- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
sendede bu sorun var bence he her yazdıgın bi garipBu 35 ziyaretçi nedir? Neden yani? Birisi bir yerden toplamış bence bunları...
sendede bu sorun var bence he her yazdıgın bi garip
eşim yok ne yaaEşim yok.
Anlayamazsın Cognim, tüm evli bayanlar olarak kışın ortasında sevişiyoz, totomuz ,her yerimiz donuyorEşim yok.
Anlayamazsın Cognim, tüm evli bayanlar olarak kışın ortasında sevişiyoz, totomuz ,her yerimiz donuyorYazık bize
Sevişmeyin bence kızkardeşim, sevişmek dediğin erkeğin, kadın bedeni üzerinde tahakkümüasdfgh.
Tamam sevişmiyorum, kadınız, anayız mal olmaya karşıyız
işte bak bende gidiyorum baska odaya ama oda pesimden geliyo 5 dakka dil döküyp defol git diyorm sonra gene kfür bagrıs cagrıs gidiyo 1 saat sonra gene geliyo hani kendimi yanlız bırakmıyo defol git bu evden diyorum nefes alıcam bu yagmurda ben mi cıkıyım dısarı diyorun anlamıyoBeni çok kırdıysa küserim konuşmam kavga ediyosak hiç altta kalmam bende baya cazgırlık yaapr bağırır çağırırım
Kavga sonrası ruh halim çok değişken olduğundan ruh halime göre davranırım .
Ya konuşmam giderim ayrı bi koltukta uzanır dönerm yüzümü ya da gider öperim :)
hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
ya zaten bizim küslügümüz ben cinsellik istemeyince baslıy yoksa öyle baska küslük yok bizde ama iste oda bezdiriyo ben cinselik düskünü biri hic degilim ayda bi olsa olr yanii esime söyle bi kere icten sarılamıyorum ne zaman sarılsam yada yanına otursam sürekli bi yerimi sıkıyo ee bende gitmiyorum bu yüzdne insna bi normal rahat oturur ya kahvaltı sofrasında önünde ekmek var arkadasım ya ayıppAynı dertten muzdaripiz zanettimki ben yazmışım yazıyı :) sana tavsiyem küs olduğunuz dönemde aynı ortamda bulunma yan yana gelme sinirin geçince barışma istediğinde 2 kahve al yanına git konuşmak istediğini soyle neye kırildiysan neyden şikayetçiysen anlat evlilik danışmanım böyle söylemişti ben etkisini gördüm dilerim hiç ķüsmeyin herseyde büyütme itme adamı snr istesende neyse anladın onu sen .
ya zaten bizim küslügümüz ben cinsellik istemeyince baslıy yoksa öyle baska küslük yok bizde ama iste oda bezdiriyo ben cinselik düskünü biri hic degilim ayda bi olsa olr yanii esime söyle bi kere icten sarılamıyorum ne zaman sarılsam yada yanına otursam sürekli bi yerimi sıkıyo ee bende gitmiyorum bu yüzdne insna bi normal rahat oturur ya kahvaltı sofrasında önünde ekmek var arkadasım ya ayıpp