- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
açtığı konulara nasıl bakabiliyoruz ya ben bulamadım da..ama çok okuyasım var cok eğlendim
Cidden nasıl korunuyorsunuz bende ondan istiyomhanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
keske öyle olsada ben de meraklı degilim zaten aa yazdım ben cinsellge hic merakli degilim esimde tar tersi cinselik muhabbeti dısıanda hersey güzel o olmasa esimde böyle iste sürekli bi sıkıstırma taciz etme hastalıgı var kimse meraklı degildir sorfa onunde ellesmeye bi kendini koy benim yerime öyle yazUmarim sadece hayal dünyaniz cok genistir, yoksa cok itici bi iliskiniz/evlilik hayatiniz var... Kavga, küfür, evden kovmalar, defollar, sofrada nimete saygisizlik, hicbirseyi sallamayan koca, sözde kizan ama herseye izin veren kadin, ishal, basur, 5 dakka, acik acik yazilan kocanin kendini tatmin etme metotlari... Bisey derdim yaaa neyse...
cinsellik dıısıand acok rahatım herseyi aldırır isterim aırda ama iste onndatek dayanagı diyin cinsellik ona istedigini ver o anda sana 10 milyar para ceker yada ne istiyosan diyim diyorum ya cougunluk kavgamız ben cinsellik istemiyroum o istito dıye cıkıyor normal bi kavgamız yoktur zatenDolaşma arkadaşım çıplak senin düşüncelerinin onu geçtim sağlığının hiç kıymeti yok mu kocan için... anlayissiz bir eşiniz var. Dilerim kocanizin bu durumu günlük hayatınızda başka noktalara yansımaz. Hiç mi söz hakkınız yok evinizde...
iste konunun basınd abeir yazdıgım bu ben baska odaya gitsem de 2 saat oturca cünkü digr odalar buz gıbı bi odada dogazlgaz yanıyo e o odaya gidiyorum sürekli sırnasıyo sarılıyo opuyo elliyi ve ben nefret ediyorum o sırada küfür hakaret ediyorum ona cunku istemiyroum yani insna gibide söyedik ben her gun istemiyoru ama anlamayınca bende bagrıyrumohaaa demek geldi içimden k.bakma
eee canım özel günlerinde ne yapıyor
bide neyle nasıl korunuyorsunuz yaa
iyi bir korunma yöntemi demek ki maşallah
bu arada eşimle kavgalı anlarımızda cinselliğin c si aklına gelmez adamın açıkçası
düşüneceği son şey olur..
yazdım ya dikkat li okuyunişte burada büyük bir sorun var da konu sahibi hiç değinmiyor
aynen canım gecen uykusuzlugu cok kötü bisey ama allahtan bu hafta esim gececicok güldüm sabah sabah isyerinde allahta seni güldürsün.
esinin akrep oldugunu anladim hemen cünkü bende akrep kadiniyim esim balik ama sanirim ben daha cok istekliyim.
esin olayi abartmis ama. gülüyorum suan ama gece falan uyandirmasi zordur anliyorum seni.
allah kolaylik versin sana canim.
isten bende yengecim cinsellik normaldada pek düskün degilim küsten gene onu öldüresim geliyo ne kadar nefretle dolu oluyorum o an adamın icinde var o .... puluk offf canım sıkıldı geneevlenmeden önce küs yatağa girmemek hele hele asla yatak ayırmamak konusunda anlaştığımız için isterse sabahlara kadar olsun mutlaka konuşur hallederiz ya o bana hak verir ya ben ona ya da orta yol buluruz benim eşim yengeç çok duygusaldır küs olsak cinsellik falan düşünmez heralde
esim gececiyken 14 saat calısıyo sabah 7 de gelıp aksam 7 de gidiyo ben zaten 12 1 gını uyanıyorum kahvaltı ediyorum esimi bagzen kalkıyo bazen kalkmıyo o ise gidene kadar iste onun yanında yatmak sinir bozucu uykuya dalınc akacıyroum yanından aksam 7 den sonrada anca kendime vakıt ayrııyorum netten takıp ettigin amerikand izilerim va ronları izliyorum aksa oturması yapıyoruz yada ben alısver yapıyrum ama evde zamanın kısıtlı mesela 7 ye kadar mutfak öyle dandını duruyo onun yüzünden bırak kimse yok kime toplıycaksın diyo düzenim bozuluyo ama napıcanYazmak istemedim ama okurken dayanamadım sizin hiç başka aktiviteniz yok mu 14 saat yatakta yatıyorum demişsiniz ortalama 7-8 saat uyuyabiliyorsanız ne mutlu. Kalan 1-2 saatte napıyorsunuz o da tuvalet ve duş ihtiyacı sanırım.Çok kötü bir şey bu sizin yaşan hakkınıza saygısızlık her ne kadar evli de olsanız.
Terapiste gittiniz mi ? Depresyona girmiyor musunuz ? Bu nasl monoton ve tekdüze hayat. Kitap okumaya film izlemeye gezmeye dinlenmeye ihtiyacı olur insanın.Evli değilim ilk defa bir konuya bu kadar üzüldüm yorum yapmak da istemedim ama olmayan cinsel ilişki nasıl boşanma sebebiyse böyle fazlası da olmalı. Sağlıgınıza yazık. Sorunlarınızı konuşarak değil de sevişerek çözmeye alışmış eşiniz.
bütün sayfaları oku ondan sonra yazsorularının cvpları orda var1) ilişkiye girmekle afedersiniz miden bulandı ama ishal ve basurun ne alakası var anlamadım. İlişkinin bunlara yol açtığını hiç duymadım valla
2) sizin çocuğunuz yok muydu çocuğu olan kişi gündüz vakti 3-4 kere nasıl ilişkiye girebilir, o kadar saati yatakta yatarak geçirebilir çocuğunuzla ilgilenmiyor musunuz, birine mi bırakıyorsunuz, evde çocuk varken nasıl rahat olabiliyor bu ilişkiler. Eşiniz zaten vardiyalı çalışıyor gece çalışınca gündüz uyumuyor mu çocuğunuz yoksa, 35 yaşındasınız bunca ilişkide hiç mi denk gelmedi.
3) Konu içindeki bir yoruma baya takıldım. Aslında iyi olur her ilişki isteğine cevap vermem böyle her isteğimi yeribe getiriyor demişsiniz. Şimdi anladık sürekli dışarıdan yemek söylemenizi, kahvaltıları bile dışardan yemenizi, onun olmadığı her akşam dışarıdan yemek söylemenizi nede mazur gördüğünü. Ne garip bir düşünce tarzı böyle istediğini yapayım ki o da benim canımın çektiği herşeyi alsın ki böyle konularınız da var canımın her istediğini yemek istiyorum daeşim evde yoksa 5 gün bile dışarıdan yiyorum da diye yani istediğimizi elde etmek için birlikte oluyoruz istediğimizden değil. İlginçmiş.
4) sevişmek istemediğini tatlı dille söyleyebilirsin kavga etmek, hakaret etmek, evden kovmak nedir yani.
5) sana bakarak nasıl tatmin oluyor bu da sen dururken eşi olarak çok kötü birşey değil mi?