Sürekli ayrı oynarız hiç denk gelmedi o yüzden ilginç geldi bana tabi ki olabilir. Erkek milletine zerre güven olmaz. :)birlikte oynuyorsanız normaldir:) ama bir kanalda birbirini tanımayan insan olduğunda hele ki erkek kişi dişi ile iletisime geçerse ohooo ne sohbetler, ne iltifatlar, ne kahkahalar
Kizlar daha onemli oldugu icin degil. Egosunj tatmin edemedi yeni ddgisik kiz tipleriyle. Yoksa siz nasilsa yanindasiniz.Kızlar daha önemli onun için
Mrb zaten boşanma kararı aldık iki miz de oyun da bir nevi bahane oldu ikimizedeKızlara rezil oldum ne demek ya
Ben online oyunlarda Türklerle oynuyorsam hiç sesli sohbet kullanmam. Yazarak konuşurum, çok güzel erkek taklidi yaparımOyundan oyuna değişir bu konuşma işi. Pubg gibi seviyesiz oyuncu kitlesine sahip oyunlardaki sohbetler hoş değil. Ben de rahatsız olurdum, haklısınız.
Eşiniz ergenliğe yeni giriyor sanırım. Verdiği tepki çok saçma.
Mrb zaten boşanma kararı aldık iki miz de oyun da bir nevi bahane oldu ikimizede
Yıllardır kendimi kandırmışım benMrb zaten boşanma kararı aldık iki miz de oyun da bir nevi bahane oldu ikimizede
Bende üzülüyorum çünkü bir eşim kalmıştı hayatım da ama elden birşey gel mez artık zorla güzellik olmaz. O benle evli olduğu zaman içinde ben boynuzlu olmayacam bende sonra gitsin artık bunu ona da söyledim.Aa boşanma kararı almanıza üzüldüm. Başka sorunlarınız da vardı sanırım bu oyun son damla oldu.
Çıkıp gezmek yok kiBence si duygusal bir donemdesiniz ve abartii hissediyorsunuz. Cikin gezin biraz. Ruh hainizi degistirin. Once kendinize gslin bosverin kocayi.
Sen şahit olmuşsun ben her gün saatlerce oynuyorum çok temiz bir ortam demiyorum ama geneli oyunla ilgili konuşuyor farklı konuşan olursa oyundan çıkıp yeni karşılaşmaya girmek ya da mikrofon kapatmak zor değil benim eş diye seçtiğim adam bunun ayrımını yapabilmeli zaten konu sahibinin eşi gibi iki kız sesine kendinden geçiyorsa eşim konumunda olmaz zatenPubg de manyak çok sandığın gibi sadece oyun konuşulmuyor sahit oldum.
Eşin konuşması çokda normal değil bu durumda.
Erkekler yapmiyor bunu maalesefSen şahit olmuşsun ben her gün saatlerce oynuyorum çok temiz bir ortam demiyorum ama geneli oyunla ilgili konuşuyor farklı konuşan olursa oyundan çıkıp yeni karşılaşmaya girmek ya da mikrofon kapatmak zor değil benim eş diye seçtiğim adam bunun ayrımını yapabilmeli zaten konu sahibinin eşi gibi iki kız sesine kendinden geçiyorsa eşim konumunda olmaz zaten
Neden prangayla mi baglisinizÇıkıp gezmek yok ki
Vallah bagz3n esimde oynuyor kizlar falqnda oluyor soyl3 bir bakis atiuorum hemen oyundan cikiyor yav kizlar af edersin ne yapacak bizimkileri gormuyor etmiyor bence sinirlenme cunku cok bos isler guz3l bir dille konus silsin tada bayanların olduğu oyuna dahil olmasinHerkese mrb önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet le yazacam. Ailem var ama yok gibi. Bu dünyada bir Allah im birde eşim vardı diye biliyorum dum konuya hemen geçiyorum.Online bir oyun var sesli sohbetli eşim oynuyor bana da indir beraber oynayalım dedi Oyunda malım kızlarda var. Bugün oyun oynarken 2 bayan da oyunda var dı. OYUN 100 kişilik bir oyun her bir grup 4 kişiden oluşuyor. BİZİM grupta ben eşim ve 2 bayan vardı neyse daha oyun başlamadan kızlar kendi aralarında konuşuyor benim mikrofon kapalı ama eşimin açık. Arada eşimle konuşuyor dum. Sonra kızlar kendi aralarında adamın eşi yanında var diye bizimle konuşmuyor dediler. Olay ondan sonra başladı. Eşim birden küfür etmeye başladı bana ve oyundaki kızlara ama mikrofonu kapatmıştı. Bana diyor ki beni rezil ettin şimdi kızlar