Eşinizin online oyunda kızlarla konuşmasına izin veren var mı?

Kızlara rezil oldum ne demek ya

Ben online oyunlarda Türklerle oynuyorsam hiç sesli sohbet kullanmam. Yazarak konuşurum, çok güzel erkek taklidi yaparım Oyundan oyuna değişir bu konuşma işi. Pubg gibi seviyesiz oyuncu kitlesine sahip oyunlardaki sohbetler hoş değil. Ben de rahatsız olurdum, haklısınız.

Eşiniz ergenliğe yeni giriyor sanırım. Verdiği tepki çok saçma.

birlikte oynuyorsanız normaldir:) ama bir kanalda birbirini tanımayan insan olduğunda hele ki erkek kişi dişi ile iletisime geçerse ohooo ne sohbetler, ne iltifatlar, ne kahkahalar
Sürekli ayrı oynarız hiç denk gelmedi o yüzden ilginç geldi bana tabi ki olabilir. Erkek milletine zerre güven olmaz. :)

Emin ol artik takmiyorum

Mrb zaten boşanma kararı aldık iki miz de oyun da bir nevi bahane oldu ikimizede

Mrb zaten boşanma kararı aldık iki miz de oyun da bir nevi bahane oldu ikimizede
Yıllardır kendimi kandırmışım ben
Aa boşanma kararı almanıza üzüldüm. Başka sorunlarınız da vardı sanırım bu oyun son damla oldu.
Bende üzülüyorum çünkü bir eşim kalmıştı hayatım da ama elden birşey gel mez artık zorla güzellik olmaz. O benle evli olduğu zaman içinde ben boynuzlu olmayacam bende sonra gitsin artık bunu ona da söyledim.

Pubg de manyak çok sandığın gibi sadece oyun konuşulmuyor sahit oldum.
Eşin konuşması çokda normal değil bu durumda.
Sen şahit olmuşsun ben her gün saatlerce oynuyorum çok temiz bir ortam demiyorum ama geneli oyunla ilgili konuşuyor farklı konuşan olursa oyundan çıkıp yeni karşılaşmaya girmek ya da mikrofon kapatmak zor değil benim eş diye seçtiğim adam bunun ayrımını yapabilmeli zaten konu sahibinin eşi gibi iki kız sesine kendinden geçiyorsa eşim konumunda olmaz zaten

Erkekler yapmiyor bunu maalesef

Biz pubg oynamıyoruz ama bizim oynadığımız oyunda kız duyunca seviniyorum bile ben. Eskiden benim sesimi duyunca erkek oyuncular baya şaşırırdı. Aa oyunda kız var diye. Ama seviyesiz konuşan pek olmadı olsa da cevap vermem veya engellerim. Eşim de kızlarla konuşsa umursamam çünkü oyun için konuşur, ki dünya nüfusunun yarısı kadın hiç biriyle konuşamayacak mı? Bir de ben olsam o kızlar öyle dediğinde miktofonu açıp bir cevap verirdim.

Vallah bagz3n esimde oynuyor kizlar falqnda oluyor soyl3 bir bakis atiuorum hemen oyundan cikiyor yav kizlar af edersin ne yapacak bizimkileri gormuyor etmiyor bence sinirlenme cunku cok bos isler guz3l bir dille konus silsin tada bayanların olduğu oyuna dahil olmasin

Onun kızlarla konuşmasında sıkıntı yoksa siz de erkekler konuşun :)

Pöff oyunlar, oyuncular genellenmiş, yok niye konuşsunmuş, vakit kaybıymış filan. Herkesin zevki sizinle bir olmalı ya da oyunlardaki herkes birilerini bulunca üzerine atlar mı zannediyorsunuz; ne biçim genellemeler bunlar ya? Belki ömrünüzde hiç online oyun oynamamış, atari kültürünü tanımamış, karakter geliştirmemişsiniz, gelip havadan sıkıyorsunuz; oyun kültürünüz yoksa zaten size yabancı gelmesi doğal ama bilmediğiniz bir şey hakkında da genelleyip kötüleyip milleti rencide etmenin de bir manası yok.

İnsanlar stres atmak için oynayabilir, geliştirip gamer olmak için oynayabilir, envanter toplayıp meraklılarına satarak ciddi paralar kazanabilir, twitch vb. mecralarda yayınlar açarak (dikkat çekici de oynuyorsa) hobisini mesleğe dönüştürüp gelir sağlayabilir. Sizin "Vakit kaybı yea, gereksiz yea" dediğiniz şeyler, bazı insanların eğlenme, bazılarının para kazanma yöntemi ve sadece oyun için konuşan insanlar da var evet, çok ilginç ve şaşırtıcı ama var. Mesela ben, eşim. Herkes seksomanyak değil, herkes sizin kocanızın sesinin meraklısı da değil. Ayrıca günlük, çevresi ve ailesiyle ilişkilerini zedelemeyecek şekilde, kontrollü oyun oynanması da faydalı.
https://www.cnnturk.com/teknoloji/bilgisayarda-oyun-oynamanin-faydalari
https://onedio.com/haber/bilgisayar-oyunu-oynamanin-size-saglayacagi-15-fayda-388858

Gelmiş burada bilip bilmeden genele gömmüşsünüz bi de.

Neyse, konu sahibi sizin sorun, eşinizin tanımadığı bilmediği tiplerin ne düşüneceğini kafaya takacak şekilde kompleksli ve bunun için de eşine bağıracak kadar saçma bir insan olması. Huyu bozuk adam, aldatacaksa, ona buna saracaksa zaten bunu her türlü çevreden beslenerek yapabilir, oyun ortamı sadece bir başka kapısı olur, o kadar.

Eşinizin tavrı çok yanlış . Ben anlamıyorum bu erkekler haksız olduğu yerde nasıl üste çıkabiliyor ya ! Ben esimin oyun ortamında konuşmasını istemiyorsam konuşamaz , hele bana oradaki kızlara rezil oldum diye zaten bağıramaz . Oyun oynaması sıkıntı değil ama başka kadinlar için size bağırması çok ama çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…