Eşinizin önceden ilişki yaşamış olmasi

Sizden sonraki hayatı sizi ilgilendirir.
Bir söz var çok hoşuma gider.
"Geçmişe bakarak ilerlemeye calisma; bugünde yaşıyorsun. Geçmişte değil."

En bastan nişanlıyken soruluyor bu soru genelde. Herkesin fikri farklı tabi ben asla kabul etmem mesela direk yolu ayırırım böyle erkeklere guvenemıyorum ben

Eşimle benim ikinci evliliğim 3+2 gerçegimiz var. Torunları saymıyorum. İkimizde de kıskançlık yok. Fazla düşünmeyin aklınıza getirmeyin. Geçmiş, geçmiş gitmiştir. Huzurunuzu kaçırmayın birlikteliginizin güzelliğini yaşayın mutlu olma yollarına yogunlaşin kuzum...

Geçmişi düşünerek kendinizi üzmenizin size ne faydası olacak ki? Eşinizin kıyas yaptığını hiç zannetmiyorum. Düzenli ve sağlıklı bir cinsel hayatınız varsa kafanıza hiçbir şey takılmamalı. Aklınıza bu düşünceler geldiğinde başka şeyler düşünün, bir şeylerle uğraşın

Aynen katılıyorum.Onemli olan yürek,benden önce iz kaldiysa sıkıntı.

Yaşamıştır muhtemelen 30lu yaslarının sonlarında evlendık duvara tırmanmamıstır fakat elınde de cıtılememıstır dıye dusunuyorum
Ama cevap vereyım hıc ılgılenmıyorum hatta suan ogrenmıs olsam ona söyle derdım ben burdayım be adam

Konu sahibinin üstüne niye bu kadar gidilmiş anlamıyorum. Hiç de anormal bir şey sormamış. İnsan sevdiğini kıskanır, kıskançlık sadece öz güvenle orantılı görülüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Sevdiğin insanın başkasına dokunmuş olması fikri insanın sinirini bozabilir gayet de. Sürekli bunu düşünüp kafayı yemiyordur zaten. Düşününce siniri bozuluyormus belli ki.

Ben anladım seni A Ahkalbimsenden ama geçmiş geçmişte kalıyor emin ol bir yerden sonra hafıza her şeyi siliyor. Zaten önemli olan kalbinin nerede olduğu. Şu an seninle evli ve seni seviyor boşu boşuna kuruntu yaparak mazide kalmış şeylerle canını sıkma

Kıskanmam. Biliyorumda bir şeyler yaşadığını. Bir şeyler yaşamayan erkekle evlenmek istemem. Ben tecrübeliyim oda olsun

ama bakın siz yaşamış olduğunuz için yaşamış olsun kıskanmam diyorsunuz.konu sahibi yaşamamış.
bana yaşadım dese benim de bi dur sen ben de gidip bi tecrübe edineyim demek lazım o zaman.

ama bakın siz yaşamış olduğunuz için yaşamış olsun kıskanmam diyorsunuz.konu sahibi yaşamamış.
bana yaşadım dese benim de bi dur sen ben de gidip bi tecrübe edineyim demek lazım o zaman.
İnsanları geçmişine göre yargılama hakkımız yok. O zaman o kişiyle evlenme. Böyle bir edepsiz söz edilmez.

Maşallah size teşekkür ederim

Yaşamayan kaldı mı ki? Yani kesin konuşmıyım ama şimdiki zamanda büyük oranda yaşanıyor ilişki evlilikten önce. Bu durumu takmanız çok yersiz bence. Sonuçta sizden önce olan bişey, sizi tanımıyordu o zamanlar; öyle düşünün.

bir şey sorabilir miyim burda bir sürü kadın işte ilk ilişki ile ilgili sorunlarını yazıyor . yavaş yavaş zamanla alıştırılmalı falan diyorlar.
ama evli olmayanlar da bir kerede nasıl oluyor ? çok istedikleri için mi kolay oluyor.hani evlenince biraz zorunluluk gibi ya.

Yasamayan kalmis benimle esim ilkiyiz birbirimizin

Belki bir kerede olmuyordur. İlk etapta ön sevişme, sürtünme vs derken zamanla ilişkiye geçiyorlardır. Ben ilk etapta ilişkiye geçinilceğini çok kolay düşünmüyorum. Çok çok ortam elverişliyse belki ama düşük bi ihtimal.

yok yok öyle direk oluyor demedim.ama bir günde oluyor gibi . ama burda diğer kadınlar işte ilk gün yaptık 2 gün ara verdik.biraz biraz her defasında ilerledik diye anlatıyorlar y

yok yok öyle direk oluyor demedim.ama bir günde oluyor gibi . ama burda diğer kadınlar işte ilk gün yaptık 2 gün ara verdik.biraz biraz her defasında ilerledik diye anlatıyorlar y
Evlendikleri için Zorunluluğa dönüşüyor sanki. yani onlar öyle algılıyorlar ve kendilerini bundan dolayı sıkıyorlar bundan dolayı olması güçleşiyor belki

İlişki yaşadığını biliyor olmanız saçma. Geçmiş ile alakalı böyle özel konuların hiç bir şekilde konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Ne eşim ne de ben asla konusunu geçirmiyoruz. Bana ne benden önceki yaşantısından, şu an önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…