• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle olan tartışmalar

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Kendimi ne yazık ki zor tuttuğum bir problemim var. Ailem ile uzaktayız. Evliyim. Yaşadığım bölgeye yeni geldiğim için hiç arkadaşım yok geçtim ki komşular bile kapıda gördüğünde hoş geldin bile demedi. Eşimin ailesi var onlarla da mesafeliyim derdimi anlatmam. Eşimle tartıştığımda kendimi tutamayıp anneme anlatıyorum. Eş ile olan sorunların aileye anlatılmayacağının farkındayım bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Asla anlatmayın.İçten içe annenizi eşinize karşı doldurursunuzz.Onların yanında olacak en ufak bir tartışma bile annenizin gözünde büyür.

Bir laf var ya.Annem sürekli söyler.Benim yanımda tartışmayın,siz aynı yatağa girince barışırsınız ama ben sürekli düşünürüm diye.Bu da onun gibi.

Bir arkadaşınızla telefonda uzun uzun konuşun.İçinizi dökün.Buraya yazın ama ailenizle paylaşmayın.

Asla anlatmayın.İçten içe annenizi eşinize karşı doldurursunuzz.Onların yanında olacak en ufak bir tartışma bile annenizin gözünde büyür.

Bir laf var ya.Annem sürekli söyler.Benim yanımda tartışmayın,siz aynı yatağa girince barışırsınız ama ben sürekli düşünürüm diye.Bu da onun gibi.

Bir arkadaşınızla telefonda uzun uzun konuşun.İçinizi dökün.Buraya yazın ama ailenizle paylaşmayın.
Mesajınız için teşekkür ederim değerli bir anlatımdı benim için.🙏🙏

Kadın için de erkek için de eğer çok ciddi bir sorun yoksa ufak tefek tartışmalar anlatılmamalı bence. Çünkü biz bir süre sonra unutup geçiyoruz ama anne babalar öyle değil. İleride soğukluk oluyor.

Buraya yazın rahatlayın işte. Ya da yakın bir arkadaşınızla görüntülü konuşma yapın.

Kendimi ne yazık ki zor tuttuğum bir problemim var. Ailem ile uzaktayız. Evliyim. Yaşadığım bölgeye yeni geldiğim için hiç arkadaşım yok geçtim ki komşular bile kapıda gördüğünde hoş geldin bile demedi. Eşimin ailesi var onlarla da mesafeliyim derdimi anlatmam. Eşimle tartıştığımda kendimi tutamayıp anneme anlatıyorum. Eş ile olan sorunların aileye anlatılmayacağının farkındayım bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bize anlat bedeve takımı olarak her daim nöbetçi vardiya sistemiyle burdayız, hem yüzüne de vurmayız 😂🥳

Birine anlatmak zorunda mısınız yani çok büyük durumlardan bahsetmiyorum. Ama. Ailenize anlatmayın sizin eşiniz iki öper koklar unutursunuz. Ama anneniz unutmaz. Anlattıkça büyür içinizdeki negatif düşünceler.
Ya mesela ben olayın küçüklüğünü büyüklüğünü idrak edemiyorum açıkçası. Sabrım büyüktür eşim konusundaki tartışmalara. bu yüzden de annem için büyük olan benim için küçük bi tartışma olabiliyor teşekkür ederim yorumunuz için🙏

siz affedersiniz ama başkası affetmez. Sadece anne değil. Kimseye anlatmayın. Siz unutursunuz o insan başka bir şeyde kin güder, laf söyler yine siz üzülürsünüz. Ben eşimle tartışırsam asla kimse bilmez bunu

Bize anlat bedeve takımı olarak her daim nöbetçi vardiya sistemiyle burdayız, hem yüzüne de vurmayız 😂🥳
Ben söz vermiyorum
Çok absürdse yüzüne vurabilirim 😂

Konuya gelince
Aileye koca mı kötülenir?
Çılgın bi fikirmiş gerçekten
Sonra iki taraf birbirine düşer
Huzurun kaçar
Ya buralara yaz ya aynada anlat da annene babana anlatma
Arkadaşa bile anlatılmaz bence

