eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

Ayy allah yardimcin olsun cekilmez bu adaM bu ne ya baska isi yok mu bu adamin sen ozel gunundeyken napiyo bu sapik herif ayy gercekten igrendim k.bakma cekilmez

çok zor bir durum ya sonuçta biz bayanız ve erkeklerden daha çok romantik şeylere ihtiyaç duyuyoruz sarılmak gibi saçlarımızın okşanması gibi.erkeklere hiçbiri olmasın sadece cinsellik yetiyor .Çok garip ya

Bence ciddi bir durum söz konusu değilse kavga ettikten 1-2 saat sonra barışılır.
Evliliği zedelememek lazım ağır kelimeler şiddet vesaire yoksa neden soğuk durasın ki.
Öyle her tartışmada uzak durulursa ohoo işimiz var.
Bizde tartışırız sonra tatlıya bağlanır mesele küs durmak hoş değil.

canım sen anlayamadın galıba tam acıkta yazmak istemiyorma ama o 5 dakkaya gelene kadar adamın cıvkı cıkıyo esime diyorm bagırsaklarım üsüdü artık ayrıca esim gececiyken yani 1 hafta aksam 7 de evden cıkıyo o ise gidene kadar yatakta yatmak sence nasıl bi mantıktır düsünebiliyomusun ve cıplak yalan konu olsa kim böyle biseyle ugrasır hic isi yok

Dolaşma arkadaşım çıplak senin düşüncelerinin onu geçtim sağlığının hiç kıymeti yok mu kocan için... anlayissiz bir eşiniz var. Dilerim kocanizin bu durumu günlük hayatınızda başka noktalara yansımaz. Hiç mi söz hakkınız yok evinizde...

Ikimizde kus kalamayiz. Tartismadan 5 10 dakika sonra geri konusur guleriz allahima sukur. Zaten kus kalmak hic iyi birsey degil.

ohaaa demek geldi içimden k.bakma
eee canım özel günlerinde ne yapıyor
bide neyle nasıl korunuyorsunuz yaa
iyi bir korunma yöntemi demek ki maşallah

bu arada eşimle kavgalı anlarımızda cinselliğin c si aklına gelmez adamın açıkçası
düşüneceği son şey olur..

benim eşim de yapar yapacağını, ondan sonra vakit kaybetmeden yaklaşıp gönlümü almaya çalışır hiçbir şey olmamış gibi. Ben de uzatamıyorum işte dargınlığı. Keşke bu kadar basit olmasa.

hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
bende uzun süre küs kalamayanlardanım. ya eşim ya ben özür diler sarılır barışırız. bence çok büyük olaylar olmadığı sürece küslüğü uzatmamakta fayda var :KK51:

ohaaa demek geldi içimden k.bakma
eee canım özel günlerinde ne yapıyor
bide neyle nasıl korunuyorsunuz yaa
iyi bir korunma yöntemi demek ki maşallah

bu arada eşimle kavgalı anlarımızda cinselliğin c si aklına gelmez adamın açıkçası
düşüneceği son şey olur..

özel günlerinde kocası konu sahibine bakarak kendini tatmin ediyormuş

bende en çok hala nasıl hamile kalmamış bunu merak ettim bu coşkuyla 5-6 tane bebe yapıvermiş olmaları lazımdı :KK45:

özel günlerinde kocası konu sahibine bakarak kendini tatmin ediyormuş

bende en çok hala nasıl hamile kalmamış bunu merak ettim bu coşkuyla 5-6 tane bebe yapıvermiş olmaları lazımdı :KK45:
işte burada büyük bir sorun var da konu sahibi hiç değinmiyor:KK51:

hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
biz kolay kolay küsmeyiz. kavgalarımız çok değil. zaten büyük olmuyor kavga konularımız. aramızda laf dalaşı olur. eşim gönlümü alır bir şekilde.
ben de çabuk unuturum . ama çok sinirlerimin bozulduğu kavgalarda biraz uzatırım . konuşmam.
cinsellik için de sırnaşmaz eşim küs olduğum durumlarda.

azgın teke akrep

cok güldüm sabah sabah isyerinde allahta seni güldürsün.
esinin akrep oldugunu anladim hemen cünkü bende akrep kadiniyim esim balik ama sanirim ben daha cok istekliyim.

esin olayi abartmis ama. gülüyorum suan ama gece falan uyandirmasi zordur anliyorum seni.
allah kolaylik versin sana canim.

evlenmeden önce küs yatağa girmemek hele hele asla yatak ayırmamak konusunda anlaştığımız için isterse sabahlara kadar olsun mutlaka konuşur hallederiz ya o bana hak verir ya ben ona ya da orta yol buluruz benim eşim yengeç çok duygusaldır küs olsak cinsellik falan düşünmez heralde

fazlasıyla tripçiyimdir :) eşim hep sağolsun mutlu etmeye calısır ne kadar alınganda olsam :)

X