Yav daha huniyle kendine aktaran aklımdan çıkmamıştıPrezervatiften sperm sıyıran abla vardı dün
Öyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zatenDul gibi ne ya? Hadsiz.
Çocuk doğduğu gün bi daha konuşalım aşkım. Şimdi ne dense boş.kayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Yürek mi ?yemiş zaten çok yürekli irkek anası hemde ilk gelin.Yüreğine indireceksiniz kadının.
Avut kendini bikaç ay daha , bebiş gelince görürsün anyayı konyayıkayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Bunlar çıkarsa musakkadan geriye ne kalırBu hanimefendi aldatilmismi nolmus habire eski esinin yeni karisini stalkliyor
Onu kıskaniyor
Bi gidin kendi hayatinizla ilgilenin Allah askina
Cocugunuzu seven sever, mal veren verir. Oturmus habire kadinin cocuguna dusecek mirasi kafanizdz kuruyosunuz
Siz cok buyuk hastasiniz farkinda degilsiniz
Bi salin ya ,kim ne yapiyosa yapsin. Sizin gibi kadinlar oldukca kadinlarin degeri dusuyor
hsdhsjkdshfkd sen öyle san onların daha çoook çocuğu olur şimdi tavşan gibidir onlar. O kadar çok çocuk yaparlar ki seninkinin esamesi okunmaz bir süre sonrakayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Canım benim diğer konuda yorum yaptım onu bur okur musunkayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Yok aslında kuş gibi yüreği. Kendini korumak, fıttırmamak için hayallere sarılmış evciğinde.Yürek mi ?yemiş zaten çok yürekli irkek anası hemde ilk gelin.
Doğrudur eski eşim düşkünhsdhsjkdshfkd sen öyle san onların daha çoook çocuğu olur şimdi tavşan gibidir onlar. O kadar çok çocuk yaparlar ki seninkinin esamesi okunmaz bir süre sonra
Yapma böyle güzelim, yapma!!kayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır
Sen kocanda ara sucu kocanda. Kocan istemis yası küçük birini belliki. Senden cocuk yapmak istememis ama gitmiş toy dediğin insandan yapmış onu istemis onunla evlenmiş.Öyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zaten
Eşi ölene dul deniliyor. Bosananlara bekar deniliyor.Öyle demek istemedim kadının ilk evliliği yaşı küçük toy zaten
Ha yok simdiki esimle olan cocuklarimin tabikide hakki varEşinizin kendi çocuklarında sizin evinizde hakları yok zaten de ben şimdiki eşinizden olan çocuğunuzun da hakkı yok diye algıladım.
Canım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüzEşi ölene dul deniliyor. Bosananlara bekar deniliyor.
Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
İsteksizmiş muso, haftada bir kızılayda kan verir gibi yatıyomuş, her gün sevüşecek kadını bulmuş kaçırmak istemedi adam zaar.Sen kocanda ara sucu kocanda. Kocan istemis yası küçük birini belliki. Senden cocuk yapmak istememis ama gitmiş toy dediğin insandan yapmış onu istemis onunla evlenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?