Eşinizin Eski Kız Arkadaşı Arasa Ama Sadece Arkadaş)

Kesinlikle sadece onu merak ettigim icin aramak istiyorum bazen dusunuyorum belki hayatta degildir ve benim haberim bile yok ama benim merakim yuzundende kimsenin hayatina huzursuzluk bulasin istemdm
diger arkadaslar yazmis benim gozumden kacmis ozelden aramanız olayi daha kusku verici hale getirir esi arasindan hem ali bey de boyle gizliden aradiginiz icin bir seyler hissettiginizi dusunebilir. Bence bir daha gorusmeyin veya 3 arkadas gorusun eskisi gibi.

alinin hayatında ilk başta beri oldugunu biliyor ve arkadaşlıgı devam ediyorsa aramayı hoş karşılayabilir
ama bilmem kaç sene sonra bir kadın arar da nasılsın derse bir hopp denir.
ege böyhle bir ikilenmde kaldı iseniz aramayın.

Kesinlikle hayatina girmek devamli gorusmek gibi bi istegim yok olsa zaten ozelden aramazdim cunku numarami gizlemesem kesinlikle geei doneceginj arayacagini biliyorum ama oldu mu kaldi mi hayati nasil merak ediyorum

Size karşı bişey hissetmiyor olabilir ama bana sanki siz ona karşı bişey hissediyorsunuz gibi geldi. Bırak yıllardır 2 gün önce görüşmeyi kestiğim kişiyi hatırlamam bile. Gereksiz bir burun sokma olmuş hiç hoş değil hayatınıza dönün

insanın hemcinsi bazen en büyük zarari veriyor. kendinizi yerine koyun hamilesiniz eşinizin tanımadığınız eski bir kız arkadaşı ansızın peydah olsun, arasın konuşsun,mutlu mu diye merak etsin. sana ne arkadaşım Aliden Veliden ? ne milletin huzurunu kaçırıyorsun.

Aklını karıştıracak belki de yuvasını bozacaksınız. Bence bencil davranıyorsunuz, siz tatmin olacaksınız orada bir kadın gözyaşı dökecek belki. Eşimden eskiden hoşlanmış biri ikide bir arasa saçını başını yolmak isterdim net.

Böyle eski aşkıymış gibi aramak yerine normal arasan yolun düşünce eşiyle tanışsan nasıl olur

Ben esini tanimiyorum esi hakkinda adindan baska birsey bilmiyorum eski askiymis gibi aramaktan kastinkz ozelden aramamsa numarami gorse arayacagindan suphem yoktu ondan tekrar ulasmasin diye aramadim

Yoksa bende isterdim gidip onuda esinide gormeyi tebrik edip mutluluklar dilemeyi cocuguna hediye alip onunla oynamayi

Kesinlikle hayatina girmek devamli gorusmek gibi bi istegim yok olsa zaten ozelden aramazdim cunku numarami gizlemesem kesinlikle geei doneceginj arayacagini biliyorum ama oldu mu kaldi mi hayati nasil merak ediyorum

Boşverin ya öğrenseniz ne olacak.
Görüşmem falan zaten mümkün değil ama araması bile rahatsız edici oluyor...
Siz olduğunu anlayıp bulması çok mu zor sanıyorsunuz?
Bir bakmışsın görüşmeye başlarsınız evli barklı adamla o zaman düştüğünüz durum çok rezilce olmaz mı?
Aramanızın neyle sonuçlanacağını bilemezsiniz.

Ben arayacagim demedim zaten olasi bi ihtimalle acaba biyle bi durum bir baskasini huzursuz eder mi diye danismak icin actim bu konuyu

Zaten tekrar eskisi gibi ucumuz konusalim goruselim ayni hayati yasayalim gibi bir dusuncem yok sadece olu mu sag mi hayati nasil kendi nasil sadece bi 10 dakikalik hayati nasil bilmek isterdim baska bir derdim yok yani

sız ıstedıgınızde ona ulasıp , o istediginde size ulasmasın istemeniz bencillik değil mi peki?

arkadastık dıyelım,, yıllar once gercekten kardes gıbı bırbırımızı gordugumuz cok samımı arkadaslarım oldu , saatlerce dertlestıgımız gezdıgımız dolastıgımız. yollar ayrıldı , iş güç vs... valla bir gram aklıma gelmez. Oldu da bi sohbet muhabbette geldi aklıma , o zamanda ya bi ali vardı o da boyle derdi vay be amma gecmıs ustunde allah saglık versın ona da der gecerım. gıyaben anarım . aramam.

hoslanmıslıgımız vardı dıyelım,, aramam , aranmam (her manada) . Niyetiniz ne kadar masum olursa olsun, kimsenin kafasını karıstırmayın merakınız yuzunden.

Hadi iyi mi kötü mi merak etmeyi bir nebze anladım da, baba olunca neler hissetti merakını hiç anlamadım doğrusu.Şahsen ben büyük olay çıkarırdım, eşim de normal numaradan ara arada görüşürüz diyecek, kapının önüne de koyardım açıkçası.Bu kadar tefarruatlı merak pek normal görünmüyor.Sanki yıllar önce kavuşamamış iki sevgili havası gibi.

Mutlu degilse ne yapacaksin?
Mutlu mu degil mi diyorsunda yani sanane derler bu durumda.
Ayrica 2 defa aramissin 3.de mi esi aklina geldi.
Karisi hamileymis ustelik bile bile.
Sizi düşünceniz bambaska belli ki

Yok da neden bu kadar taktın orası da var? sosyal medya hesaplarını araştırmışsın ki muhtemelen aynı isimde birçok kişinin sayfasına bakıp efor sarfetmissindir. Buda yetmemis numarasını bulmak için bilinmeyen numaraları aramışsın. Çok meraklıysan zamanında sahip çıksaydın,bunca yıldır neden öldüğü kaldığı umrunda olmadı? Ne alaka yani? Dışardan bir gözle bakınca hiç masum değil yaptıkların da niyetin de

Ilk aradigimda evli oldugunu bilmiyordum ikinci arayisimda sık sık ruyalarima girmesinden dolayi artik korktugum icin arayip sadece iyi mi degil mi bilmek istedim

Zaten sonra ara deyince iyi olup olmadigini ogrenmek icin aradigimi tekrar aramayacagimi aramamida beklememesini soyledim

Zaten burda konu acmamin tek nedenide acaba aramam esini uzecek kiracak bir davranisa neden olur mu baskasini uzecek bi davranista bulunmak istemedigim icindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…