- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
En bastan nişanlıyken soruluyor bu soru genelde. Herkesin fikri farklı tabi ben asla kabul etmem mesela direk yolu ayırırım böyle erkeklere guvenemıyorum benMerhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Eşimle benim ikinci evliliğimMerhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Aynen katılıyorum.Onemli olan yürek,benden önce iz kaldiysa sıkıntı.Bir şey düşünme canım açıkçası ben düşündüm de eşimin başkası ile ''benden önce'' cinsellik yaşaması değil de benden çok başkasını sevmiş olma düşüncesi beni daha çok rahatsız ederdi. eşinin sevgi ve saygısına inancın tamsa bu tarz şeyleri problem etmek gereksiz önemli olan sen onun hayatına girdikten sonrası bence tüm partnerler için de böyle olduğuna inananlardanım
Kıskanmam. Biliyorumda bir şeyler yaşadığını. Bir şeyler yaşamayan erkekle evlenmek istemem. Ben tecrübeliyim oda olsun
İnsanları geçmişine göre yargılama hakkımız yok. O zaman o kişiyle evlenme. Böyle bir edepsiz söz edilmez.ama bakın siz yaşamış olduğunuz için yaşamış olsun kıskanmam diyorsunuz.konu sahibi yaşamamış.
bana yaşadım dese benim de bi dur sen ben de gidip bi tecrübe edineyim demek lazım o zaman.
Maşallah sizeEşimle benim ikinci evliliğim3+2 gerçegimiz var. Torunları saymıyorum. İkimizde de kıskançlık yok. Fazla düşünmeyin aklınıza getirmeyin. Geçmiş, geçmiş gitmiştir. Huzurunuzu kaçırmayın birlikteliginizin güzelliğini yaşayın mutlu olma yollarına yogunlaşin kuzum...
edepsiz bir şey demedim alınacak bir şey de demedimİnsanları geçmişine göre yargılama hakkımız yok. O zaman o kişiyle evlenme. Böyle bir edepsiz söz edilmez.
bir şey sorabilir miyim burda bir sürü kadın işte ilk ilişki ile ilgili sorunlarını yazıyor . yavaş yavaş zamanla alıştırılmalı falan diyorlar.Yaşamayan kaldı mı ki? Yani kesin konuşmıyım ama şimdiki zamanda büyük oranda yaşanıyor ilişki evlilikten önce. Bu durumu takmanız çok yersiz bence. Sonuçta sizden önce olan bişey, sizi tanımıyordu o zamanlar; öyle düşünün.
Yasamayan kalmis benimle esim ilkiyiz birbirimizinYaşamayan kaldı mı ki? Yani kesin konuşmıyım ama şimdiki zamanda büyük oranda yaşanıyor ilişki evlilikten önce. Bu durumu takmanız çok yersiz bence. Sonuçta sizden önce olan bişey, sizi tanımıyordu o zamanlar; öyle düşünün.
Belki bir kerede olmuyordur. İlk etapta ön sevişme, sürtünme vs derken zamanla ilişkiye geçiyorlardır. Ben ilk etapta ilişkiye geçinilceğini çok kolay düşünmüyorum. Çok çok ortam elverişliyse belki ama düşük bi ihtimal.bir şey sorabilir miyim burda bir sürü kadın işte ilk ilişki ile ilgili sorunlarını yazıyor . yavaş yavaş zamanla alıştırılmalı falan diyorlar.
ama evli olmayanlar da bir kerede nasıl oluyor ? çok istedikleri için mi kolay oluyor.hani evlenince biraz zorunluluk gibi ya.
yok yok öyle direk oluyor demedim.ama bir günde oluyor gibi . ama burda diğer kadınlar işte ilk gün yaptık 2 gün ara verdik.biraz biraz her defasında ilerledik diye anlatıyorlar yBelki bir kerede olmuyordur. İlk etapta ön sevişme, sürtünme vs derken zamanla ilişkiye geçiyorlardır. Ben ilk etapta ilişkiye geçinilceğini çok kolay düşünmüyorum. Çok çok ortam elverişliyse belki ama düşük bi ihtimal.
Evlendikleri için Zorunluluğa dönüşüyor sanki. yani onlar öyle algılıyorlar ve kendilerini bundan dolayı sıkıyorlar bundan dolayı olması güçleşiyor belkiyok yok öyle direk oluyor demedim.ama bir günde oluyor gibi . ama burda diğer kadınlar işte ilk gün yaptık 2 gün ara verdik.biraz biraz her defasında ilerledik diye anlatıyorlar y