• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Eski Kız Arkadaşı Arasa Ama Sadece Arkadaş)

Sirf kendi merakinizi gidermek icin elalemi rahatsiz ediyorsunuz. Bu sekilde gizli sakli benim esimi bir eski arkadasi arasa bende suphelenirim ve tepkimi gosteririm. Hele bide onceden hoslanmissiniz birbirinizden bence cok masumca degil sizin onu birden bire meak etmeniz. Siz ayseyle beraber takilin aliyi bosverin

Ayrıca bence duygularınızı mantıklandırma yoluna gidiyorsunuz, belki kendiniz bile farkında değilsiniz ama ali aklınızın bir köşesinde kalmış.yoksa unutur giderdiniz, ya gerçekten duygusal bir boşluk içindesiniz filmsel romantizm duyguları yaşamak istiyorsunuz veya egosal tatmin ihtiyacınızı karşılamak istiyorsunuz.Diğer ihtimali yazmak istemiyorum bile.

Evet kesinlikle arama kendi işine bak. Napayım diye sormuşsun ama aramak için bahane üretiyorsun. Bir kişi bile ara dese senin aradığın bahane önüne serilir sanırım. Yeminle o kadına acıdım Allah sizin gibi takıklardan korusun.
10 dakika konuşup öğrensen ne olacaak öğrenmesen ne.. Girme insanların günahına :işsiz:

Yok da neden bu kadar taktın orası da var? sosyal medya hesaplarını araştırmışsın ki muhtemelen aynı isimde birçok kişinin sayfasına bakıp efor sarfetmissindir. Buda yetmemis numarasını bulmak için bilinmeyen numaraları aramışsın. Çok meraklıysan zamanında sahip çıksaydın,bunca yıldır neden öldüğü kaldığı umrunda olmadı? Ne alaka yani? Dışardan bir gözle bakınca hiç masum değil yaptıkların da niyetin de

Inanin duan yemin ederek soyleyebilirim ki o insanin hayatina girmek gibi en ufak bi dusuncem yok eger oyle bir dusuncem olsa 3 yil once tekrar girmistim hayatina ve ozellikle arayacagini bildifimden ve aramamasini istedigim icin ozelden aradim

Ve Alinin hayatina girmek gibi bi istegim olsa burda bu dusuncemin dogru mu yanlis mi olduguna dair fikir danismak yerine Alinin hayatina tekrar nasil girerimin hesabini yapardim
Alinin karisinin uzulup uzulmeyecdginin derdine dusmez umursamazdim

Ben derdimi anlattim inanip inanmamak size kalmis ama sahidsn merak ediyorum disardan bi gozle baktiginkzda kalbinizden neler geciyir ki bi insanin sadece merakinin altinda bu kadar art niyet ariyorsunuz

Ayrıca bence duygularınızı mantıklandırma yoluna gidiyorsunuz, belki kendiniz bile farkında değilsiniz ama ali aklınızın bir köşesinde kalmış.yoksa unutur giderdiniz, ya gerçekten duygusal bir boşluk içindesiniz filmsel romantizm duyguları yaşamak istiyorsunuz veya egosal tatmin ihtiyacınızı karşılamak istiyorsunuz.Diğer ihtimali yazmak istemiyorum bile.

Psikolojimin derinliklerinde birsey varda ben farkinda deggilsem bilmuyorum ama

Emin olun kalbimde vede aklimda safece eski bi arkadasin oldu mu kaldi mi haysti nasil mutlu mu degil mi eski bkr dostla 1-2 dakikalik hal hatir sohbeti etme dusuncesinin disinda inanin zerre kadar baska bir niyet yok

Ali ile kac yildir gorusmuyorsunuz.
Bilemedim ki ben bekarim sanirim rahatsiz olmazdim.ama alinin esi nsl biri bilemeyiz

