• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin ailesi ve eski görümcenin beni araması ve söyledikleri

Bu boşandığın eşinin çamaşırlarını ve yemeğini kim yapıyorsa oda sana müracat edip barışmanızı isteyecek , defolu erkeği ailesi bile tahamül edemez aile sevgiside bir yere kadar

merhaba hanımlar
Ben eşimden boşanalı 2 yıl oldu ayrılma sebebimiz şiddet ve bir sürü olaylar anlatsam roman olurdu. Eski görümcem arada bir arıyordu öyle hal hatır soruyordu, ailesinin kız baktığını söylemişti. en son aradığında benim kardeşiyle barışmasını çok istediğini ailesininde istediğini ama barışmak istiyorsam eğer ben kardeşini ikna etmem gerektiğini sonra ailesini yüz üstü bıraktığım için onları ikna etmem gerektiğini söyledi. yani ben barışmak istiyorsam ailesini ailemi ikna etmem gerekiyormuş. aradan bu kadar zaman geçmesine rağman boşanırken kılları kıbırdamadı şimdi kalkıp beni neden arıyorlar acaba sizce...?
Boşandıktan sonra hala ne muhatap aliyorsun o aileden birilerini? Kustahliga bak ya.. Senden oyle bi ışık mı gordu de bu teklifte bulunabiliyor? Hem eski kocadan bi ses bi adim da yok anladigim kadariyla..
Dayak yemissin, ogullari suclu degil, sen yüzüstü bırakmışsın (onlara gore ne varsa acaba) sen mi suclusun, ona mi alinmislar?
Lutfen ama lutfen kendini o durumlara dusurme, kes iletisimi.. Birlesmek, toparlamak isteyen gelsin bi zahmet gonlunu almaya cabalasin, o zaman dusunursun isteyip istemediğini..
Adamlardaki alginin sakatligina bak..

Siz onların telefonunu acmamalisiniz.
Diğer taraftan siz birleşmek istiyor musunuz ne cüretle söylüyor bunu?
Hem gel hem de istemem yan cebime koy diyorlar size... Ola ki tekrar evlenirseniz de kendi istedi biz de kabul ettik naapalim diyecekler yarım ağızla dışarıya...
Böylesine seviyesiz ve hesapçı insanlardan kendinizi resmiyette kurtarmışsiniz. Normalde de muhatap kabul etmeyin.

Sonra işte sağa sola bilmem "neclanın kızı hayriye bize yalvar yakar bizim veletle olmak için aradı etti barışmak istiyordu bizde kıramadık kızı sevenleri birleştirdik" diyecekler.
Evet evet bunları diyebilecek potansiyele sahip insanlar. Yüzsüzlüğünde bu kadarı pes artık.
Telefonlarına cevap verdiğiniz sürece arama kayıtlarını kaydedip "bakın kıza bizi arayıp duruyor konuşuyoruz" diyebilirler beklerim yani.
Engelleyin her yerden hiçbirinin size ulaşmasına izin vermeyin.

Back