Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum hepsını de,
demekki senı hala sevıyor ayrılmanıza onay veremıyor
o yuzden boyle davranıyor
hem nasıl soyler kı dusunsene soyleyemez ama bosver sen cık tvne ama gecmısını hakıkaten kötu yapmıssın annenın dedıgı gıbı temız kız pek sayılır mısın
olsun hangı kız cok temız kı ama demı
o cocuk senı sevıyor kı bunları soyluyor hem, onun açısından da baksana gunah ona da
tehdıtı cok terbıyesızce poılıse gıdebılırsın aslında.
okudum hepsını de,
demekki senı hala sevıyor ayrılmanıza onay veremıyor
o yuzden boyle davranıyor
hem nasıl soyler kı dusunsene soyleyemez ama bosver sen cık tvne ama gecmısını hakıkaten kötu yapmıssın annenın dedıgı gıbı temız kız pek sayılır mısın
olsun hangı kız cok temız kı ama demı
o cocuk senı sevıyor kı bunları soyluyor hem, onun açısından da baksana gunah ona da
tehdıtı cok terbıyesızce poılıse gıdebılırsın aslında.
ay başım döndü kafamçokkarıştı anlatsın arkadaşım ne anlatacak allah aşkına. "benimle telefonda şöyle yaptı" mı diyecek. afedersin de ben okurken güldüm abin hem güler hem güldürür bence. ohoo sen bu kuru tehtitlere pabuç bırakma. tırstığını gördükçe üstüne geliyor anlaşılan.
sanırım lise öğrencisisin. bırak şimdilik aşk işlerini, biraz zihnin dinlensin.. alsanaalsanasmile
aylardır içimdeydi bu sıkıntı anlattım ya, üzerimden kocaman bir yük kalkmış gibi oldu. ya az önce dertten ağladım, şimdi huzurdan ağlayabilirim.
tamam artık takmıyorum. ve eğer böyle şöyle laflar edilirse de takmıycam, önemsemiycem ya da inkar edicem.
bi de internette engelleyemiyorum.
twitter kullanıyorum, orayı sürekli okuyor. twitter ı okumaması için ancak kapamam gerekiyor.
facebooktan da ortak arkadaşlarımızın hesabından bakıyor. acaba onları da mı çıkarsam ya listemden?
bi de erkek arkadaşımın yazdıklarını da takip ediyo.
ya benim aslında tek derdim sevdiklerimi üzmesin.! tek derdim bu aslında.
ama herkes beni biliyor dediğiniz gibi. hiç takmıyorum kafama.
eğer bişey olursa da, abime hatta babama bile söyliycem.!
ya kızlar çok iyisin cidden. şuan daha iyiyim.
canımsınız kızlar ya. yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım.
ya ne bilim, öpüşünce ve telefonda ileri gidince kendimi kirli gibi hissettim.
üstelik bunları anlatmakla tehdit ediyor.
zaten çok kişiye söylemiş, eskiden sevgili olduğumuzu. kimse bilmezdi biz çıkarken, söylememiştik. o sanki bununla gurur duyar gibi "ben büşrayla çıktım, o aslında kötü bir kız." gibi laflar ediyor.
offff...