• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin ailesi ve eski görümcenin beni araması ve söyledikleri

noname1458

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
5
3
36
36
merhaba hanımlar
Ben eşimden boşanalı 2 yıl oldu ayrılma sebebimiz şiddet ve bir sürü olaylar anlatsam roman olurdu. Eski görümcem arada bir arıyordu öyle hal hatır soruyordu, ailesinin kız baktığını söylemişti. en son aradığında benim kardeşiyle barışmasını çok istediğini ailesininde istediğini ama barışmak istiyorsam eğer ben kardeşini ikna etmem gerektiğini sonra ailesini yüz üstü bıraktığım için onları ikna etmem gerektiğini söyledi. yani ben barışmak istiyorsam ailesini ailemi ikna etmem gerekiyormuş. aradan bu kadar zaman geçmesine rağman boşanırken kılları kıbırdamadı şimdi kalkıp beni neden arıyorlar acaba sizce...?

Tatlım buna yüzsüzlük deniyor, sizin yaptığınıza da yüz vermek.
Çok mu lazım eski eşinizin kardeşi size? Onun muhabbeti olmasa hayatınızda büyük bir eksiklik mi olacak?

İnanın şu saçmalığın içine çekildiğinize değmez; görüşmeyin, konuşmayın, bıçak gibi kesin ki geçmiş de düşsün yakanızdan.

Ve b şıkkı Annen diyorum, a şıkkı şaşırtmalı.

Çünkü sonradan koydu.. Ve kuyruğu dik tutmak için, sanki sen istiyormuşsun da onlar naz yapıyormuş gibi bi hava yaratıp. Senin dönmeni bekliyorlar. Çok beklerler...eski görümcen ile de görüşme. Onlardan hiç kimse ile görüşme. ne gerek var allah aşkına?

Ne biçim anket,ne biçim konu,kel alaka hepsi birbiriyle.
Konuya gelirsek;
Çok komikmiş bu kadın valla.
Absürd komedi filmi gibi.
Boşanmışsınız,kız bakıyorlar,tekrar kendileri size gelip bir de şöyle ikna et böyle bilmem ne.
Saatlerce gülecek bir konu oldu,teşekkürler.
Cevap A diyorum bir de :KK53:

Belli ki aklını kurcalamaya çalışıyorlar. Neden telefonlarına çıkıyorsunuz bağınızı komple kopartın bence. Ayrıca size şiddet uygulayan biriyle tekrar tekrar evlenmeyin.

Hanımlar,
yeni üyeler bir bölüme girip konu açmaya çalışırken çıkan konu araçlarında hangi seçenek nasıl bir fonksiyonu var diye kurcalarken yanlışlıkla anket açabiliyor, garip ya da yadırganacak bir durum değil, en azından acemi biri olunca.

Sizden boyle bir talep gelmeden barismanizi isteyip arkadan sartlar siralamasi senin ona cok yuz verdigin anlamina geliyor. Bir kere eski gorumceye karsi bir durusun olmali. Boyle taleplerle gelememeli. Barismanizi istiyorsa da ikna edilmesi gerekecek kisi sen olmalisin. Ha bana gore asla geri donme ayrica eski gorumceyi de bosa bi ara.

Eski gorumcenizle niye konuşuyorsunuz? Alacak verecek konuşacak ne kalmış olabilir hadi o arıyor siz niye telefonunu açıyorsunuz? Siz yüz vermişsiniz o da astarini istiyor o kadar.

Back