Cinsel ilişkide vajina yırtılması

Zorla mı evlendirildiniz, köy gibi bir yerde mi yaşıyorsunuz? Bu zamanda evlenme sorumluluğunu göze alabilen insanlar nasıl olur da canı isteyince doktora gidemez ne bileyim kaynanasıyla uyur aklım almıyor. Hiç mi demiyorsunuz ben ne yapıyorum diye 🤦🏻‍♀️

28 olsa neyse.
Aşınmışsın bi kayganlaştırıcı alın
Teşekkürler
Zorla mı evlendirildiniz, köy gibi bir yerde mi yaşıyorsunuz? Bu zamanda evlenme sorumluluğunu göze alabilen insanlar nasıl olur da canı isteyince doktora gidemez ne bileyim kaynanasıyla uyur aklım almıyor. Hiç mi demiyorsunuz ben ne yapıyorum diye 🤦🏻‍♀️
Evet biraz öyle hatta eşimin başkasını sevdiğini düşünüyorum

Merhaba cinsel ilişkide vajina yırtılması olur mu? Olursa nasıl gözükür? Lütfen bilen varsa cevap yaza bilir mi. Eşim yurt dişine gitmişti gitmeden önce bir birliktelik yaşandı onun kucagindaydim pens 18 sm büyük olduğu için yırtmış olabilir mi?

İyi ağzından çıkmadı kucağındayken 😒

Bilmiyorum genç gelinler tek başına yatmiyorlarmiş
Eskiden aile içi istismarın bir lafıdır bu. Evlenecek yaşa gelmişsiniz yıl olmuş 2024 niye birilerine bağlısınız?
Ayrıca vajina yırtılması doğumda olur. Zardan bahsediyorsanız tabi o zarar gördüğü için ağrı olur 1 hafta

Merhaba cinsel ilişkide vajina yırtılması olur mu? Olursa nasıl gözükür? Lütfen bilen varsa cevap yaza bilir mi. Eşim yurt dişine gitmişti gitmeden önce bir birliktelik yaşandı onun kucagindaydim pens 18 sm büyük olduğu için yırtmış olabilir mi?
Yırtık olsa duramazsın :KK45:

Yırtılma olsa zaten kanamadan duramazsin veya ağrıdan. Tahriş olmuştur en fazla oda kuru olduğu içindir.

Çocuk çıkıyor oradan, bahsettiğiniz perine bölgesi mi, yoksa vajina içi doku hasarı mı; ayrıca eni kaç cm ki, perine bölgenizi yırtsın? Bir de ilk ilişkiniz miydi?

Son düzenleme:
Çocuk çıkıyor oradan, bahsettiğiniz perine bölgesi mi, yoksa vajina içi doku hasarı mı; ayrıca eni kaç cm ki, perine bölgenizi yırtsın? Ayrıca ilk ilişkiniz miydi?
Tam neresi olduğunu bilmiyorum aynadan bakınca gözüken yer 1 daire değilde iki yandan yırtılmış gibi gözüküyor yok ilki değildi 5 aylık evliyiz ama toplasanız en fazla 5 kere fln birlikte olmuşuzdur

X