• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi 😊
ashjmngdsjhfgdsjfg Tabii tek gelini sensin influencer kadın senin kaynana b.klu donunu yıkamaz yaşlanınca ama sen bu gazla yıkarsın :KK48: ama kocanın da 1 tanecik Parislerde evlenme teklif ettiği karısı var o da yeni influencer yengemiz :KK48:

Bunu da hatırlıyorum oğlumla dertleşiyorum diyordu sanırım küçücük çocuk için. :KK43:

Dayanamıyorum ya mevzuda çocuk olunca.
Şu an alt komşuda kavga gürültüsü var karı koca birbirine girdi. Kapılar çarpılıyor. 3 yaşında kız var evde. Zor tutuyorum kendimi inicem aşağı kavganız bitene kadar kızı alayım diyeceğim ya.

Ben de çok gürültülü bir evde büyüdüm. Travmalarım canlanıyor. Anne baba arasında kalmak iğrenç bir şey.
Ay yazik bende cocuklara kıyamıyorum, bu saatte ne kavgası. Devam ederse polis arayin

Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi 😊
Sana da 5 tane takmışlardı unutma. Gel gör ki oğlunun karısı sen değilsin. Kaynanan seni torununa bak diye avutuyo olabilir inanma :)

Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Kaç gündür sadece 1 kişi kuduruyor onun da kimsesi kalmamış dert anlatacak, biz uğraşıyoruz.

Ama o dul değil, dul (!) gibi olan sizsiniz. Hatta o dul gibi diye güldüğünüz yerdeki gibiyi atın. Siz tam olarak osunuz işte, vurguladığınız şeysiniz şu an (!)

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
İnsanlara bi rahat ver. Adam sanki seninle evliyken başkasından çocuk yapmış. Ya evlenmişsiniz bitmiş gitmiş neden kabullenmiyorsun. İlk seninle evlendi diye diğer kadının suçu ne onunda doğacak çocuğu o adamdan. Adamın ne malı mülkü varsa tüm çocuklarının. Lütfen kendinize gelin ya. Şaka mısınız siz. Onca insan neler söyledi size hiç utanmadan sıkılmadan neler yazıyosunuz. Sizde bulun birisni yeniden evlenin alla alla ya. Allah o aileye sabır versin gerçten. İyi ki bir çocuk doğurmuşsun adamın tapusu senin olmuş. Allah kalbinize iyilik versin

Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi😊
Valla kız olursa irkek torun pabuç dama atılır.
Çünkü kız torunlar dedeye ,nineye cilveli cilveli konuşunca irkek torun sevmez oluyor diyim de sonra demediler olmasın

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Rica ediyorum bir önceki konuna attığım son yorumu oku. Hadi benim kuzum

Valla kız olursa irkek torun pabuç dama atılır.
Çünkü kız torunlar dedeye ,nineye cilveli cilveli konuşunca irkek torun sevmez oluyor diyim de sonra demediler olmasın
Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor

Bir an bu kadar para kaldı sandım da vay anasını yaa dedim içimden :KK53:

Bu sizin zihniyetiniz de bana saçma geldi. Diğerçocukğun ne suçu var? Konu sahibini destekler gibi olmuş. Siz isterseniz kendinizin aldığı evi istediğiniz çocuğunuza miras bırakın. Resmiyette diğerinin hakkı olduğu için itiraza bakar olay.

Kızlar, hukuki süreci yanlış biliyorsam da düzeltin lütfen beni.

İlkin ikinci kızı da kendi öz kızı sandım ama ikinci eşin çocuğu sanırım. Düzelttim o yüzden.
Diger cocugun sucu oldugu icin degil
Ilk kizimla zor bi hayattan gectik ve onun yasadiklarindan dolayi benim gozumde diger cocuklarimdan daha fazlasini hak ettigi icin . Daha fazlasi derken beraber yaptigimiz evden bahsediyorum. Onun haricindeki hersey esittir zaten.

Konu sahibini asla desteklemiyorum. Ben aldigim evi yanliz basima kizimla aldim ilk esimle alinmis mal varligi degil. Ilk esimin mal varliginin hesabini yapmiyorum. Adamin maasi cok iyi geliri super evde oturuyo 2 cocugu var ama beni ilgilendirmiyo. Nasil konu sahibini desteklemis oldum anlamadim :)

Yanlis anlamis veya anlatmis olabilirim :)

Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Kıskançlıktan kuduruyorsunuz

musakka sen evin derdine düştün çocuğumun hakkı diye de yakın zamanda bizim bi tanıdık senin gibi evi çocuğumun üstüne yapın diye tutturdu. kaynanadan gaz alıp.
Allahın işi kaynana vefat etti. kayın peder yeniden evlendi genç bi hanım aldı. evlendiği kadın garantim olsun demiş adam evi yeni karısının üstüne yaptı mı?
bizimki kaldı ortada öyle .🤣
güvenme yani sen o eve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back