eşiniz size davrandığı gibi herkese davransa söylediği güzel kelimeleri akrabalarına söylese tepkiniz ne olur hala kendinizi özel hisseder misiniz ona karşı soğukluk olur mu içinizde yorumlarınızı bekliyorum
aynı dert bendede war daha doğrusu büyük bi sorun eşim ailesine daha düşkün annesine kardeşlerine 9 ay oldu birşey anlamadım neredeyse annesiyle yatıp kalkacak çok sinir oluyorum.benm aileme gelince gidelim desem ne yapcam orada diyo kendimi hiççççççççç özel hissetmiyorum onun böyle olduğunuda bilsem ewlenmezdimm.hayatımı alt üst etti ya bosanmaya kadar geldi şimdide soğuk we geçen yakaladım eski kız arkadasyla görüşüyor . ben ne yapcam şimdi daha kötüsü herşeye rağmen çok seviyorum... :2: :2: :2:
Ben de ne yazık ki eşim için özel bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Biz yaklaşık 12 yıldır tanışıyoruz 8 yıllık evliyiz. Belki ilk zamanları unuttum ya da hep böyleydi bilmiyorum ama kendimi özel hissetmiyorum. Hani şu eşini mutlu etmek için herşeyi yapan adamlar var ya, hani böyle nazlarlar eşlerini, onlara çok hassas veya narinlermiş gibi davranırlar (çoğu arkadaşım kocalarını böyle tanıtıyorlar) işte onlara çok imreniyorum:2:
özel olduğumu bazen hissediyorum, arkadaşların yanında beni övüp, hakkımda hoş sözler söylerse..bazende hiç bir anlamım yok gibi geliyor bana.. yıllar geçtikçe özellikte bitiyor zaten.. özellikten öte alışkanlığamı dönüyor sanki ne :)) ama sorduğun soruya gelince... söylediği sözleri başkalarınada söylerse kızmanın bir anlamı yok, ağız alışkanlığıda yapmış olabilir.. ama çok özel bir kelimeyse kızarım tabiki.. :))