eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

Günde 3 kere 5 er dakkada 15 dakka çok korkunç değil. Hergün 1 saat olmasından daha kötü değil emin ol:KK70: bana samimi gelmediniz ayrıca.
canım sen anlayamadın galıba tam acıkta yazmak istemiyorma ama o 5 dakkaya gelene kadar adamın cıvkı cıkıyo esime diyorm bagırsaklarım üsüdü artık ayrıca esim gececiyken yani 1 hafta aksam 7 de evden cıkıyo o ise gidene kadar yatakta yatmak sence nasıl bi mantıktır düsünebiliyomusun ve cıplak yalan konu olsa kim böyle biseyle ugrasır hic isi yok

Ayyy Ayşenaz kıyamam sana yaaa senin yerine bi başkası olsa yok niye güldünüz yok niye dalga geçtiniz derdi:KK42: sense alınmadın gücenmedin bize Allah yardımcın olsun inşallah canım be

ben mi safım acaba anlamıyorum sen karşısında duruyosun o ne yapıyo kendinim mi tatmin ediyo?
kocandaki libido mart kedilerinde yok ya bu ne
işte bunu kime diyebilirsin annene mi halanamı icime at at at kanser olcan allah korusun tanıdık birinede anlatamazsın kimseye güven yokm burası varda allahtan derdimi icimi döküyorum

Ayyy Ayşenaz kıyamam sana yaaa senin yerine bi başkası olsa yok niye güldünüz yok niye dalga geçtiniz derdi:KK42: sense alınmadın gücenmedin bize Allah yardımcın olsun inşallah canım be
burdakılier biraz fazla nazlı yaa adım nazlı ama pek nazlı degilim galiba fazla güclüyüm yada öyle görünüyorum ben samimi ve icten yazıyorum gercketne inanan inanır inanmayan dalga gecer kimseyi kendime güldürmek ici buraya konu acıkcak halim yok ama sagol gercekten destegin icin

ben mi safım acaba anlamıyorum sen karşısında duruyosun o ne yapıyo kendinim mi tatmin ediyo?
kocandaki libido mart kedilerinde yok ya bu ne
Kız zorla söyleticen he saf tarafına geldi yani. Oral sex falan istiyor sanırım özel günlerde o_O

Anaaaa yeni evliyken olurda bu kadarıda fazlaymış yahu canmı dayanır bu ne böyle hayatta cinsellikden başka hiçbir işi olmayan biri gibi kayınvalidenin bi komşusu varmış adam öğretmenmiş okuldan çıkar eve gelirmiş kadın kapıda bekler ardından hergün ama hergün o işi yaparlarmış kadın hergün ağlanırmış bıkdım diyeee kayınvalidem ona bile abes gözüyle bakıyordu bunu duysa kalpden gider zavallım sevgili kayınvalideceğim bak duy neler varmış senle ben kral hayatımız varmış diyesim geldi şuan

burda konularda görüyrum mesel yazmısl yeni evliyiz esim haftada bi yapıyo yada 3 senelik evli esim ayda bi istiyo geceb 2 3 gün önceydi dedim icimden ne sanslısın bee dua et kendine hatta yorum bile yapmıstım sanslısın ama anlamıyosun diyee

Ayşenaz kararlı ol ve hala birbirinizi seviyorsanız eşiniz sizin ağlamanıza filan kıyamaz bi gün alın karşınıza çok ciddi bi konuşma yapın en azından günde bire indirsin ve bir doktora görünmeyi kabul etsin

Ayşenaz kararlı ol ve hala birbirinizi seviyorsanız eşiniz sizin ağlamanıza filan kıyamaz bi gün alın karşınıza çok ciddi bi konuşma yapın en azından günde bire indirsin ve bir doktora görünmeyi kabul etsin
yok be cnam nerde hayatta gitmez doktora heleki böyle bi konu icin mümkün degil aslında cinsellk olmasa evlilik güzelde yoksa ne gezmeme ne hayatıma karısmaz esim iste su fazla arzusu olmasa yoksa neler okuyoruz aldatan döven anasının yanında sürekli cıkmayan görümce sorunsalı vs

Zamanla azalır bence ama muhakkak eşinizle dediğim gibi bi konuşun olmadı bi de aile hekimine gidip siz danışın bu işin bi çözümü var mı diye

X