- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
-
- Konu Sahibi kirginzambak
Bence en korkunc seyker den biri anne evlat arasına girmek.Aynı konuda evlat imtihanı yaşayan bir anneyim.iki oğlumda cicanneleriyle ve babalarıyla yaşamayı tercih etti ama karaktersiz babaları ve sülalesi beynini yıkadılar çocuklarımın ve hakime bu yönde ifade verdiler .bunu ancak yaşayan anlar sizi çok iyi anliyorum.herkes kendi tercihini yaşar elinde olsada insan biraz sakin olsa ve akışına bırakabilse keşke herşeyi zamana
Baba da, kızım da istediği için ve sık sık görüşebileceğime problem olmayacağına emin olduğum için olabilir mi sizce? Ben kızımı terk etmedim.Neden derken ? Ufacik kizinizi babaya biraktiginiz icin olabilir mi acaba ?
Özellikle beğenmedime çöken arkadaşlar; ben tabi ki kızımın mutlu olmasından dolayı mutluyum. Ama her ne kadar aldatma olmasa dahi evliyken tanıdığınız bir kadının boşanınca kocanıza yanaşması ve evlenmelerini ne kadar hoş karşılayabilirsiniz? Kaldı ki zaten ben madem babasında kalmak istiyor tamam kalsın dedim. Problem de çıkarmadım yani en çok ben isterim mutlu olmasını.
Ama biraz da kendinizi benim yerime koyun lütfen. Öz kızınız eski kocanızın karısını size övüyor. Hoşunuza gider mi? Bu kadar övgüye gerek var mı? Tamam iyi dersin geçersin. Ben sevmesin demiyorum ki. Sevsin ama bu sevgisini bana bu denli yansıtmasına gerek yok.
Ayrıca ne güzel iyi davranıyormuş kadın diyorsunuz da eşimi tanımıyorsunuz. İyi davranmak zorunda. Öyle söyleyeyim size.
Ayrıca kimse rahatsız olmazdı yani bu durumdan burda. Peki ben çok yanlış düşünüyormuşum o zaman. Teşekkürler...
ben oğlunuz da babasına kalmaya gidiyor mu onu merak ettim.
Hayır maalesef. Aslında babası davet ediyordu ama oğlum gitmek istemiyordu. Sonra babası da zaten gelmek istemiyor diye davet etmeyi bıraktı.
önce bu sorunu çözseniz kardeşlerin arası düzelirse kızınızla sizin aranızda düzelir bence.
eski eşinize oğlundan vazgeçmemesi gerektiğini çabalamasını söyleyin oğlunuzu da gitmeye ikna edin bence.
kaç yaşında?
Oglunuz da babasının evıne kalmaya gıdıyor mu?Evet babalık annelik gibi bir duygu değil bence de. Ama eşimin kızıma olan düşkünlüğü sevgis boşanmadan da aynıydı. Bir şey fark etmedi yani sadece uzaklaştık ve bu durum daha belirgin oldu.
Karısı iyi davranmak zorunda derken eski eşim üst kamu yöneticisi ve kızına aşırı düşkün birisi belirttiğim gibi. Biraz da kindar plancı bir insandır. Böyle bir durumdan şüphelense dahi ucu farklı yerlere gider. O konuda eminim. Kadını da eskiden tanırım kendisi de bunun gayet farkında.
Ben öz annesi olduğum halde beni bile uyarırdı evliyken... Oğlumuz için ise neden böyle yapıyor inanın bilmiyorum iletişimimiz kısıtlı ve ben bu konuyu açtığımda bağırıp çağırdı. Oğluma da ilgiliyim diyor. Ama değil....
Ağzınıza sağlık...Sanki herkes kişisel gelişimci maşallah ammada bilgilisiniz. Öyle bilgilisiniz ki başınıza gelmeyen bir şey üzerinden yargı dağıtıyorsunuz. Yok kızını terk etmişsin yok bilmem ne... ya iyi okumuyorsunuz yada empati duygusu olmadan yetişmişsiniz..
kim ister ki öz evladı tarafından cici annesinin muhteşem yönlerini ballandıra ballandıra duymak.. benim bile canım yandı konu sahibini düşünemiyorum. Biraz az sallayın. Gerçekte bu kadar sabırlı olmadığınızı tahmin etmek zor değil sırf siteye güçlü görüncem diye saçma sapan hallere giriyorsunuz.
Bırakın Duygu ablasıyla yasasin kutu gibi eve gelmesin aramayin sormayin bakalim o duygu abla doğursun da görsün kızınız yaşayacaklarıni.O dönem inanın gözüm pek bişey görmüyordu. Kabul ettim. Kızım da zaten 8 yaşındaydı ve kendisine sorulduğunda babası ile yaşamak istediğini söylediği için üstüne gitmedim. Zaten dediğim gibi aramızda gitme gelme sıkıntısı yok. İstediğimde görüyorum. Bu ayrıldıktan sonra ortaya çıkan bişey değil ki eşim hep kızı seviyordu düşkündü. Evler ayrılıp mesafeler uzayınca daha çok ortaya çıktı sadece.