- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.379
- 798
Gelmeyecek mişcesine öylesine bakmaya geldim
ne bekliyorsunuz acaba gerçekten beklentiniz nedir geçen sefer ki konunuzda da yazmıştım bırakın fesatlığı böyle devam ederseniz eldeki evden de olacaksınız kiraya çıkmak zorunda kalacaksınızBir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim apar topar çocuk yaptılar hemen benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen empati yapın teşekkürler
Gelmez gelemez ikinci üyeliği ortaya çıkar diyeMusakkak buralara bir daha uğramayacak diye hem korkuyor hem de çok üzülüyorum
Muhtemelen gelmeyecek çünkü hepimizi trolledi.VPN değiştirip gelmeyi akıl eden bir insan anlı şanlı gelinliğimle geldim ben.İkinci kadın olmayı kabul ettiyse essek gibi bakacak gibi şeyleri sürekli tekrar edip anlamayacak akılda biri değildir.Güzel trollendiğimizi düşünüyorum.Ama çok renkli bir karakterdiGelmez gelemez ikinci üyeliği ortaya çıkar diye
Oluşturduğu karakterden ötürü kendisini tebrik ederiz.gelmeyi düşünürse de herseyi unuturuz..Muhtemelen gelmeyecek çünkü hepimizi trolledi.VPN değiştirip gitmeyi akıl eden bir insan anlı şanlı gelinliğimle geldim ben.İkinci kadın olmayı kabul ettiyse essek gibi bakacak gibi şeyleri sürekli tekrar edip anlamayacak akılda biri değildir.Güzel trollendiğimizi düşünüyorum.Ama çok renkli bir karakterdi
Musakkak hep beraber herseyi unutalım dön bu karakteri anlı şanlı yasatalım canımOluşturduğu karakterden ötürü kendisini tebrik ederiz.gelmeyi düşünürse de herseyi unuturuz..
Daha da gelmez, vpn'i iptal ettiği an öbür hesap ifşa olcak.Gelmeyecek mişcesine öylesine bakmaya geldim
Nasıl öbür hesapDaha da gelmez, vpn'i iptal ettiği an öbür hesap ifşa olcak.
Ee madem bizi trolledi ikinci üyeliğini yönetim ortaya çıkarmalı değil mi? İki hesap serbest mi bu sitedeGelmez gelemez ikinci üyeliği ortaya çıkar diye
Nerden bildin gı?Burada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
İki hesap yasak değil mi bu sitedeDaha da gelmez, vpn'i iptal ettiği an öbür hesap ifşa olcak.
Oradan da başka şeyler yazıyordur oradan neler yazıyor kimbilirBurada başka hesabı var, o hesap ortaya çıkmasın diye vpn ile internet adresini değiştiriyor.
Essek gibi yapacaksınız demedikten sonra ne yazdığının ne önemi varOradan da başka şeyler yazıyordur oradan neler yazıyor kimbilir
Nerden bildin gı?
Evet kazen bey qciklama yaptı vpn kullanıyor diyeBaşka hesabı ortaya çıkmasın diye vpn kullanıyordur. Yoksa neden kullansın
Hayir vpn kullandığıni nerden anladınBaşka hesabı ortaya çıkmasın diye vpn kullanıyordur. Yoksa neden kullansın
Oh yeah baby, simdi olduEvet kazen bey qciklama yaptı vpn kullanıyor diye
Siz canınızı sıkmayın.Zaten boşanmış kadınlar ve erkeklerin medeni durumu bekardır.Vpn bile değiştiremez bu durumu.Bu VPN ne demek bilmiyorum.
Bu durumda bir musakka kolay yetişmiyor. Şapkamı önüme koyup düşündüm de. Kadın haklı. Keşke ben de bekar bir erkekle evlenseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?