eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

Cidden nasıl korunuyorsunuz bende ondan istiyom

bu adam sana bakarak kendini tatmin ettiğinde miden bulanmıyomu yaa çok fena :S

keske öyle olsada ben de meraklı degilim zaten aa yazdım ben cinsellge hic merakli degilim esimde tar tersi cinselik muhabbeti dısıanda hersey güzel o olmasa esimde böyle iste sürekli bi sıkıstırma taciz etme hastalıgı var kimse meraklı degildir sorfa onunde ellesmeye bi kendini koy benim yerime öyle yaz

cinsellik dıısıand acok rahatım herseyi aldırır isterim aırda ama iste onndatek dayanagı diyin cinsellik ona istedigini ver o anda sana 10 milyar para ceker yada ne istiyosan diyim diyorum ya cougunluk kavgamız ben cinsellik istemiyroum o istito dıye cıkıyor normal bi kavgamız yoktur zaten

Bencil bir adamla evlisiniz.
Yapacak pek bir şey yok.
Her zaman önceliği kendisi demek ki...
Duygularınızı değil vücudunuzu seviyor adam.

iste konunun basınd abeir yazdıgım bu ben baska odaya gitsem de 2 saat oturca cünkü digr odalar buz gıbı bi odada dogazlgaz yanıyo e o odaya gidiyorum sürekli sırnasıyo sarılıyo opuyo elliyi ve ben nefret ediyorum o sırada küfür hakaret ediyorum ona cunku istemiyroum yani insna gibide söyedik ben her gun istemiyoru ama anlamayınca bende bagrıyrum

aynen canım gecen uykusuzlugu cok kötü bisey ama allahtan bu hafta esim gececi
bu aksam annemdeyin yarında gündüzde günümz var yarın aksamda annemdeyim ohhh rahat uyucam 2 gun

kırılmışsam sonuna kadar küs kalırım, yemeğini ütüsünü v.s aksatmam ama neşeli bi yapıya sahip olduğum için küslüğüm fazlasıyla belli olur

canım benm eşimde kavga ederken hemen sırnaşmaya çalışıyo konuşmaktan nefret ediyo resmen ama ben sinirliyken gözüm hiçbişey görmüyo önce illa bi oturup konuşucaz. konuyu aydınlatıcaz çözüm önerileri sunucaz. yoksa zaten ben hiç etkilenmiyorum.en uzun küslüğüm iki gün olmuştu iki günün sonunda o geldi yanıma sarıldım barıştım ama o zamanda sonrasında oturup konuştuk. zorla da olsa

isten bende yengecim cinsellik normaldada pek düskün degilim küsten gene onu öldüresim geliyo ne kadar nefretle dolu oluyorum o an adamın icinde var o .... puluk offf canım sıkıldı gene

Yazmak istemedim ama okurken dayanamadım sizin hiç başka aktiviteniz yok mu 14 saat yatakta yatıyorum demişsiniz ortalama 7-8 saat uyuyabiliyorsanız ne mutlu. Kalan 1-2 saatte napıyorsunuz o da tuvalet ve duş ihtiyacı sanırım.Çok kötü bir şey bu sizin yaşan hakkınıza saygısızlık her ne kadar evli de olsanız.
Terapiste gittiniz mi ? Depresyona girmiyor musunuz ? Bu nasl monoton ve tekdüze hayat. Kitap okumaya film izlemeye gezmeye dinlenmeye ihtiyacı olur insanın.Evli değilim ilk defa bir konuya bu kadar üzüldüm yorum yapmak da istemedim ama olmayan cinsel ilişki nasıl boşanma sebebiyse böyle fazlası da olmalı. Sağlıgınıza yazık. Sorunlarınızı konuşarak değil de sevişerek çözmeye alışmış eşiniz.

esim gececiyken 14 saat calısıyo sabah 7 de gelıp aksam 7 de gidiyo ben zaten 12 1 gını uyanıyorum kahvaltı ediyorum esimi bagzen kalkıyo bazen kalkmıyo o ise gidene kadar iste onun yanında yatmak sinir bozucu uykuya dalınc akacıyroum yanından aksam 7 den sonrada anca kendime vakıt ayrııyorum netten takıp ettigin amerikand izilerim va ronları izliyorum aksa oturması yapıyoruz yada ben alısver yapıyrum ama evde zamanın kısıtlı mesela 7 ye kadar mutfak öyle dandını duruyo onun yüzünden bırak kimse yok kime toplıycaksın diyo düzenim bozuluyo ama napıcan

1) ilişkiye girmekle afedersiniz miden bulandı ama ishal ve basurun ne alakası var anlamadım. İlişkinin bunlara yol açtığını hiç duymadım valla

2) sizin çocuğunuz yok muydu çocuğu olan kişi gündüz vakti 3-4 kere nasıl ilişkiye girebilir, o kadar saati yatakta yatarak geçirebilir çocuğunuzla ilgilenmiyor musunuz, birine mi bırakıyorsunuz, evde çocuk varken nasıl rahat olabiliyor bu ilişkiler. Eşiniz zaten vardiyalı çalışıyor gece çalışınca gündüz uyumuyor mu çocuğunuz yoksa, 35 yaşındasınız bunca ilişkide hiç mi denk gelmedi.

3) Konu içindeki bir yoruma baya takıldım. Aslında iyi olur her ilişki isteğine cevap vermem böyle her isteğimi yeribe getiriyor demişsiniz. Şimdi anladık sürekli dışarıdan yemek söylemenizi, kahvaltıları bile dışardan yemenizi, onun olmadığı her akşam dışarıdan yemek söylemenizi nede mazur gördüğünü. Ne garip bir düşünce tarzı böyle istediğini yapayım ki o da benim canımın çektiği herşeyi alsın ki böyle konularınız da var canımın her istediğini yemek istiyorum daeşim evde yoksa 5 gün bile dışarıdan yiyorum da diye yani istediğimizi elde etmek için birlikte oluyoruz istediğimizden değil. İlginçmiş.

4) sevişmek istemediğini tatlı dille söyleyebilirsin kavga etmek, hakaret etmek, evden kovmak nedir yani.

5) sana bakarak nasıl tatmin oluyor bu da sen dururken eşi olarak çok kötü birşey değil mi?

Benim eşimde bunun minyon tipi :) sürekli temas halinde olmaya bayılıyor adam hergün desem yok demez ama istemiyorsambir iki sırnaşır sonra bırakır .. Sürekli dokunmak istemesi benide boğuyo malesef ama yapıcak bişey yok adama söylüyorum ya kırılıyor yada tamam diyo yinede devam ediyor .. Demekki seviyo dokunmayı diye seslenmiyorum

e adamın suçu karısını arzulayıp istemesi mi? bunu suçunu unutturmak geçiştirmek için yapıyorsa sıkıntı olabilir tabi

bütün sayfaları oku ondan sonra yazsorularının cvpları orda var

ya hiç konuşmam yada hiçbir şey olmamış gibi umursamaz davranırım ama ağzından özür dilerimi duymadım söyleyince de ben özür dileyecek bir şey yapmadım ki diyor çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…