Eşinizin önceden ilişki yaşamış olmasi

Eşim benden önce ilişki yaşamış ben hiç yaşamadım. Ama bunu sorun etmiyorum adı üstünde geçmiş benden önce. Hatta ilişki yaşadığı kişiye baya aşık olmuş anladığım kadarıyla. Ama dedim ya sorun etmem bitmiş gitmiş şey. Çok relaxım galiba ben

Siz bu yazdığınıza inanıyorsanız sorun yok.

Amann bunlar çok boş kurutular valla benim de eşimin de hayatında daha önce birileri olmuştu. Şuan kaç yıldır beraberiz bu konuda bi gerilim yaşamadık yani çok da deşmemek lazım, deştikçe kıymete biniyor böyle şeyler

Benimki dursa şaşardım... dua edelim cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmamış tabi yapanlardan bahsediyorum

ben yaşamadıysam onunda yaşamamasını isterim.
Off ya sen geçen gün kıllarımı almıyorum sadece kesiyorum diyen kişi değilmisin? Ben almıyorum onunda almaması sorun değil diyordun. Şimdide ben yaşamadıysam oda yaşamamalı diyorsun. Gerçekten sadece senin yaptığın şeyleri yapan veya asla yapmadığın şeyleri yapmamış birini bulabilceğine inanıyormusun şaka gibi.

Ben yaşadığını biliyordum sevgiliyken içim rahatlamıştı evlenince tecrübeli olur canımı fazla yakmaz diyesonra hiç aklıma gelmedi kıyaslıyorsa bile bence ben onlardan iyiyimdir

Yaşamış, çıkarken söylemişti,ben sormadım konuşurken konu oraya geldi. Ben hiç umursamadım. O bana sormadı, ben de söylemedim. Ama tecrübesiz olmadığımı anlamıştır diye düşünüyorum.

anlamamışsınız boş boş konuşuyorsunuz gene. isteyen istediğini yapar saygılı olun biraz.doktor diyor keserseniz sorun olmaz diye hala konuşuyorsunuz. gelmiş burda yine hatırlatıyorsunuz.anlamanızda da biraz sorun var gibi.kesin yargılardan vazgeçin
bu konu hakkında da ben yaşamadıysam onun da yaşamamasını isterim.yaşadıysam da yaşasın .herkes dengine olsun bence yani.
konu sahibinin yerinde olsam da bana bunu evlenmeden önce söylemesine bozulurdum.

en son anlamadıysanız söyliyim tekrar kadın ya da erkek kıllarını alıp almamakta da ilişki yaşayıp yaşamakta özgür.

ay kadınlar kıllı dolaşamaz . ay kadın bakire olacak yok öyle bir şey. ikisi arasında da bir bağlantı yok bu arada.kıllısınız evli olamazsınız gibi !

Yani yaşadığı onlarca sürtünme olmayan iliski beni cok da ilgilendirmez

Evlenmeden once nisanli iken sormustum ben, once bakirim deyip beni inandirmisti ki ben de 1 sey yasamamistim. Sonra tartisma esnasinda aslinda "bazi yerlere" gittigini itiraf etmisti, o an cok uzulmustum, aglayarak ayrilmistim. Sonra sonra butun erkeklerin boyle seyler yasadigi, bunu kabullenmem gerektigi empoze edilmeye calisilsa da halen icimdeki hisler karmask bu konuda.
Yasamayan ve tutucu 1 insan, benzer kisiyle mutlu olabilir diye sanmaktayim.

sorunca öyle demesi de ilginç.yani kızlar için olumlu algılanıyor ama erkekler için yani nedense övünmesi bekleniyor .
bence tüm erkekler öyle değil.yapanlar buna kulp bulmaya çalışıyor. bazı yerler lafı da bana çok ağır gelirdi. hani sevgili falan olsa yine bir derece.ama bazı yerler deyince sanki ihtiyaçmış gibi algılanıyor.

Sevdigi olur o anin tutkusuyla belki olabilir ama hic tanimadigin, adini bile bilmedigin, tamamen yabanci biriyle anlik birlikte olmayi kabullenmek zorunda degil hic kimse. Bilmiyorum gecmis, simdiki yasami etkiledi benim evliligimde. Ayrica bence kadin ve erkegin bu konuda istek acisindan hic 1 farki yoktur. Sirf erkek diye kimse olabilir, normal diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…