Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski eşimin karısı hamile
- Konu Sahibi musakkak
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
VPN kullanıyor, bunu iptal ettiği anda gelebilir.
Trol diyenler haklı mı çıkıyo neVPN kullanıyor, bunu iptal ettiği anda gelebilir.
- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
VPN kullanıyor, bunu iptal ettiği anda gelebilir.
Buz eğlenirken o bizimle eglendiyse çok üzülürüm, ağlarımTrol diyenler haklı mı çıkıyo ne
- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Bende bazen ekşiye bakmak için vpn kullanıyorum.O arada buradaki hesabım açık kalmış oluyor.Sorun olur mu?VPN kullanıyor, bunu iptal ettiği anda gelebilir.
- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
Trol diyenler haklı mı çıkıyo ne
Hayır haklı çıkmıyor, sadece VPN kullanmamasını rica ettim. Henüz cevap vermedi. %100 bayan, konusu gerçek değil bilemem. Elimizde doğru mu yalan mı söylüyor diye bir ölçüm cihazı maalesef yok ama kendisi bayan.
- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
Bilgi için tesekkur ederiz.Hayır haklı çıkmıyor, sadece VPN kullanmamasını rica ettim. Henüz cevap vermedi. %100 bayan, konusu gerçek değil bilemem. Elimizde bir ölçüm cihazı yok doğru mu yalan mı söylüyor diye.
- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
Bende bazen ekşiye bakmak için vpn kullanıyorum.O arada buradaki hesabım açık kalmış oluyor.Sorun olur mu?
Bizde 1 adet temiz IP vardır ondan sorun olmuyordur.
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.687
- 548
Herkeşler vpn kullanıyor Muskom neden kullanmasın? Cahil mi diyonuz siz Muskoma?Trol diyenler haklı mı çıkıyo ne
Vpn kullanabilcek kapasitede biri gibi de gelmemişti ya asdfgfdHerkeşler vpn kullanıyor Muskom neden kullanmasın? Cahil mi diyonuz siz Muskoma?
- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
- 123
Hiç aklıma gelmezdi hesabı açarken vpn kullanıp onunla giriş yapması.Hani sosyal media kapanır vpn ondan kullanılır zannediyordum.Herkeşler vpn kullanıyor Muskom neden kullanmasın? Cahil mi diyonuz siz Muskoma?
Ee o zaman doğru anlattıkları.Bu kadar dikkatle giriş yapıyorsa.Bir de 4 yıllık devlet ünivesitesini başarıyla bitirdim derken işletme mi diye gülüyorduk.
Katip o kadar sabit fikirli ki vpnsiz girmeyi hayatta kabul etmez.Eşek gibi vpn ile giriş yapacağım der.Gelmeyebilir.
Bilemedik ...Pardon da siz beni eleştiriyorsunuz ama ben okumuş etmiş bir insanım üniversite mezunuyum işim vardı gücüm vardı istesem hala var çevrem var arkadaşlarım var sosyal hayatım var benim sporum kuaförüm her şeyim var cahil yerine koyup durmayın okumuş insanım ben
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Vallahi ben cahilim galiba vpn ne oluyor ..gel musakkam vpn leri aş gelHerkeşler vpn kullanıyor Muskom neden kullanmasın? Cahil mi diyonuz siz Muskoma?
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Vallahi ben cahilim galiba vpn ne oluyor ..gel musakkam vpn leri aş gel
Burada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Ovvv ozaman belkide gerçek hesabiyla bizimle beraber dalga geçiyor...musakkak bu bize yapılırmı ydi ..gözümüz yollarda kaldıydı..Burada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Troll olduğunu düşünüyordum ama üzüldüm bunu öğrenince. Belki gerçekti diye içimde bir umut vardı. Galiba keklendikOvvv ozaman belkide gerçek hesabiyla bizimle beraber dalga geçiyor...musakkak bu bize yapılırmı ydi ..gözümüz yollarda kaldıydı..
Hakiki Musakka kimse çıksın ortayaTroll olduğunu düşünüyordum ama üzüldüm bunu öğrenince. Belki gerçekti diye içimde bir umut vardı. Galiba keklendik
- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Musakkak lari öğrenmek hakkimizHakiki Musakka kimse çıksın ortaya
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
Hakiki Musakka kimse çıksın ortaya
Pff, cidden kimse çıksın özür dilesin, tüm hayallerimi yıktı. Ben ne güzel musakkanın kocasını boşatıp onla evlencektim.
Yine kocasız kaldım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.