hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
valla kavga sonrası ben onu görmek bile istemiyorum canım beayşe naber?
kavga sonrası cinsellik daha bi tutkulu,coşkulu olabiliyoüstüne bir de köfte dürüm neyim ısmarlarsanız daha ne
meselaa kaynım her gece gelıyo yazmadım yada eltim söyle yazmadım bunlarda benim yasadıklarımYa sizin konularınız çok ilginç oluyor
yanasıyoo o ve sürekli elleme halinde sinir bozucu bisey buben de küs kalamam malesef ama bu benim salaklığımdan ve iradesizliğimden kaynaklanan bi durum, senin barışma gerekçen ilginçmiş, küsken nasıl eşin bu kadar istekli olduğunu belli ediyo ki
meselaa kaynım her gece gelıyo yazmadım yada eltim söyle yazmadım bunlarda benim yasadıklarım
aslında yanlıs yazdım galıba esim fazla istekli ve ne olursa olsun hergun istiyo kavgada olsa nerdeyse cenazede olsa diyim
sinir bozucu bisey hani isi cok yogn ama hergun 2 3 kere bıkkınlıgın danıskası oluyo kavga ettigimiz zamanda aynı buda sinirlerimi bozuyo