eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

hemen barışmam
surat asar konuşmam eşim barışmak için ugraşır
bana da bitane lazım eskisini çöpe atmak istiyorum.yemeğe zamanında gel dedikçe neden arıyorsun diyo. eve geldiğinde yedim yemeğimi dedim öküz gibi bakıyor. ben bir surat assam o 10 asıyor. bknu çomaklıyor bakalım nolacak bu sefer yumuşamayı düşünmüyorum.

sen sürekli yumuşak davrandıgın için pofpoflanmak amaçlı öyle davranıyor
bende önceden hiç dayanamaz giderdim barışmak için
benimki iyice surat asardı kavga büyürdü egosunu tatmin ederdi
he dedim o zaman sana iyilik yaramıyor
azda sen ugraş dedim taviz verip yumuşamıyorum artık

aynen dediğiniz gibi gidip öpüyorum.aniden susuyor bi bacağımda sallamadığım eksik

onun için bu kadar agrasif davranıyor şuan
senin dayanamadıgını biliyor
çek elini boşver sal gitsin
slacam ipini gitsin aslında bağlayıp poposu yara oluncaya kadar kırbaçlayıp sabaha kadar anırtmak lazım babasının damında.yani bunları düşünecek kadar psikopatlaştım yaw.bide çocuk istiyor.çocuk olunca onu da kıskanır.

kıskanıyorlar çünkü ilgin ister istemez sürekli çocuga kayıyor

Meraba. Bende eşimle kavga ettim ve bugün 4 .günümüz hala benimle konuşmuyor. 4 yıllık evliyim 2 yaşında bi kızım var. Her kavgamızda ağza alınmadık kğfürler ediyor bana. Son zamanlarda bende karşılık verir oldum ona ama küfürle değil. Vuruyorum gücm yettiğince. Kolum yarıldı ona vurayım derken kapıya vurdum kolumu. Kavgamızın sebebide abisi bize gelecekti ama yemekli çağırmalıymışım. Bende çocuktan dılayı yetiştiremiycemi söyleyip çaya grlsinler dedim. Evet kavga sebebimiz bu. Daha öncekilerde hep benzer sebepler (annesine her hafta gitmek istememem). Ki artık onada gidiyorum. Hamileliğimde dahil psikolojik fiziksel şiddet gördüm. Eşimde bende ünv nezunu meslek sahibi insanlarız. Evliliğimin ilk snesinde babamı kaybettim ve ondan sonrada değiştiğine inanıyorum. Nerdeyse her ay kavga ediyoruz. Yukarıdaki gibi saçma sspan nedenlerden. Ayrılık raddesine geliyorum her seferinde. çocuğumu ve bu zamana kadar kurduğum düzeni düşünüp geri susuyorum. Herkes çok iyi biliyo eşimi çünkü dışarıya karşı çok hürmetli davranıyo. Napcamı bilemiyorum tavsiye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…