergün, her saat sizin gittiginiz kuaförde mi beklemis?
Yoksa sizi her dakika takip edip orada mi karsiniza cikti?
Kafamda deli sorular, ben korkarim yaa, kadin sapik mi niye benim pesimde...

Şu aşamada taciz olarak adlandırılabilecek birşey yok, benim ki sadece öngörü ancak kişinin mağduru sürekli telefonla araması, mesaj atması tabiki taciz kapsamında delil olarak kabul görür. Benim uyarım daha ziyade konu sahibinin yeni evliliğine yönelikti, zira anladığım kadarı ile bu kadın mutsuz ve büyük ihtimalle evliliği iyi gitmiyor bunun sebebi olarak günah keçisi olarak konu sahibini görüyor, bilmiyorum belki de eşinin konu sahibine karşı hislerinin bitmediğine yönenelik davranışları nedeniyle böyle düşünüyorda olabilir. Burada o kadın iki gün sonra konu sahibinin eşinide arayıp yalan yanlış şeyler söylerse hoş şeyler olmaz.
Son cümleniz benim de kalbimi sıkıştıyor dünden beri. Yarın sabah ilk iş eşime anlatacağım. Bu saat oldu uyumadım, sırtım boynum feci ağrıyor, nasıl bir stres yaşadıysam robocop gibi oldum. Kafa yorduğunuz için size ve elektraya teşekkür ederim

Bu kadin sizinle karsilasmak icin hergün, her saat sizin gittiginiz kuaförde mi beklemis?
Yoksa sizi her dakika takip edip orada mi karsiniza cikti?
Kafamda deli sorular, ben korkarim yaa, kadin sapik mi niye benim pesimde...
Tatlım bence ikisi de değil. Daha önce de gelmiş ama beni göremedi belli ki, pandemi nedeniyle çok sık gitmiyorum. Gittiğim saat belli ama sabah erken saatler, denk getirdiğini düşünüyorum

Son cümleniz benim de kalbimi sıkıştıyor dünden beri. Yarın sabah ilk iş eşime anlatacağım. Bu saat oldu uyumadım, sırtım boynum feci ağrıyor, nasıl bir stres yaşadıysam robocop gibi oldum. Kafa yorduğunuz için size ve elektraya teşekkür ederim
Kendinizi sıkacak birşey yok, eşiniz aklı başında biriyse zaten canı sıkılsada anlayışla karşılayacaktır. Bence geçmişte tanıdığınız ve aynı ortamda bulunduğunuzuda belirterek gerçeği anlatın ve kadını her yerden engelleyin, eski eşinizle kesinlikle iletişime falan geçmeyin. O kadının derdi zaten siz değilsiniz, kendi mutsuzluğu, bir süre sonra size ulaşamayıp, eşi ile görüşmediğinizi anlayınca peşinizi bırakacaktır.

Kendinizi sıkacak birşey yok, eşiniz aklı başında biriyse zaten canı sıkılsada anlayışla karşılayacaktır. Bence geçmişte tanıdığınız ve aynı ortamda bulunduğunuzuda belirterek gerçeği anlatın ve kadını her yerden engelleyin, eski eşinizle kesinlikle iletişime falan geçmeyin. O kadının derdi zaten siz değilsiniz, kendi mutsuzluğu, bir süre sonra size ulaşamayıp, eşi ile görüşmediğinizi anlayınca peşinizi bırakacaktır.
İçim rahatladı, öyle olacak evet. 🙏🏻❤️

Olaylar size ilk ağızdan gelene kadar bir girişimde bulunmayın. Sosyal medyadan engelleyin ikisini de en azından bir tepki verdiğinizi anlasın.

Konu daha uzar size haber gönderirilir yada direkt konuşmak isterse “benim onda hala gönlüm olsaydı sen olmazdın. İçimizde her şey bitti ki boşandık. İkimizde ayrı insanlarla evliyiz, neyi kurcalıyorsun ki” tarzı cevap verirsiniz.

Ortak çocuk yok zaten ayrılmasın
Kadın takıntılı sanırım.
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı,diyesim geldi kadına 😉

Kadını eski eşiniz değil de dolduruşa getiren başka.birileri de olabilir
Ayrıca hadi gittiğiniz kuaförü biliyor iyi hoş da madem o kadar sık gitmiyorsunuz sizin orda olduğunuz zamanı nasıl.denk getirdi ki? Sosyal medyada sırf merakından bakmış ve oradaki karşılaşma sadece tesadüf olamaz mı

Konuşmaya,kendinizi anlatmaya bile değmez çünkü zaten bu tip bir kadın söylediklerinize de inanmaz ikna olmaz
Engelleyin hiç muhatap olmayın

Kızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?
Hiç iletişim kurmayın bence siz kendinizden eminseniz

Back