Telefonda sanki 1 tartisma icindeydi kismi bile size acaba esiylemi tartisiyordu mutsuz mu dusuncesini vermis.
Kesinlikle hatalisiniz.
Tekrar aramayin
Adam yuvasini kurmus esiyle mutlu mesut belli ki.
Sosyal hesabi yok whatsappi yok.
Erkekler farkli bakar bi anlik bosluk yada sizin aramanizin verdigi ee o aradi ya nasilsa diye bir kacamak dusuncesi oluşturursunuz.sadece kacamakta kalirsiniz.
Kendinize mantikli aciklamalar yapmayin lutfen.
Aysede alide yollarina bakmis.sizde bakin

pardon da hanımefendi siz gizemli kadın modunda ara ara arayarak muhtemelen zaten o evi huzursuz etmişsinizdir.Çünkü sizin ali zaten evliliğinde de promlemler varsa ki ilk evlenilen yıllar birçok insanın alışma süreci oluyor, bir yerlerde kendisini düşünen ve umut besleyen bir kadın olduğu egosuyla kadına kimbilir ne atarlar yapmış olabilir.Size normal geliyor mu şu anlattığınız durum? Eğer normal bir arkadaş olsanız zaten beni aramasın bir daha derdine düşüp, özel numaradan aramazsınız.gayet alani bir şekilde arkadaşınızı arar yolunuz düşerse de eşiyle tanışmak istediğinizi filan söylerdiniz.normal ilişkiler böyle oluyor benim bildiğim.Alinin aklına yeniden düşeceğinizi nereden çıkardınız? Belki de karısını çok seviyordur ali.

Ali ile kac yildir gorusmuyorsunuz.
Bilemedim ki ben bekarim sanirim rahatsiz olmazdim.ama alinin esi nsl biri bilemeyiz
Aliyle 2 kere telefonda gorustugunuz toplamda 10 dk etmeyen gorusmeyi saymazsak 7 yil falan oldu gorysmuyoruz

Kendimk Alinjn karisinin yerine koyuyorum her ay hergun devam etmezse sorun etmezdim aslinda yapim cok kiskanc olmadigi icim ve ben sorun etmedigim icin baska kisilerin dusuncesini almak maksatli konu actim bi hata yapip Alinin karisini istemeden uzmemek icin

Sadece Ali nin nasil oldugunu merak ettigim icin aramak istedim yoksa Aliye karsi duysal olarak bisey hissettigimden falan degik

Ben şahsen asla böyle bişeye müsaade edemem yani büyük konuşmayayım da tahammül edemem çok sinirlenirim ve kıskanırım..

Kadın erkek farketmez kim bunu yapsa ben kızarım, arkadaşın yine iyi tepki vermiş. Telefon numaranı vermeyeceksen niye adamı aklına estiği zaman arayıp duruyorsun? Sen onu istediğin zaman arama hakkını kendinde görüyorsun, ama o senin numaranı bilmesin, aramasın, bu ne cüret? Sizin ne özelliğiniz var ki ? Ben olsam numaranı vermeyeceksen, aklına estikçe arayacaksan rahatsız etme beni der kapatırdım, saçmalık bence yaptığınız şey. Yaptığınız şeyi çok sağlıklı bulmuyorum, iyi niyetli 'arkadaşımı merak ettim' düşüncesi olduğunu da düşünmüyorum. Adamı ya rahat bırakın, ya da normal sağlıklı bir arkadaşlık kurun.

Inanin duan yemin ederek soyleyebilirim ki o insanin hayatina girmek gibi en ufak bi dusuncem yok eger oyle bir dusuncem olsa 3 yil once tekrar girmistim hayatina ve ozellikle arayacagini bildifimden ve aramamasini istedigim icin ozelden aradim

Ve Alinin hayatina girmek gibi bi istegim olsa burda bu dusuncemin dogru mu yanlis mi olduguna dair fikir danismak yerine Alinin hayatina tekrar nasil girerimin hesabini yapardim
Alinin karisinin uzulup uzulmeyecdginin derdine dusmez umursamazdim

