Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk doğduğu gün bi daha konuşalım aşkım. Şimdi ne dense boş.

Bu hanimefendi aldatilmismi nolmus habire eski esinin yeni karisini stalkliyor
Onu kıskaniyor

Bi gidin kendi hayatinizla ilgilenin Allah askina
Cocugunuzu seven sever, mal veren verir. Oturmus habire kadinin cocuguna dusecek mirasi kafanizdz kuruyosunuz

Siz cok buyuk hastasiniz farkinda degilsiniz
Bi salin ya ,kim ne yapiyosa yapsin. Sizin gibi kadinlar oldukca kadinlarin degeri dusuyor

Avut kendini bikaç ay daha , bebiş gelince görürsün anyayı konyayı

Bunlar çıkarsa musakkadan geriye ne kalır

hsdhsjkdshfkd sen öyle san onların daha çoook çocuğu olur şimdi tavşan gibidir onlar. O kadar çok çocuk yaparlar ki seninkinin esamesi okunmaz bir süre sonra

Canım benim diğer konuda yorum yaptım onu bur okur musun

Yapma böyle güzelim, yapma!!
Allah bi sıkıntı verir, tüm bu düşüncelerine pişman olursun. Kullanma 'oğlunu' !

Eşinizin kendi çocuklarında sizin evinizde hakları yok zaten de ben şimdiki eşinizden olan çocuğunuzun da hakkı yok diye algıladım.
Ha yok simdiki esimle olan cocuklarimin tabikide hakki var
Ama ilk kizima %10 daha fazla pay verdim
Orasi biraz daha genis bi konu ,detay ister :)

Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi

oo belki kız olur demiş. ufaktan heves etmiş bence kaynana kız toruna. E adını yaşatmak onun da hakkı şimdi.
kız olursa kaynananın adını koyarlar görürsün o zaman. yeni gelin tek gelini olur kaynananin

Sen kocanda ara sucu kocanda. Kocan istemis yası küçük birini belliki. Senden cocuk yapmak istememis ama gitmiş toy dediğin insandan yapmış onu istemis onunla evlenmiş.
İsteksizmiş muso, haftada bir kızılayda kan verir gibi yatıyomuş, her gün sevüşecek kadını bulmuş kaçırmak istemedi adam zaar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…