Eşinizin online oyunda kızlarla konuşmasına izin veren var mı?

İşte kızlar dedi ki bu adam evli yanında eşi var diye konuşmuyor. Oda bana dedi ki beni rezil ettin evet küfür etti ben konuş madım cvp vermedim
neden küfür ediyor bide hiç tanımadığı kızlar için
bide küfürün içeriği nedir manyak salak gibi mi başka bişey mi?

ahh ahh o biliyor ya şimdi arkasında kimse yok diyor ki dilediğimce at koşturayım
kimsesizlerin kimsesi yüce Rabbim

mesleğiniz varmı mezuniyetiniz? KPSS sınavına hazırlansanız
çocuk baksanız internetten satış vs yapsanız var gücünüzle para biriktirseniz?
Allah yardımcınız olsun

Pubg de evet, ben de oynuyorum. Ben mikrofonumu açmam ama takım seslerini açarım ve bazen aşırı cilveli kızlar denk geliyor falan.. eklesiyorlar insnalarla, sonra mesajlasiliyor vs.. daha önceki bir konuda da yazmıştım. Bir kız arkadaşım bu oyundan kendine sevgili yaptı maalesef oyun evet ama insanın niyeti kötüyse oyunda da bulur, bakkalda da.. en iyisi siz de indirin birlikte oynayın :) hee bu arada, çoğu kişi oyun hakkında sohbet etmiyor. Normal sohbet ediyorlar kızlar pek işveli cilveli açıkçası. Kahkahalar, espriler vs vs:) ortam fena yani:)

eşiniz sorunlu bır ınsan
yoksa oyunda konusmus konusmamıs meselesı degıl bu mesele

evet oyun oynarken konusmak zorunda degıl haklısınız ama ınsanlar oyundan cok o ortamı sevdıklerınden gırıyorlar zaten

Kimsenin vicdanına geleceğini, duygularını emanet etme. Git bir işe gir çalış. İnsanoğlu nankör. Eş de olsa kocam da desen nankör, bencil. Git kendini garantiye al. Elin kızları için sana küfür eden bir adam var karşında. Adam olacağını sanmam.

Eşimde oynuyo o oynu asla kızlarla konusmasına izin vermem kendisi konusmuyorda zaten. Esin hatalı sucun yokken sana patlamıs

Aynı oyunu bende eşimde oynuyoruz hiç cilveli işveli kızlar denk gelmedi ilginç. İlk kez duyuyorum.

Off o kadar konu okuyoruz yok komşum evli kocasına aşık oldum, evli adama aşık oldum yok evli müşterime aşık oldum. Hâlâ daha oynasın nolacak, konuşsun nolacak diyen insanlar var. Konuşmasın arkadaşım gül gibi eşi var konuşulacak bir konusu varsa kadınlarla o kadın eli olabilir pek ala. İster oyun ister gerçek...

Bende oynuyorum, arada oyuna tek giriyor eşim daha yarım saat önce bu muhabbet oldu bi kadın oyundaydı, eşim konuştu sallamadım oyunla alakalı zaten. Bende açıp konusuyorum tek girdiğim zaman, diğer türlü zaten ya iki kişi giriyoruz ya da 4 olsa da mic kapalı sadece eşimle muhatap oluyorum diğer ikisine yol veriyoruz yani :).

Şimdi burda iki sıkıntı var bir, o şapşik hatunlara ne bundan.
İki, sizin eşiniz 20 dk sonra görmeyeceği hatunlar yüzünden neden size artistlik yapıyor?

Hadi oyundaki kadınlara hesap soramayız da şuan, açıp mici laf oturtamadınız mı iki tane?

Eşinizin ciddi bi gurur problemi var ama yanlış kişiye yapıyor, düzgün bi dille uyarılması gerek. Kızılacqk biri varsa size değil onlara kızmalıydı...

Pubg den bahsediyorsun ben de oynuyorum istersem mikr. Açıyorum ister açmıyorum ama konuşmak çok önemli bu oyunda bence eşim oynamıyor ama hiç takılmayız ikimizde böyle şeylere bana sacma geliyor

Konu başlığınız ile derdiniz uyuşmamış. Burada sorununuz eşinizin size küfür etmesi ve davranışları, kızlarla konuşması değil. Off böyle adamlar neden bu kadar fazla bilmiyorum ama yazık ediyorsunuz kendinize.

Bence si duygusal bir donemdesiniz ve abartii hissediyorsunuz. Cikin gezin biraz. Ruh hainizi degistirin. Once kendinize gslin bosverin kocayi.

Oyunu falan bilmem de, eşim hiç tanımadığı insanlar yüzünden bana çemkirirse hiç iyi şeyler olmaz onu biliyorum. Ezik ergene bak hele. Kızlar karısından korkuyor diye düşünürlermiş. Çok mu önemli zerre bağının olmadığı, tanımadığın kişilerin hakkında ne düşündüğü. Bu sebepten hayat arkadaşına camış gibi bağırmak nedir. Sinirlendim bak.

Eşinin sana saygısı yok en kötüsü bu.
Kaybetme korkusu falanda yok anladığım kadarıyla o yüzden kafasına göre davranıyor.
Çocuğunuz var mı acaba, onunla ilişkisi nasıl ?

E ne var konuşsun siz de konuşun pubg max 40-50 dk sürer o da çok iyi oyuncuysanız naber nasılsın muhabbeti dönmüyor sonuçta oyunla ilgili konuşuluyor
Pubg de manyak çok sandığın gibi sadece oyun konuşulmuyor sahit oldum.
Eşin konuşması çokda normal değil bu durumda.

Pubg milletin aile huzurunu kaçırmaya başladı ya. Koca koca insanlar oyun için kalp kırıyorlar.
Benim eşim bayanlı gruplarda oynamıyor. Yada inglizce konuşuyor ki çoluk çocukla takılmamak için. Ve kesinlikle sesli değil yazı kullanıyor. Eşiniz kızlarla sesli konuşması doğru değil zaten. Tanımadığı insanlar için nasıl rezil olabilir? Bence o kızlarla oynadı daha önce.
Her türlü eşiniz hatalı

Şu oyundan yemin ederim gına geldi bana... Çatışmaya, öldürmeye meraklı ne çok insan varmış. Herkesin dilinde, elinde bir pubg... Size gelince konu sahibi. Hiçkimse sizden daha değerli değil. Herşey geçip gidiyor, değişiyor, düzeliyor. Sizin Allah korusun kendinize vereceğiniz zarara sebep gördüğünüz şeyler belki 1 hafta bişe sonra ortada olmuyor. Aklınıza bu kötü düşünceleri getirmeyin. Eşinizle açık açık konuşun.

Aynı oyunu bende eşimde oynuyoruz hiç cilveli işveli kızlar denk gelmedi ilginç. İlk kez duyuyorum.
birlikte oynuyorsanız normaldir:) ama bir kanalda birbirini tanımayan insan olduğunda hele ki erkek kişi dişi ile iletisime geçerse ohooo ne sohbetler, ne iltifatlar, ne kahkahalar

Arkadaşım ve ben evli bir çifte denk gelmiştik oyunda. Enerjimiz o kadar tuttu ki uzun zaman 4lü oynadık. Eşi o sıralar hamileydi hatta, 2 ay önce doğum yaptı. Hala denk geldiğimizde beraber oynarız
Bence burada sorun mikrofon açılması değil, eşinizin elalem için sizinle tartışıyor olması. He oldu ki başkaları hoş olmayan bir muhabbet döndürdü, o zaman milletle muhattap olmamalı. Sapıtanlar olunca biz de susuyoruz gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…