- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Eşimin benden önce kiminle ne yaşadığının bir önemi yok benim için.. Ne ona bunu sorarım ne de anlatmasını isterim.. Gereksiz şeyler bunlar.. Her iki taraf içinde böyle düşünüyorum..Merhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Hayır demedi, aklıma geldi. Özgüvenim ile ne alakası var. "Eşim bana ilişki yaşadım dedi , günlerdir çok kötüyüm, yemek yiyip su içmiyorum, gece gündüz bunu düşünüyorum" mu yazdım konumda? Böyle bir şey olsa ne düşünürsünüz dedim ?Eşime hiç sormadım ilişkin oldumu diye ama yaşamıştır muhtemelen.
Size bir şey mi dedi eşiniz bu konuyla ilgili? Özgüveniniz sıfırda
Sürtünme : cinsel yakınlaşmaSürtünme cinselsiz mi oluyo? Nerelerini sürtüyolar?
Belki de haklıyımdır adım 9'a çıkmıştır?Sürtünme : cinsel yakınlaşma
Cinsel birliktelik : ilişki . ( İlla bir ters cevap vereceksiniz, Türk lugatinda genelde bu böyle bilinir ne zorluyorsunuz işte )
evet biraz daha masum oluyor !Belki de haklıyımdır adım 9'a çıkmıştır?
Penis vajinaya girmeyince masumane bir iş mi yapılmış oluyor?
Bu arada kimseyi yargılamıyorum. Kavramlarınızı anlamaya çalışıyorum. Kimsenin geçmişi mühim değil.
Geçmişte yaşanmış olaylardan dolayı birini sorumlu tutmak bana mantıksız geliyor. sonuçta sizden önce olan şeyler sizi ilgilendirmez. Size açıkça ilişki yaşadım diye anlattıysa kabul edip etmemek size kalmışMerhaba, eşinizin önceden ilişki yaşadığını bilseniz ( cinsel birliktelikten bahsediyorum sürtünme vs değil) bunu kıskanır mısınız veya kafasında kuruntu yapar mısınız acaba kiyasliyor mudur beni ve eskileri diye ?
Mantıklı cevabiniz için teşekkür ederimBir şey düşünme canım açıkçası ben düşündüm de eşimin başkası ile ''benden önce'' cinsellik yaşaması değil de benden çok başkasını sevmiş olma düşüncesi beni daha çok rahatsız ederdi. eşinin sevgi ve saygısına inancın tamsa bu tarz şeyleri problem etmek gereksiz önemli olan sen onun hayatına girdikten sonrası bence tüm partnerler için de böyle olduğuna inananlardanım