Eşimin isteksizliği

Yanlış anlamayın ama hergün 2 çocuk varken saç makyaj yapıp oturduğunuza hiç inanmiyorum. -Saç makyaj yaparım yorumunuza ithafen yaziyorum-
Eşini seven normal bireyler, eşlerinin üstüne başına bakmadan zaten arzular. Sizde bu durum evliliğin başlarından itibaren hiç olmadığına göre ya sizi sevmiyor, ya yönelimi farklı ya da dümdüz libidosuz.

Siz bu adami ömrünüz boyunca böyle kabul edebilecek misiniz? Eşinizle bu durumu konuştunuz mu ne diyor

Son düzenleme:
İlk evlendiğimizden beui eşimle öyle aman aman bı gece muhabbetmiz hiç olmadı ama son zamanlarda ben istemesem haftalarca veya 2 aya yakın hiç yanaşmamaya başladı ilk başlarda kilolu olduğum için istek duymuyor diye düşünüyordum 37 kilo verdim şuan aşırı olmasa da gayet arzu edilebilir bı kadın olduğuma eminim beni tanıdığı en zayıf halimdeyim diyebiliriz iki evladımız da var ama sırf bu şekilde uzak durması beni ona karşı sınırlı ve kışkırtıcı kılıyor sürekli her yaptığı gözüme batıyor işin kötü yanı sürekli evliliğimizi düşünmekten başka hiç bişey yapasm gelmiyor hayattan keyif alamaz hale geldim bu durumu ona söylediğimde de bı şekilde geçiştiriyor yaşımızda daha genç o 32 ben 28 yani nedir bu beni sevmiyor desem benim için herkesi karşısına aldı bı dediğimi gücü yettiğince iki etmez evlatları için mükemmel bir baba ama. Bı kere de gelip ne bı iltifat bı nasılsın diye sormaz iki çift sohbet etmez e yatakta da unutulunca kafayı ona takıyorum sizce onu ne kendine getirir benim bu üzüntümü ona nasıl anlatabilirim konuşunca bişey fayda etmedi ney kafasını yerine getirir acaba
Siz hiç yanaşmayı denediniz mi? Ona rağmen öyle mi yapıyor size

Adam ihtiyacını başka birinden gideriyor olabilir.
Yoksa nasıl mümkün olabilir cinsellik olmadan evlilik? Erkek ne kadar dayanabilir ki?
Siz tüm ihtimalleri şak şak yüzüne vurun bakalım ne diyecek.
Erkek ne kadar dayanabilir derken?

adam hiçbir zaman sevişken birisi değilmiş ki
2 tane çocuk olduğuna göre en azından 4-5 senedir evliler herhalde flört 1 sene nişan 1 sene sürmüş aşağı yukarı, en kötü ihtimalle 6-7 senedir bu kadın var.

ve asla isteyen, hergün ilişki arayan, ne biliyim, iple çeken (evlenmeden sevişmediler diyelim hadi) arzulu mesajlar atan, ilişki için (tabiri affedin) hani bi tırmalayan, evlenmeden sevişiyodularsa bulduğu yerde sıkıştıran (!) vs vs birisi yok ki karşımızda

kadın zaten adamla sakin, uyumlu mizaçlı biri diye evlenmiş (her sakin adamın libidosu düşüktür demiyorum) ama yani bu adam bu, hep böyleymiş, neden dayanmasın? adam bekarken -belki ilişki nedir bilmiyorken, meraklıyken- daha gençken yaşı 25'ken dayanmış...şimdi neden dayanmasın?

X