bana da bitane lazım eskisini çöpe atmak istiyorum.yemeğe zamanında gel dedikçe neden arıyorsun diyo. eve geldiğinde yedim yemeğimi dedim öküz gibi bakıyor. ben bir surat assam o 10 asıyor. bknu çomaklıyor bakalım nolacak bu sefer yumuşamayı düşünmüyorum.hemen barışmam
surat asar konuşmam eşim barışmak için ugraşır
ay hakkat öyle.ben de dün hakaret işitince sırnaşmasın diye salonda uyudum.hem hakaret et hem de şey etmee kalk.iki kere hakaret gibi geliyor bana.yanasıyoo o ve sürekli elleme halinde sinir bozucu bisey bu
bana da bitane lazım eskisini çöpe atmak istiyorum.yemeğe zamanında gel dedikçe neden arıyorsun diyo. eve geldiğinde yedim yemeğimi dedim öküz gibi bakıyor. ben bir surat assam o 10 asıyor. bknu çomaklıyor bakalım nolacak bu sefer yumuşamayı düşünmüyorum.
bana da bitane lazım eskisini çöpe atmak istiyorum.yemeğe zamanında gel dedikçe neden arıyorsun diyo. eve geldiğinde yedim yemeğimi dedim öküz gibi bakıyor. ben bir surat assam o 10 asıyor. bknu çomaklıyor bakalım nolacak bu sefer yumuşamayı düşünmüyorum.
aynen dediğiniz gibi gidip öpüyorum.aniden susuyor bi bacağımda sallamadığım eksiksen sürekli yumuşak davrandıgın için pofpoflanmak amaçlı öyle davranıyor
bende önceden hiç dayanamaz giderdim barışmak için
benimki iyice surat asardı kavga büyürdü egosunu tatmin ederdi
he dedim o zaman sana iyilik yaramıyor
azda sen ugraş dedim taviz verip yumuşamıyorum artık
aynen dediğiniz gibi gidip öpüyorum.aniden susuyor bi bacağımda sallamadığım eksik
Ayyyy yorumunuza sesli güldümmm:)))ayşe naber?
kavga sonrası cinsellik daha bi tutkulu,coşkulu olabiliyoüstüne bir de köfte dürüm neyim ısmarlarsanız daha ne
slacam ipini gitsin aslında bağlayıp poposu yara oluncaya kadar kırbaçlayıp sabaha kadar anırtmak lazım babasının damında.yani bunları düşünecek kadar psikopatlaştım yaw.bide çocuk istiyor.çocuk olunca onu da kıskanır.onun için bu kadar agrasif davranıyor şuan
senin dayanamadıgını biliyor
çek elini boşver sal gitsin
inanamaya bilirisnHiçç inandırıcı değilsin ayşenaz...
slacam ipini gitsin aslında bağlayıp poposu yara oluncaya kadar kırbaçlayıp sabaha kadar anırtmak lazım babasının damında.yani bunları düşünecek kadar psikopatlaştım yaw.bide çocuk istiyor.çocuk olunca onu da kıskanır.