- 20 Nisan 2007
- 4.040
- 10.397
- 733
- 44
Bizim ailede vardı böyle bir evlilik doğum yapana kadar görüşmediler vs doğum yapınca torun oldu ayağına görüşmeler başladı .Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
İnan kadın seni arkadaşlarına anlatıp gülüyordur arkandan :) öyle acınası bir haldesin ki anlatamam.Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Size bir sor vereyim mi ? O kadınım kudurduğu yok. Sizi umursadığı yok kocası yanında yatıyor yarında bebeğini kucağına alacak ondan mutlusu yok. Siz sadece arı vızıltısısınız. Kendinizi böyle teselli ediyor olabilirsiniz ama çok acınası bir haliniz var. Kendinize az değer veriyorsanız bu eski eş olayını aşın. Çocuğunuz için hiç sağlıklı bir anne değilsiniz üzgünümOnlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Kız Katıp vallahi elimi vicdanıma koyup yorum yaptım, bana mısın demedi yaaaHoşumuza gidene kadar devam. Sonra sümüklü mendil gibi atacağız.
Geline de musakkanin oturduğu evi doğum hediyesi olarak verseler keşkeBizim ailede vardı böyle bir evlilik doğum yapana kadar görüşmediler vs doğum yapınca torun oldu ayağına görüşmeler başladı .
Sonra ne oldu dersiniz aralarından su sızmıyor 2.gelin baldan tatlı oldu
Yok değildir ya bu konuda konu sahibi 2. Kadındı ve çirkefin dibiydi. Melda asil bir kadındı Musakka olamaz .
Kadın inşallah burayı okuyordur, zaten direk konudan anlar ve zevkten dört köşe olurİnan kadın seni arkadaşlarına anlatıp gülüyordur arkandan :) öyle acınası bir haldesin ki anlatamam.
Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Kadin da senin eski kafalı kayınvalidene çocuğunu göstermeye çok meraklıydı. Ex kaynanan bebenin gezdiği fotoları görür anca beraber stalklarsınız.Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Bence yeni ev alsınlar. Ne o öyle "dul gibi"Geline de musakkanin oturduğu evi doğum hediyesi olarak verseler keşke
Bizim hikayede ev yoktu kirada oturuyorlardı sonra k.valide doğum hediyesi araba aldı geline bal rengi hemdeGeline de musakkanin oturduğu evi doğum hediyesi olarak verseler keşke
Eşinizin kendi çocuklarında sizin evinizde hakları yok zaten de ben şimdiki eşinizden olan çocuğunuzun da hakkı yok diye algıladım.Diger cocugun sucu oldugu icin degil
Ilk kizimla zor bi hayattan gectik ve onun yasadiklarindan dolayi benim gozumde diger cocuklarimdan daha fazlasini hak ettigi icin . Daha fazlasi derken beraber yaptigimiz evden bahsediyorum. Onun haricindeki hersey esittir zaten.
Konu sahibini asla desteklemiyorum. Ben aldigim evi yanliz basima kizimla aldim ilk esimle alinmis mal varligi degil. Ilk esimin mal varliginin hesabini yapmiyorum. Adamin maasi cok iyi geliri super evde oturuyo 2 cocugu var ama beni ilgilendirmiyo. Nasil konu sahibini desteklemis oldum anlamadim :)
Yanlis anlamis veya anlatmis olabilirim :)
Yüreğine indireceksiniz kadının.Bizim hikayede ev yoktu kirada oturuyorlardı sonra k.valide doğum hediyesi araba aldı geline bal rengi hemde
Dul gibi ne ya? Hadsiz.Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?