canım sen anlayamadın galıba tam acıkta yazmak istemiyorma ama o 5 dakkaya gelene kadar adamın cıvkı cıkıyo esime diyorm bagırsaklarım üsüdü artık ayrıca esim gececiyken yani 1 hafta aksam 7 de evden cıkıyo o ise gidene kadar yatakta yatmak sence nasıl bi mantıktır düsünebiliyomusun ve cıplak yalan konu olsa kim böyle biseyle ugrasır hic isi yok
bende uzun süre küs kalamayanlardanım. ya eşim ya ben özür diler sarılır barışırız. bence çok büyük olaylar olmadığı sürece küslüğü uzatmamakta fayda varhanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
ohaaa demek geldi içimden k.bakma
eee canım özel günlerinde ne yapıyor
bide neyle nasıl korunuyorsunuz yaa
iyi bir korunma yöntemi demek ki maşallah
bu arada eşimle kavgalı anlarımızda cinselliğin c si aklına gelmez adamın açıkçası
düşüneceği son şey olur..
işte burada büyük bir sorun var da konu sahibi hiç değinmiyorözel günlerinde kocası konu sahibine bakarak kendini tatmin ediyormuş
bende en çok hala nasıl hamile kalmamış bunu merak ettim bu coşkuyla 5-6 tane bebe yapıvermiş olmaları lazımdı
biz kolay kolay küsmeyiz. kavgalarımız çok değil. zaten büyük olmuyor kavga konularımız. aramızda laf dalaşı olur. eşim gönlümü alır bir şekilde.hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
azgın teke akrep
He bi şey yok. 10 15 tane konu açmışsın arkadaşım 1 ayda..