• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin ailesi ve eski görümcenin beni araması ve söyledikleri

merhaba hanımlar
Ben eşimden boşanalı 2 yıl oldu ayrılma sebebimiz şiddet ve bir sürü olaylar anlatsam roman olurdu. Eski görümcem arada bir arıyordu öyle hal hatır soruyordu, ailesinin kız baktığını söylemişti. en son aradığında benim kardeşiyle barışmasını çok istediğini ailesininde istediğini ama barışmak istiyorsam eğer ben kardeşini ikna etmem gerektiğini sonra ailesini yüz üstü bıraktığım için onları ikna etmem gerektiğini söyledi. yani ben barışmak istiyorsam ailesini ailemi ikna etmem gerekiyormuş. aradan bu kadar zaman geçmesine rağman boşanırken kılları kıbırdamadı şimdi kalkıp beni neden arıyorlar acaba sizce...?

Huysuz oğulları başlarına kalmıştır atacak yer arıyorlar.
Denemmişin denemesi olmaz
Insanlar da nadiren değişirler
Aynı hatayı ikinci kez yapmayın

merhaba hanımlar
Ben eşimden boşanalı 2 yıl oldu ayrılma sebebimiz şiddet ve bir sürü olaylar anlatsam roman olurdu. Eski görümcem arada bir arıyordu öyle hal hatır soruyordu, ailesinin kız baktığını söylemişti. en son aradığında benim kardeşiyle barışmasını çok istediğini ailesininde istediğini ama barışmak istiyorsam eğer ben kardeşini ikna etmem gerektiğini sonra ailesini yüz üstü bıraktığım için onları ikna etmem gerektiğini söyledi. yani ben barışmak istiyorsam ailesini ailemi ikna etmem gerekiyormuş. aradan bu kadar zaman geçmesine rağman boşanırken kılları kıbırdamadı şimdi kalkıp beni neden arıyorlar acaba sizce...?
Muhattap olma

Sanırım masrafsız tekrardan sizinle evlendirmek istediler eğer ki maddi konuda tutucu ve kısıtlayıcı birleri ise bunu düşünmüş olabilirler.Ayrıca kız arıyolarmış yahu kazık kadar adam ,size neden duyuruyolar ayrıca hala sizin haklı oldugunuzu düşünmüyor bu insanlar, baksanıza özür dilemeliymişssiniz.Ben kesinlikle onların pişman oldugu kanısında değilim.Pişman olan gelir ara yapmaya çalışır.Kesinlikle uzak durun ağız yokluyorlar.

Seni geri istiyorlar çünkü bu yetiştirdikleri erkek evlat onlarada huzur vermemiş sana tekrar kakalama derdindeler , aynı derede 2 kes yıkanılmaz ,aklını başına al

"Denedin, yanıldın. Yine dene, yine yanıl" diye bi laf vardı.
Yahu denemişsiniz olmamış, boşversene.

merhaba hanımlar

Cocugunuz yoksa Aile ile neden gorusuyorsunuz ki ?
Hanimefendi sizi doven bir adam icin mahcup olacaklarina 40 defa helallik isteyeceklerine hala bizi ikna et kardesimi ikna et o zaman barisirsiniz diye arayanlardan ne bekliyorsunuz? Egolarinin burunlarindan kil aldirmazliklarinin farkinda mi degilsiniz? Zaten bosanmissin kurtulmussun cehennemine gerimi donmek istiyorsun hadi bakalim bunlarda benden sana secmece sorular

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ne kafa karışıklığı ne başka bişey zaten asla geri dönüşü olamaz yaşadıklarımı bi ben biliyorum o ınsanlar o kadar egolu kı sagda solda ben onlara uyum saglamamısım akrabalarını zıyarete gıtmemısım dıye laf bıle soyluyorlar..

Vayy! İnsanlardaki egoya bak. Kız, biz hazırdaki görümceyle görüşmüyoruz doğru düzgün. Sen seni döven, boşandığın insanın kardeşiyle niye görüşüyorsun anlamıyorum. Böyle saçma insanlara niye taviz veriyorsun ki? O adam sana çok mu lazım, dünyada başka kimse kalmadı mı ya da yediğin dayaklar mı az geldi? Geri dönme niyetin mi var? E o zaman eski kocana, ailesine yalvar da tekrar evlen. Daha güzel dayaklar ve hakaretler ye, tabi bi de gururunu ayaklar altına al. Şansın varsa akıl hastası olmadan ölür gidersin. Ne diyelim ki? Neyi soruyorsun?

Neden arıyorlar biliyor musun? O adama tahammül edecek bi gerizekalı bulamamışlar, tekrar aynı salaklığı yapar mısın diye şanslarını deniyorlar.

Benim anlamadigim konu bu muhabbet buraya nasil geldi? Yani aradi nasilsin iyi misin filan sonra size abime geri donmek ister misin diye sormus olmali, karsiliginda da siz olumlu bir sey soylemissiniz ki o da hemen yolunu bulmaya calismis. Yoksa siz hayir istemiyorum filan deseniz boyle seyler soylemesi sacma olurdu, kendi kendine konusuyormus gibi. Ve o bu tarz soylemlerde bulununca sizin bu yuzsuzluk karşısında sinir krizleri gecirmeniz gerekirdi. Bence sizin donesiniz var ve bunu da gorumceye citlatmissiniz onlarin kosa kosa gelip kapiniza pervane olacagini filan sanmissiniz ama oyle olmamis. Bence cok yanlis yoldasiniz.

merhaba hanımlar
Ha hayy sen niye ikna ediyorsun ? Asıl onlar seni ikna etmesi lazım.

Zamanında size böyle bir teklifle gelmedikleri için mi pişmansınız ?

Pes yani adam size bir sürü zarar vermiş
Uzak durun - uzak tutun derim.

Dupeduz senden kerizini bulamadık diyor çünkü ayiogluayilari başlarına kalmış. Ikna etmek yerine senin kararinmis gibi empoze etmeye calisiyor bi de bi ego anca bu kadar buyuk olur. Sakın. Konusma o karaktersizle.

Back