Bir mektup karıştırdı herşeyi:(

saygıyı yitirmemek için kocanın üstüne gitmemelisin çeneni tutmalısın bu böyle olmaz.

ki kocan bence seni seven bir insan.seven bu kadar yıpratılmaya çalışılmaz. eski karısının ne alakası var ne işi var onu ne diye karıştırıyorsun?

sırf yaralamak üzmek için hırsını çıkartmak için konuşmuşsun.sorun çözmek için değil...

adam demiş 3. kişiler benim umurumda değil ama hep senin aklındalar demiş..

madem öyle o 3. kişileri takmayacaksın..

3 .kişileri düşündüğün kadar çocuğunun ruhunu sağlığını düşünsen o kocaya o kadar bağıramazsın zaten...

yazdıklarınıza katılıyorum bişey daha eklemek isterim konu sahibi 3. kişilerden şikayetci ama tartısırken bile kendisi 3. kişileri dahil ediyor farkında değil.(eski eşi..bence cok agır olmus onu dahil etmen ve ne alaka yanii) isteseydiniz 3.kişileri siz uzak tutabilirdiniz.yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar

durum toparlanmıs şükür mutluluklar diliyorum :46::46::46:

bunu kolay kolay demem ama hata sizde
boşanmak istemiyorsanız blöf yapmıcaksınız bu konularda blöf yapılmamalı
bence alın karşınıza konuşun aslında daha çok ilgi beklediğiniz için böyle bi saçmalık yaptım deyin
erkekler biz gibi değil direk çat çat düşündüklerinizi söyleyin oyun yapmayın
3. kişileri de boşverin. hazır yardım alıyorsunuz belki eşiniz de sizinle gelir aranızdaki ilişkiyi saygıyı geri kazanırsınız?
yavrucağa acıdım ya kavga etmeyin

Teşekkürler,evet en büyük hata daha iyiye götürmek adına blöflere başvurmam oldu.Dersimi aldım zaman neler gösterecek bilmiyorum..

yazdıklarınıza katılıyorum bişey daha eklemek isterim konu sahibi 3. kişilerden şikayetci ama tartısırken bile kendisi 3. kişileri dahil ediyor farkında değil.(eski eşi..bence cok agır olmus onu dahil etmen ve ne alaka yanii) isteseydiniz 3.kişileri siz uzak tutabilirdiniz.yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyorlar

Teşekkürler,evet hep takıntı oldu artık 3.kişiler hayatımıza müdahale ettikçe,takıntı oldular bende sonuç bu oldu.Eski eşi katmada bir anlık sinirle,aldatılmasına rağmen sevdiğini söylemesi,boşanmak istememesi ama benden kolayca vazgeçebilmesi,sağlıklı bir psikolojiyle yaşanmadı olaylar..

Teşekkürler,evet hep takıntı oldu artık 3.kişiler hayatımıza müdahale ettikçe,takıntı oldular bende sonuç bu oldu.Eski eşi katmada bir anlık sinirle,aldatılmasına rağmen sevdiğini söylemesi,boşanmak istememesi ama benden kolayca vazgeçebilmesi,sağlıklı bir psikolojiyle yaşanmadı olaylar..

düşününce anlayabiliyorum aslında tartısma anında insanın kendini zaptetmesi zordur bi de bu durumu içinize atmısınız bellikii.inş. hersey yoluna girer cok mutlu olursunuz :kkk:

madem eşinizin 2.ewliligisiniz ve bu durum sizi içten içten yaraladı.bunları düşünüp ewlenmiycektinız.eşinize çok üzüldüm kavga anında da olsa insanın onuru bu şekilde kırılmaz.bence eşiniz değil siz dert etmişsiniz 3.şahısları.siz kafanızdan elalemi silmedigniz müddetçe bu huzursuzluk sizin tarafınızdan daha çok uzar gider.ayrıca hanım olarak biraz susmayı deneyin

madem eşinizin 2.ewliligisiniz ve bu durum sizi içten içten yaraladı.bunları düşünüp ewlenmiycektinız.eşinize çok üzüldüm kavga anında da olsa insanın onuru bu şekilde kırılmaz.bence eşiniz değil siz dert etmişsiniz 3.şahısları.siz kafanızdan elalemi silmedigniz müddetçe bu huzursuzluk sizin tarafınızdan daha çok uzar gider.ayrıca hanım olarak biraz susmayı deneyin

Teşekkür ederim daha dikkatli olucağım bakalım zaman neler göstericek..

