Selam canım eşimde aynı oynuyor ben sadece yanında izliyorum.Sistem otamatik atıyor oyuncuları bazen kızlar denk geliyor veya arkadaşları oyuna kız davet ediyor.Bu konularda çok hassasım eşim asla konuşmaz hatta oyundaki kızların sesini direk kapatıyor.Sorun siz de değil tamamen eşiniz de ne münasebet tanımadığı Kızlarla ne sohbeti edecek ki konuşmadan gayet güzel de oynayabiliyorHerkese mrb önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet le yazacam. Ailem var ama yok gibi. Bu dünyada bir Allah im birde eşim vardı diye biliyorum dum konuya hemen geçiyorum.Online bir oyun var sesli sohbetli eşim oynuyor bana da indir beraber oynayalım dedi Oyunda malım kızlarda var. Bugün oyun oynarken 2 bayan da oyunda var dı. OYUN 100 kişilik bir oyun her bir grup 4 kişiden oluşuyor. BİZİM grupta ben eşim ve 2 bayan vardı neyse daha oyun başlamadan kızlar kendi aralarında konuşuyor benim mikrofon kapalı ama eşimin açık. Arada eşimle konuşuyor dum. Sonra kızlar kendi aralarında adamın eşi yanında var diye bizimle konuşmuyor dediler. Olay ondan sonra başladı. Eşim birden küfür etmeye başladı bana ve oyundaki kızlara ama mikrofonu kapatmıştı. Bana diyor ki beni rezil ettin şimdi kızlar diyecek bu adam eşinden korktuğu için bizimle konuşmuyor. BEN cvp vermedim dinledim sadece. Sonra bana dedi ki sen kötü niyetli sin benim konuşmam normal sen delisin kafayı yemişsin dedi. Ben şoktayım hala. Sonra hiçbir şey olmamış gibi bu oda soğuk hadi gel uyuyalım dedi ben yok dedim gitti uyudu. Kimseden hayır görmedim herkes bana karşı kıt kanaat geçindim yarı aç yarı yok günler geçirdim. Şimdide öyle bunca şeye rağmen bu muamele yi bana yaptı. İş arıyorum ama yok.. Ailem de yok 2 ay oldu 10 dk mesafe var daha bir gün babam kızım nasılsın demedi evimin kapısını kimse çalmadı. Si, değerli abla kardeş lerim bu konuda ben haklı olduğumu düşünüyorum. Siz ne düşünür sünüz bana yazar msnz. Psikolojim iyice bozuldu aklıma kötü şeyler geliyor bu gece sanki bu dünyada fazlalık gibiyim. ÇOK ama çok yoruldum artık bana bir umut lazım yoksa hayatıma son vermeyi düşünür oldum duvarlar üstüme üstüme üstüme geliyor nefes alamiyorum artık 1 haftada 5 kilo verdim geceleri uyumuyorum sabah uyuyup akşam uyanırım iyi ve kötü oldum. İnsanları anlayamıyorum artık. Kötü olan ne varsa iyi derler. Hakkımı her zaman yediler yemeye devam ediyorlar. Bana bir çözüm sizden başka kimsem kalmadı artık.
1-2-4 kişilik oynayabiliyorsunuz sadece 4 değil yani.Hanım efendi işte sorun orda oyun ile ilgili muhabbet dönmüyor
NYanlışınız var. Amaç sohbet falan değil. Sohbet amacıyla gelen tipler sadece oyunda değil her yerde. Önemli olan karakterdir. Konu sahibinin eşi bu konuda sınıfta kalıyor. Oyuna giren herkese aranıyor muamelesi yapmayın.
Benim düşüncem bu düşüncemi herkes gibi ifade ettim. Kimseye bi muamele yaptığım yok. Dusuncem de değişmicek. Konuda da böyle olduğu açık ve net ortada zaten. Herkesi bilemem ben. Genel konuştum. Sohbeti kapatmiyorsa amaç sohbettir. Bu kadar basit. Çok düşünmeye gerek yok. Hem zaten dünyanın en boş ve lüzumsuz işleri. Bi dz saatlerce başında oturmak. Ne kadar boş bi hayat.Yanlışınız var. Amaç sohbet falan değil. Sohbet amacıyla gelen tipler sadece oyunda değil her yerde. Önemli olan karakterdir. Konu sahibinin eşi bu konuda sınıfta kalıyor. Oyuna giren herkese aranıyor muamelesi yapmayın.
Esiniz oyunla ilgili konusmuyormu ne diyorduMrb öyle değil eşim bir heyecan yapıyor oyunda kız oldumu. Bu arada yazmayı unuttum bir kere ben dışardayken eve geçtim eşim oyun oynuyordu kulaklık takılı olduğu için içeri girdiğimden haberi yok tu. Biraz dinledim oyunla ilgili konuşmuyordu eşim o günden sonra asla güvenmem artık.
Ne alakası var? Ben de oynuyorum, mikrofonu mu sesi kapatıyorum oyunuma bakıyorum. Abimle denk gelirsek onunla oynuyorum. Evliyim bu arada.Oyun oynamak için değil zaten böyle yerlere sohbet etmek amacıyla giriyor insanlar. Bi de sesli sohbetmis. Bence hiç hoş değil.
Ya benim esimde o oyunmu bilmiyorum ama bir oyun oynuyor orda da konuşmalı neyse birgün oynuyor konuşarak benimde küçük bir kızım var bitane zilli demezmi çocuk sesi çok geliyor o çocuğun sesini kışın gülerek bide kahkaha attı ben eşimin elinden alırsın o telefonu Allah ne verdiyse saydım eşim bana diklenmeye kalkti rezil ettin beni diye dedim oylemi tamam onada Allah ne verdiyse şimdi ne zaman oynasa inadına ses yapıyorum başka odada oynasa bile ses yapıyorum. Bide bazı kadınlar cidden çok tehlikeli gördüğü her erkeğe asilanlar var
Bu nasıl bir kafa yapısı aman allahım..Oyun oynamak için değil zaten böyle yerlere sohbet etmek amacıyla giriyor insanlar. Bi de sesli sohbetmis. Bence hiç hoş değil.
Kocişim iki kadın sesi, yüzü görürse beni aldatacağından kendime güvensizim kafa yapısıBu nasıl bir kafa yapısı aman allahım..
19.yy da yaşayanlar acaba 21.yy' lı böyle hayal ediyorlar mıydı acabaKocişim iki kadın sesi, yüzü görürse beni aldatacağından kendime güvensizim kafa yapısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?