- Konu Sahibi lalezarlale1
tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki iceri dogru ufleyerek adami sisiren de vardir ondan demis olabilirler![]()
![]()
![]()
tecrübem yok bu konuda ama evli hatunlar sadece misuoner mi yapıyo yani. hem de oral neden sadece erkeğe yapılsın ki kadına da yapılır.
sedoEşim bana yapsın.![]()
Belki iceri dogru ufleyerek adami sisiren de vardir ondan demis olabilirler![]()
![]()
![]()
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm![]()
![]()
Vardir oyle kibarciklar ay soyunamam ay uyuyamam ay yapamam diyenben her biseyi yaparim yaaa onlar kadinsa ben bir odunum kesinnnn:)
Vardir oyle kibarciklar ay soyunamam ay uyuyamam ay yapamam diyenben her biseyi yaparim yaaa onlar kadinsa ben bir odunum kesinnnn:)
bøyle kadinlarin kocalari da oyuzden disarda oluyor iste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla şu sitede kocamın yanında çıplak uyuyamam diyeni bile gördüm![]()
![]()
Bacim evli bir hatun olarak aydinlatayim ortamisadece misyoner cok sıkıcı olur renklendirme icin diger pozisyonlara da ihtiyac var bence
Abovvvv ne ayip banaaaaa pozisyon da haram gunah malum namaz kiliyoruz o pozisyona girdigimiz bedenle tovbeeeee![]()
![]()
![]()
ben de yaparım valla utanmam hiç kocişim değil mi manane![]()
kadın dediğin kadın gibi olacak![]()
Bacim evli bir hatun olarak aydinlatayim ortamisadece misyoner cok sıkıcı olur renklendirme icin diger pozisyonlara da ihtiyac var bence
Abovvvv ne ayip banaaaaa pozisyon da haram gunah malum namaz kiliyoruz o pozisyona girdigimiz bedenle tovbeeeee![]()
![]()
![]()
error error kuzu giyinik mi sevişiyolar ki ya da sürütünerek![]()
error error kuzu giyinik mi sevişiyolar ki ya da sürütünerek![]()
ne biliyim çok abest geliyor bana ya düşünsene her şeye hayır olmaz yani bilmiyorum ben mi çok genişim![]()
Adam tam tekmil takim elbise giyip yataga geliyor boynunda kiravat hahahaha valla super guldum yaaa
canım eşine de dar olursan kme geniş olacaksın ki:) insanlar anlatmıyor çünkü kadın cinselliği tabu. şu dizi beni fena sardı
mastesr of sex