• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeşler vpn kullanıyor Muskom neden kullanmasın? Cahil mi diyonuz siz Muskoma?😐
Hiç aklıma gelmezdi hesabı açarken vpn kullanıp onunla giriş yapması.Hani sosyal media kapanır vpn ondan kullanılır zannediyordum.🙄
Ee o zaman doğru anlattıkları.Bu kadar dikkatle giriş yapıyorsa.Bir de 4 yıllık devlet ünivesitesini başarıyla bitirdim derken işletme mi diye gülüyorduk.
Katip o kadar sabit fikirli ki vpnsiz girmeyi hayatta kabul etmez.Eşek gibi vpn ile giriş yapacağım der.Gelmeyebilir.

Pardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
Bilemedik ...🥺

Ovvv ozaman belkide gerçek hesabiyla bizimle beraber dalga geçiyor...musakkak bu bize yapılırmı ydi ..gözümüz yollarda kaldıydı..
Troll olduğunu düşünüyordum ama üzüldüm bunu öğrenince. Belki gerçekti diye içimde bir umut vardı. Galiba keklendik 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back