Yazılarınızı okuyunca bi arkadaşım vardı o geldi aklıma. Çok güzel de bi kadın. 2. Evlilikleri ikisinin de ama eşinde libidosuzluk vardı, sürekli evde de ofis gibi çalışıyo geceleri bile laptop başında yatağa bile girmiyoru karısıyla. Tatile gidilse yanında arkadaşlarını çağırır, kuzenlerini bi yere gidilse çağırır filan evlendiklerinden beri başbaşa tatilleri yoktu. Cinsel dürtüleri az, ilgi alaka yok bi anda evlilik sonrası çat diye kesildi falan. Aylar aylar sonra En son çok yüksek problemler yaşamaları üzerine adam itiraf etmişti bi sağlık problemi varmış beyin içi gelişiminde testesteronu etkileyen bi yapı varmış libidosuzluk yapıyormuş. Arkadaşım da gerçekten çok güzel bi kadın fıstık gibi yüzü vücudu, kız ben yetersiz miyim çirkin miyim triplerine girmişti yazık. İtiraf gelince tabi şok, 2 seneye yakın sevgililerdi ama hiç söylememiş bunları. Söylese yine evlenirdim söylemesi lazımdı seviyorum sonuçta hayat arkadaşlığı da önemli ama kandırılmış gibi hissetti haklı olarak ki kandırıldı da. düzenli hep ilaç içmesi lazımmış, adam içmiyodu hiç. Kız her şeye rağmen resmen kocasına bebekler gibi baktı araştırdı ona göre besledi ilaçlarını bile elleriyle içirtiyodu ama insanın da içinden gelmesi lazım sürekli nereye kadar böyle devam eder yani. Kadın ilgilenmezse adamın sağlığıyla adam kendinin umrunda değildi. Nitekim 2 yıl evli kalamadan boşandılar. adam sırf bu ortaya çıkmasın diye kıza da etmediği laf kalmadı iftira, ama arkadaşım da az değildi tüm sülalesine yaydı bu durumu çükü çalışmıyo diye, kötü sürüncemeli bitti evlilikleri.
Bence siz eşinize baskı yapmadan çok da başına kakmadan doktora nasıl yönlendirebilirsiniz onu planlayın. Şak diye git filan demeyin eksiklik duygusu hiçkimse için kolay kabul edilebilir bi duygu değil. Mesela bikaç ay idare edin, sonra birlikte bi check up yaptıralım herkes şak şak ne olduğunu anlamadan hasta oluyo erken tanı hayat kurtarır filan gibi yönlendirin. O amaçla olduğunu anlamasın.
Bu bikaç aylık periyodda da eşinize afrodizyak etkili besinlerle besleyin libido arttırıcı şeyler yedirin için siz de eşinizin hoşuna gidebilecek çekici bulabileceği şekilde giyinin deneyin en azından.
Arkadaşım bi sürü özel macunlar alıyor hazırlıyor, hatta vitaminler filan da alıyodu anlatıyodu hep. Belki düzelirsiniz doktora dahi gidemeden.