Ben derdimi anlattim inanip inanmamak size kalmis ama sahidsn merak ediyorum disardan bi gozle baktiginkzda kalbinizden neler geciyir ki bi insanin sadece merakinin altinda bu kadar art niyet ariyorsunuz
Ben de boşanma aşamasındayım bebeğim var ve zor bir durum belki o yüzden bir bebeğin daha babasiz kalacağı,kalbinin incinecegi düşüncesine katlanamamisimdir. hayat iste seni iyi niyetli beni art niyetli yapiyor masumane diye yaklasamiyorsun bazen hassas oldugun bir noktaya parmak basilinca

Ayrıca siz evli olsanız ve kocanızın böyle bişey yapması hoşunuza gider miydi. Sizin bu yaptığınız bencillik !!! :sinirli::sinirli::sinirli:

Size ne iyi olup olmadığından. Telefon sapığı gibi özelden neden arıyorsunuz ki? Numaramı öğrenmesin geri arar demişsiniz de karşı tarafın sizi merak ettiği yok. Adam evli çocuklu. Rüyasında görüp durmadan araştıran üşenmeyip bilinmeyen numaralardan bulup özelden arayan sizsiniz. Karısı duyarsa olacak olan belli zaten.

Aliyle 2 kere telefonda gorustugunuz toplamda 10 dk etmeyen gorusmeyi saymazsak 7 yil falan oldu gorysmuyoruz

Kendimk Alinjn karisinin yerine koyuyorum her ay hergun devam etmezse sorun etmezdim aslinda yapim cok kiskanc olmadigi icim ve ben sorun etmedigim icin baska kisilerin dusuncesini almak maksatli konu actim bi hata yapip Alinin karisini istemeden uzmemek icin

Sadece Ali nin nasil oldugunu merak ettigim icin aramak istedim yoksa Aliye karsi duysal olarak bisey hissettigimden falan degik
7 yil uzun zmana gecmis belki seni hatirlamaz bile.
Bilemedim cok istiyorsan ara ne bileyim esiyle iliskilerinin dinamigine bagli

Geçmişi geçmişte bırakın .. şuan kurcalamak size zarar vermiyor olabilir ama bir telefonunuz bile bir evliliğin çatırdamasına sebep olabilir.. değer mi sebep olmaya??

Merhaba kizlar burda birçogunuzun evli olmayanlarında empatisi yetenegini kullanarak fikir verebilecegini dusunup sizlere danismak istedim

Durum şu biz yıllar önce 1 erkek 2 kız olmak üzere 3 yakın arkadastik hani ahretlik yada kanka diye diyecek boyutta mukemmel arkadaslik degildi ama iyiydik yani birimiz bunalinca gece yarisi bile olsa digerini arayip saatlerce dertlesip sıkintılarımıza cozum arayabiliyorduk yada en azindan birbirimizi dinleyip destek olabiliyirduk

Sonra kiz arkadasimiz ayse diyelim ayse birisiyle cikip nisanlandi ama nisanlisi nisanlilik surecinde biz dahil tum arkadaslariyla ve kuzenleri dahil tum herkesle bi sekilde iliskisini kesmesini sagladi

Bu surecte ben ve diger arkadas dahada fazla gorustuk bu arkadasada Ali diyelim zaten soyle diyeyim biz tanistiktan kisa bi sure sonra farkli memleketlere dagildik aile vs durumlarindan

Yani o donemlerdede telefon internet vs araciligiyla cok sık gorusmeye devam ettik
Duruma daha vakif olmaniz acısindan sunu soyleyeyim Ali ve benim aramda bi hoslanti oldu ama sadece iyi anlasabilecek iki kisuydik yani ayni hayati beraber yasayacak iki kisi ddgildik o yuzden bu konuyu hic dillendirmedik bu durundan kısa bi sure sonrada benim ve Ali arasinda bi kırginlik oldu birde Alinin baska bir arkadasi Alinin benden hoslandigini soyleyince zatsn olmayacak bi durum ileride baglanirim korkusu birde kırginligin verdigi durumla Aliye hicbirsey demeden numarami degistirdim o donem sosyal medya falanda yoktu oylece hicbi baglanti kalmayacak sekilde Aliyle yollarimi ayirdim