öncelikle barışmışsınız barışmanıza sevindim,Allah mutluluğunuzun bozulmasına izin vermesin..bu hayat sizin hayatınız 3 kişilik bir hayat 3.kişilerin hayatı değil..bakın sizde demişsiniz 3.kişiler diye ne söylerlerse söylesinler bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın herkes kendinde laf söyleme,müdahele etme ihtiyacı duyuyor hehe diyip gülün geçin,aynı ailedende çıkılsa herkesin hayat düzeni kendine göredir..siz kendi değerinizi bilin,eşinizin değerini görün,bilin hissedin ve ikinizin değeriyle çok değerli bir evlat yetiştirin..artık kimsenin hayatınıza müdahele etmesine izin vermeden kendi çekirdek ailenizde mutluluğu yakalamanız dileğiyle..

öncelikle barışmışsınız barışmanıza sevindim,Allah mutluluğunuzun bozulmasına izin vermesin..bu hayat sizin hayatınız 3 kişilik bir hayat 3.kişilerin hayatı değil..bakın sizde demişsiniz 3.kişiler diye ne söylerlerse söylesinler bir kulağınızdan girsin diğerinden çıksın herkes kendinde laf söyleme,müdahele etme ihtiyacı duyuyor hehe diyip gülün geçin,aynı ailedende çıkılsa herkesin hayat düzeni kendine göredir..siz kendi değerinizi bilin,eşinizin değerini görün,bilin hissedin ve ikinizin değeriyle çok değerli bir evlat yetiştirin..artık kimsenin hayatınıza müdahele etmesine izin vermeden kendi çekirdek ailenizde mutluluğu yakalamanız dileğiyle..

Allah razı olsun teşekkürler öncelikle güzel mesajınızi,iyi dilekleriniz için artık daha da iyi olmaya gayret göstericem en başta bebeğim için, eşimle de çok büyük bir şey olmadıkça gereksiz insanların muhabbetini açmayacağım teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız.

kawgalar tartışmalar alışkanlık haline gelince aynı ewde yaşam çok zor oluyor...git,ayrılalım,ben giderim falan gibi laflar gerçekten alışkanlık oluyor..eğer insan gerçektan ayrılmayı düşünmüyorsa bu lafları kullanmamalı tecrübeyle sabit...her kavga bi öncekinden şiddetli geliyor alışkanlıktaa ve bunu yenmekte hiç kolay olmuyor.mesela biz hala yenemedik ve o kadar yıprandıkki :43:

arkadaşım sana özelden yazmak isterdim ama 100 msjı daha dolduramamışım malesef

kawgalar tartışmalar alışkanlık haline gelince aynı ewde yaşam çok zor oluyor...git,ayrılalım,ben giderim falan gibi laflar gerçekten alışkanlık oluyor..eğer insan gerçektan ayrılmayı düşünmüyorsa bu lafları kullanmamalı tecrübeyle sabit...her kavga bi öncekinden şiddetli geliyor alışkanlıktaa ve bunu yenmekte hiç kolay olmuyor.mesela biz hala yenemedik ve o kadar yıprandıkki :43:

Teşekkür ederim öncelikle,evet bizim için de söyledikleriniz geçerli,evlilik çok zor iki ayrı insanın aynı evi paylaşması hep bir olmak beklentimdi aslında ama bunu istedikçe daha da kötüleşti,yıprandı herşey:(Sana da üzüldüm daha oluruna bırak her şeyi daha mutlu oluyorsun inan..

Back