• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız muso yok mu bir tanıdık? Oraya gitte ordan gir bilgisayardan kimse anlamaz kim olduğunu ip değişeceği için 😂😂 konuya çok hakim değilim hakim olanlar musoya bir akıl verebilir mi? Rica ederim. Geri dönsün son güncellemeleri almamız lazım 😅

Kız muso yok mu bir tanıdık? Oraya gitte ordan gir bilgisayardan kimse anlamaz kim olduğunu ip değişeceği için 😂😂 konuya çok hakim değilim hakim olanlar musoya bir akıl verebilir mi? Rica ederim. Geri dönsün son güncellemeleri almamız lazım 😅
kesin oğlunun kardeşi doğmuştur, hikaye kalmadı çünkü 😂 kadın 3 ayda fırt diye doğurmuştur 😂

o değil de hangi üye muso diye bakalım artık 😂😂 küpeli benim ilk şüphelim yani aslında şüpheli 😂😂😂😂

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Öncelikle tapuya şerh düşün de sizi evden cikaramasinlar yoksa çıkarmaları kolay olur. Eski eşiniz tek kardeş mı? Çünkü tek kardeş değilse ev tamamen eşinize de kalmıyor zaten. Yani şu anda da hali hazırda ev eşinizin değil. O yüzden evin kendi oglunuzun Hakkı olduğunu düşünmeniz yanlış. Oglunuzun geleceğini garanti altına almak istiyorsunuz bu normal bir gündü ama bunu oglunuzu koşulsuz sevip destekleyerek yapın derim. Elinizde olmayanlara takılmayın. Altına yapan bir çocuğun asıl ihtiyacı bu değil. Geleceği geçmişin getirdiği tramvalarla sekillenmesin. Kolaylıklar diliyorum

Si
Öncelikle tapuya şerh düşün de sizi evden cikaramasinlar yoksa çıkarmaları kolay olur. Eski eşiniz tek kardeş mı? Çünkü tek kardeş değilse ev tamamen eşinize de kalmıyor zaten. Yani şu anda da hali hazırda ev eşinizin değil. O yüzden evin kendi oglunuzun Hakkı olduğunu düşünmeniz yanlış. Oglunuzun geleceğini garanti altına almak istiyorsunuz bu normal bir gündü ama bunu oglunuzu koşulsuz sevip destekleyerek yapın derim. Elinizde olmayanlara takılmayın. Altına yapan bir çocuğun asıl ihtiyacı bu değil. Geleceği geçmişin getirdiği tramvalarla sekillenmesin. Kolaylıklar diliyorum
Şimdi sana " konuyu biraz deşsen bu yaptığın yoruma çok güleceksin " desem, ayıp etmiş olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back