Bu durumdan bi sure sonra Ayse evlendi evlilikte problemler falan yasiyirmus o donemdd tekrar gorustuk bi sure eskisi kadar sık sık olmasada gorusmeye basladik arkadasligimizi devam ettirdik

Fakat ikimizinde Aliyle baglari koptu kac yil hic gorusmedik zaten numarasini degistirmis sosyal medyada ciktiginda arattim kesinlikle hic bi hesabi yok
Bigun bilinmeyen numaralardan numarasini buldum sadece ne yaptigink merak ettigim sesini duymak istedigim ve bir dahada gorusmek istemedigim icin ozelden aradim

Sadece bi iki dakika konustuk evlenmis karisi hamileymis kizi olacakmis kizinin olmadini cok istiyordu eskileri konustuk biraz
Neden ozelden aradin arada bir konusuruz dedi zatsn arayinca sonradan aramak gibi niyetim yoktu evlendigini soyleyincede sen evlisin uygun olmaz esin hos karsilamwyabilir sadece seni merak ettim dedim kisa bi gorusmeydi vedalastik

3 yil kadar sonra bi kac gun ust uste ruyasini gordum dayanamadim bi gun tekrar ozelden aradim ozellikle gizli numaradan aradim ki aramak isterse numarayi bilmesin aradim bi gurultu vardi sanki tartisma anina denk gelmisim gibiydi arkadan sesler geliyodu

Kendimi tanittim merak ettigimi ondan aradigimi soyledim kac gundur aklima geliyorsun merak ettim sanirim musait degilsin dedim oda sonra ara konusalim dedi ben iyimisin iyi olup olmadigini merak ediyorum dedim iyiyim ama sonra ara dedi bende sadece merak ettigimden aradim bi daha aramam aramami bekleme dedim

Bu surecte Ayss esinddn ayrildi bi suredir eskisi gibi gorusmeye basladik gecsn gece sabaha kadar mesajlastik ben cok duygulandim sanki 10 yil oncesine gittim gibi
Ama bi eksiklik vardi Ali yoktu ve isin dogrusu Ali yasiyor mu yasamiyor mu ne yapiyor nasil hicbir fikrimizde bilgimizde yok numarasi var ama watsaap sosyal medya hicbirsey yok gunlerdir aklima geliyor

Sadece bi aramak 5-10 dakikada olsa konusmak istiyorum ne yapiyor ne ediyir diye bi kac ay once knun yasadigi memlekette bi isim vardi aramak istedim 10 dk liginada olsa belki gorusuruz diye ama aramadim bi daha o sehirede Allah bilir ne zaman yolum duser aramayisimin tek nedenide evli olmasi ve biliyorum ki evli kadinlar bu gibi durumlari hos karsilamiykr dogal olarak

Ama gunmerdur neredeyse hergun aklima geliyir mutlu mu ddgil mi baba olmak onun icin nasil bi duygu is ddgisikligi dusunuyordu degistirebildi mi hayati hala ayni mi acik soyleyeyim hasretinden olmuyorum ama bi ozkemde var yani

Acaba ozelden 10 dakikaliginada olsa arasam bi konusaak esi orense onun icin sorun olur mu yada onca yildan sonra aramam gereksiz mi olur

Sizin esinizin eski kiz arkadasi arasa sorun edermiydiniz dusuncelerinize verdiginiz tavsiye yada uyarilara gore hareket etmeyi dusunuyorum
Offf resmen Ali aklinda kalmis yeme bizi burda arkadisimda merak ettimde bilmem ne. Arama evli barkli adami zaten arasan onunda yoldan cikma ihtimali var.

Arkadaşmis aranizda olusan hoslantiyi ne yaptiniz

Back