• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden

Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler

Yine de senden çok şey öğrendik canım benim. :KK68: Artık zengin koca bulup, anlı şanlı en az beş bileziğe gelin gitmek, kınası sözü nişanı düğünü nikahı hepsini sırayla yaptırmak, havuzu olan güvenlikli siteye eve gelin gitmek hayalim oldu. Sen olmasan aman önemli olan karakteri, gönüller bir olsun diye düşünüyordum. Şimdi en az 5 bileziğe kendimi aldırcam. :KK62:

Bundan sonra senin hatırana, kıskanççççç ikinci el adamları almış, dul gibi evlenen kadınları kk da linç edeceğiz.

Modemi resetlersen ip değişir canım bu arada.

musakkak gibi olamadik..
hayatta bi kere evleniyorum herşeyin en pahalısı olsun diyemedik..
affedersin b.ku yedik biz..
oysam ben kaynanamin evine seçmezdim..
adamin üçüncü kat yapacagiz diye kandirildim...
oysa evim vardi evimde oturacaktım.
herşeyin en güzelini en iyisin aldirmaya çalışacaktım..
ama eşim zengin degildi durumlari iyi degildi yapmazlarsa terkedip giderdim.
annemi de dinlemedim.
annem derdi herşeyin en iyisi olsun diye dinlemedim
hepsi benim salaklığım...:mad::mad:

musakkak gibi olamadik..
hayatta bi kere evleniyorum herşeyin en pahalısı olsun diyemedik..
affedersin b.ku yedik biz..
oysam ben kaynanamin evine seçmezdim..
adamin üçüncü kat yapacagiz diye kandirildim...
oysa evim vardi evimde oturacaktım.
herşeyin en güzelini en iyisin aldirmaya çalışacaktım..
ama eşim zengin degildi durumlari iyi degildi yapmazlarsa terkedip giderdim.
annemi de dinlemedim.
annem derdi herşeyin en iyisi olsun diye dinlemedim
hepsi benim salaklığım...:mad::mad:
Neyse ki evlenmeden tanıdım musakkakı. Eşşşşşşşekkkkk gibi en pahalısını alacak bana kocişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back