- 17 Şubat 2015
- 7.455
- 19.489
- Konu Sahibi El1f Ozturk
28 olsa neyse.
Aşınmışsın bi kayganlaştırıcı alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 . Gelince beraber gideriz dediKocana diyeceksin o zaman kötüyüm, doktora gidemiyorum. Beni doktora götürsünler söyle diye. Böyle olmaz. Sen kaç yaşındasın da seni
Yara söz dinliyorsa bekleyebilirsiniz kendi şeyi acısa bekler miymiş21 . Gelince beraber gideriz dedi
Bilmiyorum genç gelinler tek başına yatmiyorlarmişNeden?b
21 . Gelince beraber gideriz dedi
Teşekkürler28 olsa neyse.
Evet biraz öyle hatta eşimin başkasını sevdiğini düşünüyorumZorla mı evlendirildiniz, köy gibi bir yerde mi yaşıyorsunuz? Bu zamanda evlenme sorumluluğunu göze alabilen insanlar nasıl olur da canı isteyince doktora gidemez ne bileyim kaynanasıyla uyur aklım almıyor. Hiç mi demiyorsunuz ben ne yapıyorum diye
Merhaba cinsel ilişkide vajina yırtılması olur mu? Olursa nasıl gözükür? Lütfen bilen varsa cevap yaza bilir mi. Eşim yurt dişine gitmişti gitmeden önce bir birliktelik yaşandı onun kucagindaydim pens 18 sm büyük olduğu için yırtmış olabilir mi?
Eskiden aile içi istismarın bir lafıdır bu. Evlenecek yaşa gelmişsiniz yıl olmuş 2024 niye birilerine bağlısınız?Bilmiyorum genç gelinler tek başına yatmiyorlarmiş
Kafa kadar şeymi olur yav28 olsa neyse.
Yırtık olsa duramazsınMerhaba cinsel ilişkide vajina yırtılması olur mu? Olursa nasıl gözükür? Lütfen bilen varsa cevap yaza bilir mi. Eşim yurt dişine gitmişti gitmeden önce bir birliktelik yaşandı onun kucagindaydim pens 18 sm büyük olduğu için yırtmış olabilir mi?
Korunuyorsunuzdur inşallah diyeceğim de gelecek cevaptan korkuyorum.Teşekkürler
Evet biraz öyle hatta eşimin başkasını sevdiğini düşünüyorum
Yırtılma olsa zaten kanamadan duramazsin veya ağrıdan. Tahriş olmuştur en fazla oda kuru olduğu içindir.Merhaba cinsel ilişkide vajina yırtılması olur mu? Olursa nasıl gözükür? Lütfen bilen varsa cevap yaza bilir mi. Eşim yurt dişine gitmişti gitmeden önce bir birliktelik yaşandı onun kucagindaydim pens 18 sm büyük olduğu için yırtmış olabilir mi?
TeşekkürlerEskiden aile içi istismarın bir lafıdır bu. Evlenecek yaşa gelmişsiniz yıl olmuş 2024 niye birilerine bağlısınız?
Ayrıca vajina yırtılması doğumda olur. Zardan bahsediyorsanız tabi o zarar gördüğü için ağrı olur 1 hafta
Tam neresi olduğunu bilmiyorum aynadan bakınca gözüken yer 1 daire değilde iki yandan yırtılmış gibi gözüküyor yok ilki değildi 5 aylık evliyiz ama toplasanız en fazla 5 kere fln birlikte olmuşuzdurÇocuk çıkıyor oradan, bahsettiğiniz perine bölgesi mi, yoksa vajina içi doku hasarı mı; ayrıca eni kaç cm ki, perine bölgenizi yırtsın? Ayrıca ilk ilişkiniz miydi?
Hayır ...Korunuyorsunuzdur inşallah diyeceğim de gelecek cevaptan korkuyorum.