• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz canınızı sıkmayın.Zaten boşanmış kadınlar ve erkeklerin medeni durumu bekardır.Vpn bile değiştiremez bu durumu.
Öyle demeyin, vaktiyle zekasını küçümseyip dalga geçtikleri Şeyma Subaşı'nın kitabını okumaya başladı bir dünya entelektüel kadın. 😂
Aysun Kayacı için de ağır ithamlarda bulunmuşlardı ama sonra ona da hak verdiler de, neyse o konu siyasi. Hiç girmiyorum. 😂

Öyle demeyin, vaktiyle zekasını küçümseyip dalga geçtikleri Şeyma Subaşı'nın kitabını okumaya başladı bir dünya entelektüel kadın. 😂
Aysun Kayacı için de ağır ithamlarda bulunmuşlardı ama sonra ona da hak verdiler de, neyse o konu siyasi. Hiç girmiyorum. 😂
Ben okumadım ama Aysun’a artık hak veriyorum.
Ama musakkak vpnde kullansa haksız.O bu inatla ne vpnden vazgeçer ne eski kocasından,ne de kaynanasından.😀

VPN ne demek ya biri bana da izah etse ya. 😃
Sitelere erişim yasaklandığı zaman,ip adresinin belli olmaması için kullanılıyor.Anonim bağlanıyorsun yani.Musomda böyle yapmış.Yaşadığım yer,ip,varsa eski üyeliklerim belli olmasın diye.Mutfakta cuvara tüttürürken planlamış bunları.

Sitelere erişim yasaklandığı zaman,ip adresinin belli olmaması için kullanılıyor.Anonim bağlanıyorsun yani.Musomda böyle yapmış.Yaşadığım yer,ip,varsa eski üyeliklerim belli olmasın diye.Mutfakta cuvara tüttürürken planlamış bunları.
uykusuz gecelerimiz boşa mıydı 😔

20230315_165215.jpg

Ben onun vecizesini tahtalara yazayım o vazgeçsin gitsin. hiç haketmedik bunu 🤣🤣

Doğrudur eski eşim düşkün
Bak musakkak ben senin bu davranışlarının sebebinin üzüntü olduğunu düşünüyorum. İnsanlar sana kızdı vs ama sen üzüntüden bazen kötü cümleler kuruyorsun. Bu şekilde yaşayamazsın. Artık kendi yoluna bakmalısın. Yoksa hayatın o kadını takip etmekle geçecek ve bu sağlıklı değil. Sen de çevrene bak eminim sana değer verecek erkekler çıkacaktır. Yeni erkeklere odaklanacağına bitmiş gitmiş bir ilişkiye saplanmak sadece sana zarar verecek. Git süslen gez toz. Makyaj yap spor yap. Flört et ve hayatını yaşa. Hayatına yeni bir erkek girdiğinde belki de eski eşin pişman olacak. Belki yeni eşin daha çok sevecek seni. Neden denemiyorsun.

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Siz evlenip boşanmışsiniz.Ve siz asıl cocugunuzu maalesef kötü etkiliyorsunuz.Evin sizin olması uğruna babasına düşman yeni karısını öcü gibi gösterdiginiz sürece olan sadece çocuğunuza olacaktır.Cocugunuz daha o kadar küçük ki o ne ev anlar yeni yeni eş ne yeni üvey kardeş anlar.Hatta kardeşi olacak diye sevinmesi gerekir bence.Ama siz çocuğu olumsuz dolduruyorsunuz.Adam evi size bırakıp gitmiş ve yeniden evlenmiş .Çocuğun her şeyini karşılıyor .Siz daha ne istiyorsunuz? İlk gelin olmak bunlar ilkel düşünceler.Dünya degisiyor gelişiyor.Esinizden bosandiysaniz tabii ki yeniden evlenip çocuğu olması çok normal.Ve o evde yeni eşin ve yeni cocugun da hakkı var. O ev sizin cocugunuzun da yeni doğacak bebeğin de hakkı olacak.Cunku her ikisi de ev sahibinin oğlunun çocukları .

musonun başka hesabı olmasına mı şaşırayım bu konunun hala kapanmamış olmasına mı 😂 neymiş hesabı nasıl anladınız Katibin Ruhu Katibin Ruhu da bu işin içinde mi 😂
Anlamadık, Kazen söyledi vpn kullanıyor kaldırırsa banı öyle açıcam dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back