diyecek bu adam eşinden korktuğu için bizimle konuşmuyor. BEN cvp vermedim dinledim sadece. Sonra bana dedi ki sen kötü niyetli sin benim konuşmam normal sen delisin kafayı yemişsin dedi. Ben şoktayım hala. Sonra hiçbir şey olmamış gibi bu oda soğuk hadi gel uyuyalım dedi ben yok dedim gitti uyudu. Kimseden hayır görmedim herkes bana karşı kıt kanaat geçindim yarı aç yarı yok günler geçirdim. Şimdide öyle bunca şeye rağmen bu muamele yi bana yaptı. İş arıyorum ama yok.. Ailem de yok 2 ay oldu 10 dk mesafe var daha bir gün babam kızım nasılsın demedi evimin kapısını kimse çalmadı. Si, değerli abla kardeş lerim bu konuda ben haklı olduğumu düşünüyorum. Siz ne düşünür sünüz bana yazar msnz. Psikolojim iyice bozuldu aklıma kötü şeyler geliyor bu gece sanki bu dünyada fazlalık gibiyim. ÇOK ama çok yoruldum artık bana bir umut lazım yoksa hayatıma son vermeyi düşünür oldum duvarlar üstüme üstüme üstüme geliyor nefes alamiyorum artık 1 haftada 5 kilo verdim geceleri uyumuyorum sabah uyuyup akşam uyanırım iyi ve kötü oldum. İnsanları anlayamıyorum artık. Kötü olan ne varsa iyi derler. Hakkımı her zaman yediler yemeye devam ediyorlar. Bana bir çözüm sizden başka kimsem kalmadı artık.
Şok gecirmeye devam. Ben size hiç şaşırmıyorum...Bu nasıl bir kafa yapısı aman allahım..
Şaşırıyorsundur bence bir daha düşün?Şok gecirmeye devam. Ben size hiç şaşırmıyorum...
Herkese mrb önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet le yazacam. Ailem var ama yok gibi. Bu dünyada bir Allah im birde eşim vardı diye biliyorum dum konuya hemen geçiyorum.Online bir oyun var sesli sohbetli eşim oynuyor bana da indir beraber oynayalım dedi Oyunda malım kızlarda var. Bugün oyun oynarken 2 bayan da oyunda var dı. OYUN 100 kişilik bir oyun her bir grup 4 kişiden oluşuyor. BİZİM grupta ben eşim ve 2 bayan vardı neyse daha oyun başlamadan kızlar kendi aralarında konuşuyor benim mikrofon kapalı ama eşimin açık. Arada eşimle konuşuyor dum. Sonra kızlar kendi aralarında adamın eşi yanında var diye bizimle konuşmuyor dediler. Olay ondan sonra başladı. Eşim birden küfür etmeye başladı bana ve oyundaki kızlara ama mikrofonu kapatmıştı. Bana diyor ki beni rezil ettin şimdi kızlar diyecek bu adam eşinden korktuğu için bizimle konuşmuyor. BEN cvp vermedim dinledim sadece. Sonra bana dedi ki sen kötü niyetli sin benim konuşmam normal sen delisin kafayı yemişsin dedi. Ben şoktayım hala. Sonra hiçbir şey olmamış gibi bu oda soğuk hadi gel uyuyalım dedi ben yok dedim gitti uyudu. Kimseden hayır görmedim herkes bana karşı kıt kanaat geçindim yarı aç yarı yok günler geçirdim. Şimdide öyle bunca şeye rağmen bu muamele yi bana yaptı. İş arıyorum ama yok.. Ailem de yok 2 ay oldu 10 dk mesafe var daha bir gün babam kızım nasılsın demedi evimin kapısını kimse çalmadı. Si, değerli abla kardeş lerim bu konuda ben haklı olduğumu düşünüyorum. Siz ne düşünür sünüz bana yazar msnz. Psikolojim iyice bozuldu aklıma kötü şeyler geliyor bu gece sanki bu dünyada fazlalık gibiyim. ÇOK ama çok yoruldum artık bana bir umut lazım yoksa hayatıma son vermeyi düşünür oldum duvarlar üstüme üstüme üstüme geliyor nefes alamiyorum artık 1 haftada 5 kilo verdim geceleri uyumuyorum sabah uyuyup akşam uyanırım iyi ve kötü oldum. İnsanları anlayamıyorum artık. Kötü olan ne varsa iyi derler. Hakkımı her zaman yediler yemeye devam ediyorlar. Bana bir çözüm sizden başka kimsem kalmadı artık.
Banane ya off.Şaşırıyorsundur bence bir daha düşün?
Bende çok oyuna girerim ne yani elalem ile konuşmak için mi giriyorum?
Yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?