Annenizin tavri ve kisiligi onemli bu noktada. Herkesin karakteri bir degil, siz anlatinca nasil davraniyor anneniz? Sizi sakinlestirmeye mi calisiyor yoksa yangina korukle mi gidiyor mesela? Ya da sizin hatalarinizi soyluyor mu yoksa esinizi mi gomuyor, bunlar onemli. Benim annem objektif yorumlar,ben hataliysam soyler,akil verir. Ama tam tersi durumda olsaydi asla anlatmazdim derdimi. Siz de kendi annenizi kendiniz analiz edip ona gore davranin bence. Aileye anlatilmaz diye bir sey yok bence,adamina gore anlatilir veya anlatilmaz

Derdinizi yazmadiginiz icin tam olarak bir sey diyemiyorum..ama komsu (ki kendimi burada ovecegim)benim dert asla anlatmayacagim ilk kisidir...nicin es ailesi ile mesafelisiniz sicaklik samimiyet kurun..

Kadın için de erkek için de eğer çok ciddi bir sorun yoksa ufak tefek tartışmalar anlatılmamalı bence. Çünkü biz bir süre sonra unutup geçiyoruz ama anne babalar öyle değil. İleride soğukluk oluyor.

Buraya yazın rahatlayın işte. Ya da yakın bir arkadaşınızla görüntülü konuşma yapın.
Mesela ben ailemi özledim gitmek istiyorum dedim, göndereceğim demesine sinirlendim. “Ben kargo paketi değilim göndereceğim ne demek dedim.” Benim rızam olmalı vs dedi. Ben de rıza muhabbetine girersek , rızam olmayan bi şehre geldim sayende dedim. Tartışma bu şekilde gelişti: Halbuki asla bu cümleleri edecek biri değil her istediğimde giderdim.Bilmiyorum belki de bana ters bu durumlar. Teşekkür ederim.🌹

Esimle olan tartismayi kimseye anlatmam. Belki cok kirilirsam cok üzülürsem anlatırım onun dışında kendi çözebilecegim sorunları kimsenin bilmesine gerek yok.

Ben söz vermiyorum

Konuya gelince
Huzurun kaçar

Ben de yüzüne vuruyorum ya, o kısmı geri alayım bari 😂 Anne daha fena ama kesinlikle unutmuyor 🤓

Derdinizi yazmadiginiz icin tam olarak bir sey diyemiyorum..ama komsu (ki kendimi burada ovecegim)benim dert asla anlatmayacagim ilk kisidir...nicin es ailesi ile mesafelisiniz sicaklik samimiyet kurun..
Sır tutmamaları, kendi aile içerisinde bile sürekli birbirlerinin aleyhine konuşmaları, kendinden azıcık güçsüz birileri olsa hemen küçümsemeleri, dua adı altında başka şeyler ile uğraşmaları bana bu mesafeyi yaptırdı maalesef ki; onları dinlerim ama anlatmam🙏

Ben de yüzüne vuruyorum ya, o kısmı geri alayım bari 😂 Anne daha fena ama kesinlikle unutmuyor 🤓
Eş kavgaları çok özel bi bilgi bence ya
Kimseye anlatmam ben
Ben unuturum karşı taraf unutmaz sonra
Kocamı niye dillere düşüreyim ayrılmayacaksam
Ayrılacaksam zaten hiç fark etmez herkes duysun

Mesela ben ailemi özledim gitmek istiyorum dedim, göndereceğim demesine sinirlendim. “Ben kargo paketi değilim göndereceğim ne demek dedim.” Benim rızam olmalı vs dedi. Ben de rıza muhabbetine girersek , rızam olmayan bi şehre geldim sayende dedim. Tartışma bu şekilde gelişti: Halbuki asla bu cümleleri edecek biri değil her istediğimde giderdim.Bilmiyorum belki de bana ters bu durumlar. Teşekkür ederim.🌹

Çirkin konuşmuş, ne demek "göndermek"? Bunu anlatmayın mesela, anneniz kinlenir böyle bir şeye. Bize anlatın, beraber yerden yere vuralım.

Rızanız olmayan şehre neden gittiniz bu arada? Tayin durumundan filan mecburiyet mi oldu?

Ben söz vermiyorum

Konuya gelince
Huzurun kaçar
Teşekkür ederim 🙏
Maneviyatımı inciten cümleler duyduğumda sinirleniyorum. Senin ailen benim ailem konuları.işte memleketime gideceğim gibi sorunlar.

Back