- 13 Şubat 2018
- 1.457
- 3.217
- 133
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dediKız çocukları babannelerinin ve babalarının göz bebeği olur yalnız. 2 oğlum 1 kıızm var.Kızımı prensesler gibi el bebek gül bebek yaşatıyorlar hayatı bil istedim :=)))
Sen öyle zannet. Kayinpederim de ilk erkek erkek torun diyenlerdendi. Simdi en büyük favorisi kiz torunu.
çocuklu adamla evlenmeyin diyoruz ya bazı konularda eski karısı sürekli hayatınızda olur diyoruz işte buyrun konu sahibi her konuda bunu çok güze örnekliyor. Size ne ya eski kocanızın hayatından.
Burda bir üye vardı. Kocasına kene gibi yapışık. Adam eve az geç gelse oğluna sarılıp ağlıyordu babanı ara, gelsin, baban gelse ben mutlu olurum diye. Bide utanmadan benim oğlum olgun, beni teselli ediyor diyordu. Bu üyenin oğlu ile konu sahibin oğlu son zamanlarda en çok üzüldüğüm çocuklar. Çünkü bu evlerde büyüyüp ilerde birilerini üzecekler malesef
Ben kız çocuk severim ama eski eşimin ailesi oğlana düşkünler
Kayınvalidede senin zihniyetinde mi yoksa seni başından atmak için mi böye konuşuyorCanım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
Eşimin eski karısını gidip kucaklayasım geliyor bu yazılanları okudukçaçocuklu adamla evlenmeyin diyoruz ya bazı konularda eski karısı sürekli hayatınızda olur diyoruz işte buyrun konu sahibi her konuda bunu çok güze örnekliyor. Size ne ya eski kocanızın hayatından.
Eski kayınvalideniz ne şanslı. Bir oğlu iki gelini var. SjsjhaCanım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
Onlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor birazKayınvalidede senin zihniyetinde mi yoksa seni başından atmak için mi böye konuşuyor
. Köprüyü geçene kadar kız olsun der tabi.. Kız olunca yere göğre sığdıramayacak bak gör..Canım benim eşimin ailesi oğlan çocuğuna düşkünler vallahi kayınvalidem bile bugün bana belki kız olur merak etme dedi
Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibiEski kayınvalideniz ne şanslı. Bir oğlu iki gelini var. Sjsjha
6 kez Eşim, 1 kez Eski Eşim yazmışsınız.Bir önceki konumda bahsetmiştim eşim ikinci evliliğini yaptı çocuğum 7 yaşında biz oğlumla eşimle evliyken oturduğumuz evde oturuyoruz ev eşimin babasına ait. Boşanınca eşim valizle gitti evden.Eşim ikinci eşiyle evlenip onun evine taşındı. Çocuğumun tüm gelirleri eşime ait. Kadın hamileymiş , ben çocuğumun geleceği için bu evi oğlumun üstüne yaptırtmak istiyorum bu ev oğlumun güvenli alanı ve sadece oğlumun hakkı Nasıl yaptırabilirim? Ev kayınbabamın üzerine ben çeyizim Gelinliğimle bu eve girdim evden çıkmayı düşünmüyorum ev oğlumla benim hakkım kendimi geçtim oğlumun üstüne yaptırmak istiyorum. O kadının ve çocuğunun oğlumun rızkını yemesini istemiyorum. Çocuğum zaten kardeşi olacağının fikrini duyunca bile altına kaçıran bir çocuk kardeş istemiyor zaten piskolojisi bozuldu eski eşim bir yıldır evli apar topar çocuk yaptılar hemen birinci yılda benim evladımı düşünmeden onun psikolojisini düşünmeden
Çok ayıp!!!Onun tek gelini benim yalnız hep der sağolsun bizim gelinimiz sensin diye zaten araları bozuk diğerini sevmiyorlar 1 bilezik taktılar sadece dul gibi
Maddi olarak nafakaEski eşiniz kızınızla ilgileniyor mu peki?
hanfendi bazen kaçıyor arada ne farkeden tamam eski eşim oldu mu bizim çocuğumuz var tam kopamayız onunla6 kez Eşim, 1 kez Eski Eşim yazmışsınız.
Burada tüm kadınlar bir oldu, ama siz hâlâ nato kafa nato mermer
Tamam torunları olduğu için düşkün olmaları normal de bu doğacak torunlarını sevmeyecekler anlamına gelmiyor.boşuna kabarmaOnlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Adam koptu ki, YENİ EŞİ hamile!hanfendi bazen kaçıyor arada ne farkeden tamam eski eşim oldu mu bizim çocuğumuz var tam kopamayız onunla