- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Kadın baya istikrarlı 11 yıl ne yaBeni izleyen de bi kadin var yaklasik 11 yildir.
Kaldi ki kocasiyla sevgili bile olmadik. Eziklik iste bosverin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın baya istikrarlı 11 yıl ne yaBeni izleyen de bi kadin var yaklasik 11 yildir.
Kaldi ki kocasiyla sevgili bile olmadik. Eziklik iste bosverin.
Evet beni eklediğinde evlendiklerini biliyordum, yanlışlıkla yapmıştı herhalde diye düşünürken takipten çıktı zaten. Ben de sizin üzerinde durduğunuz konudan rahatsızım. Eski eşimle son 2 yıl içinde en ufak bir iletişimim olmadı. Böyle bir saçmalığın konuşuluyor olması beni çok üzdü. Kendimi nasıl kasmışsam sırtım omzum belim tutuk, yarın da geçmezse iğne olmayı düşünüyorum. Hayatımda böyle tutulmadım öyle acı çekiyorum. Muhtemelen aşırı stres oldumNe zaman ekledi sizi sosyal medyadan? Eklediginde eski esinizle evli oldugunu biliyor muydunuz? Hemen engelleyin ve kimseye bu konu ile ilgili bir sey sormayin bana kalirsa. Su an ki evliliginizi bile etkileyebilir dallanip budaklanirsa.
Ben de bunu bilmek istiyorum. Stresten sırtım omzum belim tutuldu. Hareket edemiyorum 2 gündür, kendimi nasıl kasmışsam, nasıl stres olmuşsam. Beni rahatsız etmek mi istiyor, kendini göstermek mi yoksa yardıma mı ihtiyacı var. Kafasında sorular varsa yanıtlarım ama eski eşimle 2 yıldır hiçbir temasım olmadı. Ne olabilir bu kadına kafasında kurduran gerçekten ?Bende merak ettim amacı ne
Uzulmeyin, stres olmayin. Esinizle paylasun bu durumu bana kalirsa. Kadin belli ki takinti haline getirmis sizi. Evliliginde mutsuz bana kalirsa ve sebebini siz olarak goruyor olabilir.Evet beni eklediğinde evlendiklerini biliyordum, yanlışlıkla yapmıştı herhalde diye düşünürken takipten çıktı zaten. Ben de sizin üzerinde durduğunuz konudan rahatsızım. Eski eşimle son 2 yıl içinde en ufak bir iletişimim olmadı. Böyle bir saçmalığın konuşuluyor olması beni çok üzdü. Kendimi nasıl kasmışsam sırtım omzum belim tutuk, yarın da geçmezse iğne olmayı düşünüyorum. Hayatımda böyle tutulmadım öyle acı çekiyorum. Muhtemelen aşırı stres oldum
Kadın baya istikrarlı 11 yıl ne ya
Baya hem azimli hem takık Allah kolaylık versin afhjkkYani hastalik bu. Tedavi olmadan gecmez :)
Konu da cok basit.
Adam benle tanismak istedi. Baktim hos adam.
2 kere bulustuk. Baktim niyet cok ciddi. Benim oyle bi dusuncem yok. Olsa da bu adamla olamaz.
Ailesi cok muhafazakar, iyiler hoslar ama acayip bi kulturel fark var arada. Ancak 3 5 takiliriz ben senle uzun vadeli bisey dusunemem dedim.
Kendisi evlilik amaci olmadan bi kadinla gorusmeyi dogru bulmadigi icin istemedi bir daha gorusmek. Adamin hayatindaki ufacik bi detayim belki o bile degilim
Kadin ortalama 3 gunde bir calistigim yerde... neyse pandemi girdi de rahatladik cok sukur
Kadını yermek için söylemedim. Silik bir kadın ama iyi ve temiz bir mizacı olduğunu düşünürdüm o yıllarda, hala da öyle düşünüyorum. Ayrıca çok zeki ve çalışkan. Türkiye’nin en bilinen şirketlerinden birinin teknoloji direktörü. Ben özel sektörde öğretmenlik yapıyorum, Adriana Lima olmadığım da kesin :) hepimizin bir diğerine üstün geldiği tarafları vardır mutlaka...Bastan kiskanclik kokusu geldi sen hakliydin kuzum ama ne zaman senin sozlerindeki" siradan bir tip iyi bir kizcagiz "cumlesini okuyunca bir antipatiklik olustu...
Nedeni gayet acik ,fazla sozun gecmistir ,esi hala seninle kiyasliyordur yazik oda inceliyordur seni anlamlandirmaya calisiyordur,suphesin esinden senden degil
Engelledim. Bakalım başka bir hamle yapacak mı... teşekkür ederim tavsiye için, ileri boyuta geçerse üzülerek başvuracağım tavsiyenizeKadın psikopat gibi sizi takip ediyor Engelleyin ulaşırsa haddini bildirin. Resmen taciz bu eğer artırırsa bu tarz şeyleri şikayetçi olun
Daha önce de birkaç kez gelmiş, gelmeye devam edecek demek oluyor sanırım bu. Saçı yanar umarım ne diyeyimBazıları böyle takıntılı oluyor.
