- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.905
- 123
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Tekayakmi o nasıl bi cezamış? İlkokul anılarım aklıma gelditekayak cezasi diyor. geri gelir mi ? üyeliği de iptal edilmedi.. çok şikayet edildi..
ban süresi iki gün sürer diye biliyorum.
öğretmen cetvelle elime vururdu ah beTekayakmi o nasıl bi cezamış? İlkokul anılarım aklıma geldi
Meğer musom çok akilliymis, kıymetini bilememişizBurada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
Gelmemesinin nedeni ortaya çıktı,meraktan ölecektikTroll olduğunu düşünüyordum ama üzüldüm bunu öğrenince. Belki gerçekti diye içimde bir umut vardı. Galiba keklendik
Vpn yi aşta gel musocum,söylemeye ban izin vermez diye ..gibi geleceksin diyemiyoruzSen bize kıyamazsın gelirsin.
Gelirsin degil mi
Woaaa resmen James Bond mübarekBurada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
ilahi sende yaPff, cidden kimse çıksın özür dilesin, tüm hayallerimi yıktı. Ben ne güzel musakkanın kocasını boşatıp onla evlencektim.
Yine kocasız kaldım.
Neyse ki evlenmeden tanıdım musakkakı. Eşşşşşşşekkkkk gibi en pahalısını alacak bana kocişimmusakkak gibi olamadik..
hayatta bi kere evleniyorum herşeyin en pahalısı olsun diyemedik..
affedersin b.ku yedik biz..
oysam ben kaynanamin evine seçmezdim..
adamin üçüncü kat yapacagiz diye kandirildim...
oysa evim vardi evimde oturacaktım.
herşeyin en güzelini en iyisin aldirmaya çalışacaktım..
ama eşim zengin degildi durumlari iyi degildi yapmazlarsa terkedip giderdim.
annemi de dinlemedim.
annem derdi herşeyin en iyisi olsun diye dinlemedim
hepsi benim salaklığım...
alsın valla en iyisini en pahalısını..Neyse ki evlenmeden tanıdım musakkakı. Eşşşşşşşekkkkk gibi en pahalısını alacak bana kocişim
Ya erkek tarafı da babama derse eşşşek gibi en iyi nişanı yapın bohça verin napcaz???? Eşşşek gibi yeni birini bulmak zorunda kalırımalsın valla en iyisini en pahalısını..
bu devirde zengin koca bulmak zorYa erkek tarafı da babama derse eşşşek gibi en iyi nişanı yapın bohça verin napcaz???? Eşşşek gibi yeni birini bulmak zorunda kalırım
Ya koptumYa erkek tarafı da babama derse eşşşek gibi en iyi nişanı yapın bohça verin napcaz???? Eşşşek gibi yeni birini bulmak zorunda kalırım
Bu kadın hepizin gözünü açtı,sayende bilinçlendik musakkamYa erkek tarafı da babama derse eşşşek gibi en iyi nişanı yapın bohça verin napcaz???? Eşşşek gibi yeni birini bulmak zorunda kalırım
Onsuz hiç renkli değil yaAy hâlâ gelmemişkötü bişey yazma bi daha musakkacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?