• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin online oyunda kızlarla konuşmasına izin veren var mı?

Sizi tebrik ederim yarama merhem oldunuz işte eşimde tam anlamıyla öyle yapmak istiyor oyunu bahane edip maksat muhabbet etmek. Akşam 7de başlar oynama gece 3 e kadar. Şimdi onca saat ben nasıl müsaade edecem saatlerce yanım da kızlarla konuş masına
Tavrınızı koyun bence sizden yüz bulamasın. Bir de kendi yaptığını normallestirebilmek için sizi oyuna dahil ediyor. Ama bekledigi gibi olmayınca bir de küfür ediyor. Saatlerce nasıl oyun oynayabilir evli bir adam. O kadar boş zaman nasıl bulabiliyor. Açık açık konuşun hoşlanmadığınızi bu durumdan memnun olmadığınızı. Kavga etmeden konusun sakince. Baktınız anlamıyor, önemsemiyor tavrınızı o zaman koyarsınız. Ama ben açık olmak taraftarıyım.

Tavrınızı koyun bence sizden yüz bulamasın. Bir de kendi yaptığını normallestirebilmek için sizi oyuna dahil ediyor. Ama bekledigi gibi olmayınca bir de küfür ediyor. Saatlerce nasıl oyun oynayabilir evli bir adam. O kadar boş zaman nasıl bulabiliyor. Açık açık konuşun hoşlanmadığınızi bu durumdan memnun olmadığınızı. Kavga etmeden konusun sakince. Baktınız anlamıyor, önemsemiyor tavrınızı o zaman koyarsınız. Ama ben açık olmak taraftarıyım.
İşten gelir yemek yer hemen oyun başka işi yok ki hep oyun oyun

Ablacım yaptığı bana normal bişey mış gibi göstermek iştiyor bende karşı gelince patlıyor

Sen yalnız değilsin kardeşim Allah’a sığın o ne güzel vekildir sen sadece namazını kıl dua et şükret sen Allah zaten seni görüyor sen canını sıkma kimse yoksa Allah var şunu da söyleyeyim eşinin yaptığı şeyi herkes yapıyor benim eşimde yaptığı oldu o hatasını umarım anlar ama yok devam ederse o zaman bakılır çaresine ailenle ne söven runun varki gelmiyorlar anlamadım
Ben fakir olduğum için gelmiyor lar

Peki ne yapacam burda aylık 800 TL maaşı veriliyor
Neyin maaşı o?
Yok ben farkındayım şok oldum cvp bile vermedim hala şokta yım şimdi böyle yaptı ya ilerde neler yapacak
Ne kadarlık evlisin?

Genel olarak böyle mi davranıyor?
Net tavrını koyacaksın. Elin kızları için bana nasıl küfür edersin deseydin neden sustun ki? Eğer yeni evliysen güçlü bi kadın olup bu yontulmamış ergeni yontacaksın. Öyle susup pısma.

Neyin maaşı o?

Ne kadarlık evlisin?

Genel olarak böyle mi davranıyor?
Net tavrını koyacaksın. Elin kızları için bana nasıl küfür edersin deseydin neden sustun ki? Eğer yeni evliysen güçlü bi kadın olup bu yontulmamış ergeni yontacaksın. Öyle susup pısma.
Hayır 6 yıl oldu

Bir arkadaşım dedi önce birikim yap öyle git dedi buradan kaçacam çünkü eşim de ailem gibi çıktı oda nankör
Yani gerçekten insanın içi güzel olsun derler ya içim çok temiz mi değil mi orasını Allah bilir ama. Kimse evli olduğuma inanmaz 20 yaşında gibiyim. Hiç bakım yap mam çünkü durumum hiç yok ben değil çevrem öyle söylüyor çok güzel olduğumu. Ben varken oyunda ki kızlarla muhabbet etmedi kadınlık gururumu incitir yapamam. Eğer konuşursa ben boşanacam diyeceğim. Ben yokken istediğini yapabilir

Mrb öyle değil eşim bir heyecan yapıyor oyunda kız oldumu. Bu arada yazmayı unuttum bir kere ben dışardayken eve geçtim eşim oyun oynuyordu kulaklık takılı olduğu için içeri girdiğimden haberi yok tu. Biraz dinledim oyunla ilgili konuşmuyordu eşim o günden sonra asla güvenmem artık.
Eşinin niyeti ayrıysa bir şey diyemem niyeti bozuk kız sesine bile heyecanlanan adamla evlilik yürütme bence

Back