• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
Bizim ailede vardı böyle bir evlilik doğum yapana kadar görüşmediler vs doğum yapınca torun oldu ayağına görüşmeler başladı .
Sonra ne oldu dersiniz aralarından su sızmıyor 2.gelin baldan tatlı oldu

Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
İnan kadın seni arkadaşlarına anlatıp gülüyordur arkandan :) öyle acınası bir haldesin ki anlatamam.

Yok canım mümkünü yok o dediğinin belki görmezler bile o çocuğu kaynanamla kadının arası bozul kaynanam kadınla görüşmüyor
images (3).jpeg

Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Size bir sor vereyim mi ? O kadınım kudurduğu yok. Sizi umursadığı yok kocası yanında yatıyor yarında bebeğini kucağına alacak ondan mutlusu yok. Siz sadece arı vızıltısısınız. Kendinizi böyle teselli ediyor olabilirsiniz ama çok acınası bir haliniz var. Kendinize az değer veriyorsanız bu eski eş olayını aşın. Çocuğunuz için hiç sağlıklı bir anne değilsiniz üzgünüm

Bizim ailede vardı böyle bir evlilik doğum yapana kadar görüşmediler vs doğum yapınca torun oldu ayağına görüşmeler başladı .
Sonra ne oldu dersiniz aralarından su sızmıyor 2.gelin baldan tatlı oldu
Geline de musakkanin oturduğu evi doğum hediyesi olarak verseler keşke

Kadin da senin eski kafalı kayınvalidene çocuğunu göstermeye çok meraklıydı. Ex kaynanan bebenin gezdiği fotoları görür anca beraber stalklarsınız.

Diger cocugun sucu oldugu icin degil
Ilk kizimla zor bi hayattan gectik ve onun yasadiklarindan dolayi benim gozumde diger cocuklarimdan daha fazlasini hak ettigi icin . Daha fazlasi derken beraber yaptigimiz evden bahsediyorum. Onun haricindeki hersey esittir zaten.

Konu sahibini asla desteklemiyorum. Ben aldigim evi yanliz basima kizimla aldim ilk esimle alinmis mal varligi degil. Ilk esimin mal varliginin hesabini yapmiyorum. Adamin maasi cok iyi geliri super evde oturuyo 2 cocugu var ama beni ilgilendirmiyo. Nasil konu sahibini desteklemis oldum anlamadim :)

Yanlis anlamis veya anlatmis olabilirim :)
Eşinizin kendi çocuklarında sizin evinizde hakları yok zaten de ben şimdiki eşinizden olan çocuğunuzun da hakkı yok diye algıladım.

Hadi güldük, eğlendik, kızdık bitti ama eğer gerçekseniz (ki hala şüphelerim var) unutmayın, evler dükkanlar yıkılır, eşler ve çocuklar ölür. Bu ara yaşamadığımız felaket kalmadı. Görmüş olmasınız. Belki birgün Geriye siz ve o hastalıklı beyniniz, kötü kalbiniz baş başa kalırsınız. O zaman anlarsınız bizim ne demek istediğimizi. Gidin tedavi olun. Siz önemli bir klinik vaka olabilirsiniz.

Konuyu gördüm, yeni sekmede açtım akşam çekirdeğimi çayımı alır bakarım diye. 17 sayfa olmuş😂😂

kayınvalidem eski eşime o kAdınla görüşmek istemiyorum git evliliğini yaşa görmek istemiyorum dedi en son görüşmüyorlar çocuk bile umrunda değil kayınvalidemin oğlum gözbebeği her zaman isterse 5 tane doğursun öyle kalır

Musakka konundan sıkıldım. İlk konunda güldüm eğlendim ama bu konuya duygularım kalmamış. Çünkü çok tekrara düştün. Hep aynı laflar kabak tadı verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back