• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız çocukları babannelerinin ve babalarının göz bebeği olur yalnız. 2 oğlum 1 kıızm var.Kızımı prensesler gibi el bebek gül bebek yaşatıyorlar hayatı bil istedim :=)))
Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi😊

Sen öyle zannet. Kayinpederim de ilk erkek erkek torun diyenlerdendi. Simdi en büyük favorisi kiz torunu.
images (29).jpeg

Burda bir üye vardı. Kocasına kene gibi yapışık. Adam eve az geç gelse oğluna sarılıp ağlıyordu babanı ara, gelsin, baban gelse ben mutlu olurum diye. Bide utanmadan benim oğlum olgun, beni teselli ediyor diyordu. Bu üyenin oğlu ile konu sahibin oğlu son zamanlarda en çok üzüldüğüm çocuklar. Çünkü bu evlerde büyüyüp ilerde birilerini üzecekler malesef

Bunu da hatırlıyorum oğlumla dertleşiyorum diyordu sanırım küçücük çocuk için. :(

Dayanamıyorum ya mevzuda çocuk olunca.
Şu an alt komşuda kavga gürültüsü var karı koca birbirine girdi. Kapılar çarpılıyor. 3 yaşında kız var evde. Zor tutuyorum kendimi inicem aşağı kavganız bitene kadar kızı alayım diyeceğim ya.

Ben de çok gürültülü bir evde büyüdüm. Travmalarım canlanıyor. Anne baba arasında kalmak iğrenç bir şey.

çocuklu adamla evlenmeyin diyoruz ya bazı konularda eski karısı sürekli hayatınızda olur diyoruz işte buyrun konu sahibi her konuda bunu çok güze örnekliyor. Size ne ya eski kocanızın hayatından.
Eşimin eski karısını gidip kucaklayasım geliyor bu yazılanları okudukça😂

Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
6 kez Eşim, 1 kez Eski Eşim yazmışsınız.

Burada tüm kadınlar bir oldu, ama siz hâlâ nato kafa nato mermer

Eski eşiniz kızınızla ilgileniyor mu peki?
Maddi olarak nafaka
Dogum gunlerinde ekstra para vermesi haricinde hayir

Manevi olarak ilgilendiginde cok buyuk bi sevap islemis gibi cocugun beynine beynine vurdugu icin cocuk tiksindi

Benim icin kapi herzaman acik istedigi zaman gorussunler ama cocuk 13 yasinda oldugu icin insanlarin onunde rencide edip alay ettigi icin cocuk gorusmeyi red ediyor

Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı

Siz oğlunuza kardeşin güzelliklerini anlatıp, mesela beraber oynayacakları oyunlara filan özendirip, dertlenmemesi için ne kadar çaba sarf ettiniz acaba? Ne olursa olsun, babasının oğlunuzun hep yanında olacağını, onu çok seveceğini ne kdr vurguladınız?

Çocuk siz ona güzelce anlattıktan sonra herşeye alışır, ama sizin derdiniz ne yazık ki bu değil. Sizin ağzınızda bile sürekli “tek çocuk benim oğlumdu” lafı var. Yeni çocuk fikrini siz bile kabul etmemişsiniz. Şuan sadece çocuğunuz arkasına saklanıyorsunuz.

Hiç çocuğunu düşünen anne rolüne bürünmeyin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back