Özgüvensiz olduklarını düşünüyorum.
Senin olduğun kuaföre gelmesi bile kendini kanıtlama çabası "bak senden bir eksiğim yok" demeye çalışması bana göre.
Tamamen özgüvensizlik, eziklik.
Size ulaştığında saçmalarsa vs direk senden şikayetçi olucam demelisin yoksa tacize devam ederEngelledim. Bakalım başka bir hamle yapacak mı... teşekkür ederim tavsiye için, ileri boyuta geçerse üzülerek başvuracağım tavsiyenize
Kuaföre bir süre gitmeyeceğim. Zaten pandemi nedeniyle eskisi kadar sık uğramıyordum. Eşimle birkaç fotoğrafım vardı sosyal medyada, benim de çok tarzım değildir sizin gibi ama gerekiyormuş demek. Kadını da engelledim, bakalım umarım kısa süreli bir kabus olarak kalır. Kendimi öyle sıkmışım ki belim, sırtım omzum fena tutuk, ağrıdan ağlıyorum dünden beri. Bir daha karşılaşmam geri çekilir diye umuyorumSakin eski esine ulasma yerinde olsam bir sure kuaforumu dgistiririm boyle insanlarla normal yollardan anlasamassin takintili belliki. Bence sen simdilki esine ac konuyu anlat. Zor kurtuldugunu dile getir eski esinden
Belliki yeni karisi esinden supheleniuor adam seni unutamadigina dair biseyler yapti hatirladi vs. Bir yakinimn basina geldi boyle iftiraya ugradi zor bela basimizfan defettik kadini. Yada soyle bisey yapablirsin hesabini herkese acip esinle bol bol resimler guzel sozler yukleyeblirsin. Vallahi bana sorsan sosyal medyalarda bir tane resmim yok ama boyle deliler icin bir kac resim sart
Muhattap bile olma.Belli ki bir seyler yolunda gitmiyor ve sebep arıyor.Kızlar durum şu, 5 yıl önce boşandım. 2 ay önce de yeniden evlendim. Çok da mutluyum Allah bozmasın. Geçen gün eski eşimin evlendiği kadının instagramdan beni takip ettiğini gördüm. Kadını tanıyorum aslında, eski eşimin bir dönem iş arkadaşıydı. Benim evliliğimden birkaç ay önce evlenmişler. Ortak arkadaşlarımızdan almıştım haberini. Allah mutlu etsin dedim, geçtim. Ortak çocuk yok bir şey yok. Kavgasız gürültüsüz boşandık. Boşandıktan birkaç yıl sonra yeniden denedik, çift terapilerine gittik, seviyorduk birbirimizi ama yapamadık. İkimizin de hataları oldu gerçi ama ilişkimiz boyunca ağır psikolojik şiddete maruz kaldım. Bu adamla bir ömür geçmez dedim ve aşkımı kalbime gömdüm. Çok sonra şimdiki eşimle tanıştım, aşık oldum ve evlendik. Bu arada eski eşimin evlendiği kadını da tanıyorum, iş yemeklerinde vs birlikte olurduk. Eski eşim benimle kafayı bozmuş, benden başka bir kadına ilgi duymayan bir tipti, o nedenle hiçbir kadını tehlike olarak görmedim. Bu kadın da zaten son derece sıradan bir tipti, görünüşü hali tavrı iyi bir kızcağızdı. Açıkcası eski eşimle evlendiğini öğrenince kendisine yazık ettiğini bile düşündüm. Eski eşim çok zengin bir adam, çocuğu yok, yakışıklı da ama gel gör ki dünyanın en zor insanıdır. Doğuştan pesimist, memnuniyetsiz vs. Konuya dönecek olursak beni sosyal medyada yanlışlıkla takip ettiğini düşündüm, çünkü takip isteği yok olmuştu. Merak etmiştir dedim, bu merakı gereksiz buldum ama üzerinde durmadım. Cuma sabahı yani dün, yıllardır düzenli gittiğim kuaförde karşıma çıktı. (Sosyal medyada beni etiketleyerek paylaşır kuaförüm fotoğraflarımı) Ne diyeceğimi bilemedim, selam verdim geçtim. Bir süre sonra sigara içmeye peşimden geldi, uzaktan izliyor. Telefonumla ilgilendim ki konuşma fırsatı oluşmasın. Çıkışta eski eşimle ortak bir arkadaşımızı aradım durumu anlattım, ben mi abartıyorum diye, “maalesef sürekli seni soruyor, “eşimle görüşüyorlar bence” diyor dedi. Çılgınca! Gerçekten kafayı yemiş olmalı dedim. Bu saçmalığın böyle dillendirilmesi beni çok rahatsız etti. Kadınla konuşmayı düşünüyorum ama bunun bir mesele haline gelmesini de istemiyorum. Ne yapmalı ?