Ben söyledim ve bu kız benim arkadaşımdı eskiden hangimiz hangimizi aldattı sizce ve ebn bilmiyodum öğrendiğim an kıza her seyi anlattım... ama umursamadıSiz de aldatiyorsunuz o kizi. Sizin yaptiginiz da hiç normal bir şey değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben söyledim ve bu kız benim arkadaşımdı eskiden hangimiz hangimizi aldattı sizce ve ebn bilmiyodum öğrendiğim an kıza her seyi anlattım... ama umursamadıSiz de aldatiyorsunuz o kizi. Sizin yaptiginiz da hiç normal bir şey değil.
işte yok givi davranıyorum sorunum bu bunu çözmeye çalışıyorum zatenBaska adam mı yok ya, sal gitsin
Ahhh o şeytan yok mu ahhBu kadar mı acizsin? Cinsellik evet çok önemli, her sağlıklı bireyin ihtiyacı ama bu sebepten dolayı vazgeçememek, kendini durduramamak ne alaka? Böyle adamla beraber olacağına duvara sürtün daha iyi ahsjahsjjs. Çiş mi bu tutamıyorsun kendini
Olmaması lazım artıkAhhh o şeytan yok mu ahh
Yanı birini sev en azından duygun olsun neden kendine bu saygısızlığı yaptiriyorsun bide utanmadan diğerleriyle nasıl seviştiğini anlatıyorOlmaması lazım artık
Burada kadinlar aldatan kocalari affediyor, aldatilma yok mu oluyor? Bana ne affettiginden? Eylem aldatmak, bitti!İii de söylemiş kadına affetmiş, sorun yok yani.
Butun bunlar sevgilisi oldugunu bildiginiz bir adamla yatmanızı haklı cikarmaz. Ustelik konudaki diger kadin eski arkadasiniz.Ben söyledim ve bu kız benim arkadaşımdı eskiden hangimiz hangimizi aldattı sizce ve ebn bilmiyodum öğrendiğim an kıza her seyi anlattım... ama umursamadı
Burada kadinlar aldatan kocalari affediyor, aldatilma yok mu oluyor? Bana ne affettiginden? Eylem
Butun bunlar sevgilisi oldugunu bildiginiz bir adamla yatmanızı haklı cikarmaz. Ustelik konudaki diger kadin eski arkadasiniz.
Onlar bana ihanet ederken çok mu haklılardı pekiButun bunlar sevgilisi oldugunu bildiginiz bir adamla yatmanızı haklı cikarmaz. Ustelik konudaki diger kadin eski arkadasiniz.
Tene alısmak degilde hisler mi var acaba?onun teninede alıştığım için hala onla olmak istiyorum ama onunla birliktelik yaşarken hep geride kalııyprum ileriye bakamıyorum
Aleyküm selam, ben de zaten ironi manasında sorun yok dedim.Burada kadinlar aldatan kocalari affediyor, aldatilma yok mu oluyor? Bana ne affettiginden? Eylem aldatmak, bitti!
Hissiz olmaz zaten his de vardı tabikiTene alısmak degilde hisler mi var acaba?
Yoo his yok tene alısmak derseniz yine de o zaman kendi kendinize, bune uckuruna düskünlüktür yav kendine gel deyip bi silkelenmelisiniz.
Bi gün basınıza gelirse anlarsınız kınamayın benceÇok iğrenç ya. Herşeyin de farkındasınız ama cinsellik için beraber oluyorsunuz resmen adamla. Şaka gibi.
Kınamıyorum birde bunu bellemişsiniz başınıza gelirse diye iyi yorumda yapmıyacaz bundan sonraBi gün basınıza gelirse anlarsınız kınamayın bence
Onu yapıyorum nerdeyse 14 gün olduYapmayın fb müesesi insanı çok yoruyor ne yazık ki evet kopmak zordur sizi yadırgamıyorum ama kopmak gerek inceldiği yerden kopsun 21 gün ara verin sonra alışıyorsunuz