• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Eski Kız Arkadaşı Arasa Ama Sadece Arkadaş)

Ben esini tanimiyorum esi hakkinda adindan baska birsey bilmiyorum eski askiymis gibi aramaktan kastinkz ozelden aramamsa numarami gorse arayacagindan suphem yoktu ondan tekrar ulasmasin diye aramadim

Yoksa bende isterdim gidip onuda esinide gormeyi tebrik edip mutluluklar dilemeyi cocuguna hediye alip onunla oynamayi
Tanımıyorsun ama tanışmak isteseyebilirsin.
Sürekli gizliden aramanız huzursuzluk yaratabilir adamın aklına düşürüyorsunuz kendinizi sonra kayboluyorsunuz sonra tekrar arıyorsunuz ya hiç aramayın yada bagı koparmayın o zaman merakta kalmazsınız.
Eski kankanız sizi sürekli arasa ne olacakki ?

Ciks sıkıntılı bir durum, her açıdan.

Bir kere bu merak da neyin nesi diye sorarlar adama. (Burada ki soran kişi karısı oluyor)

Sizinkisi şimdi eğri oturalım doğru yazalım, biz iki kankaydık aynı ana babadan olmasak bile gardaştık seviyesinde bir arkadaşlık değil(miş).

Numaranızı gizleyip aramanız zaten başlı başına olayı tamamen farklı bir boyuta taşıyor.

Ama bana göre en can alıcı nokta:

Zaten beni arar, aramasın bana ulaşmasın diye gizli arıyorum' dediğiniz yer.

Bu cümlenizi bir sindirin, nötr bir şekilde bir okuyun, insan normal arkadaşı için hiç böyle düşünür mü?
Hemde onca yıl geçmiş aradan, o kadar merak ettiğiniz şeyler varken.

Biraz amiyane bir tabir olacak ama insanın; yemeyin şimdi bizi' diyesi geliyor.

Ali nin bunca yıl sonra iyi olduğunu bilsen ne bilmesen ne ? Ali yi rahat bırak ! Ali evli ! Ali nin çocuğu var ! Alinin yuvasını dağıtma ! Ali den uzak dur ! Ayyyyy içim şişti

Cok gereksiz bi merak canim.benim esimi kimse arayamaz tipki eskiden duygusal bag yasadigim birinin beni arayamiyacagi gibi..

Aramak aramamak sana kalmis ali yi sen taniyorsun biz degil.eski arkadaslar arayabilir.
Facede 20 yil onceki arkadaslar mesaj yazabiliyor ya da arayabiliyor.
Ama adamin seni hatirlamayabilir bu seni uzebilir.
Esi kiskanirmi bilemedim ben olsam kiskanmazdim.
Bilemedim siz daha iyi bilirisniz arkadasibizi

Hadi benimde aklima eski dostluklarim arkadaslarim gelir. Kiz olsun erkek olsun..malum sosyal medyada daha dogrusu facebook da arattiririm bende. Oraya kadar tamam ama siz baya emek vermissiniz aliyi bulmak icin:KK70:birde aramissiniz..ben olsam hic aramam yani hele yillar gectikten sonra. Banane sonucta. Bence yol yakinken vazgecin bu meraktan..caniniz sikilmis herhalde..mutsuz musunuz nedir bu gecmise duyulan ozlem..kendi hayatinizla ilgilenin. Ayip bence..hele ozelden aramak ve numarami biraksam ali kesin arar demeniz cok garip..

Bi film vardı fransız yapımı hatta türkçe bi şarkıya klip yapmışlardı bilinmeyen saat uygulaması miydi ne adı aynı o filme donmus sizin olay.

eşimin eski kız arkadaşı arasa dert etmem de.

öyle özelden arasa, mutlu mu değil mi merak ediyor olsa, hoop derim,
çok saçma darvanıyor ve düşünüyorsunuz. hiç yakışmıyor.

sadece arkadaş durumu olmuyor sizinki basbayagi birbirinizi seviyormussunuz
yapmayın kendinizi sadece arkadaşız diye kandirmayin
adamı da belirli aralıklarla arayip kendinizi hatirlatip huzursuz etmeyin
madem çok umrunuzdaydi zamanında siz onunla olsaydınız

Hem aramasını istemiyorsun hem sen arıyorsun. Eşini geçtim tamamen kendi keyfine göre davranıyorsun. Ayrıca evet tartışma sebebi. Özelden keyfine göre aramalar.. O eş telefonu alıp "kocamı bi daha arama" demeli. Çok iyi arkadaşmışsınız ki o aramasın diye özelden arıyorsunuz..

Madem arkadaşınız olarak görüyorsunuz özelden aramayın. Benim eşimi özelden arasalar ne karıştırıyor diye düşünürüm. Numaranızla arayın 2 dk hâl hatır sorun kapatın.

+1
Madem ortada katakulli yok sadece arkadaşlık var, özelden aramak nedir? Arkadaşlık edeceksen çıkar adam gibi arkadaş olursun karısıyla da tanışırsın.

diger arkadaslar yazmis benim gozumden kacmis ozelden aramanız olayi daha kusku verici hale getirir esi arasindan hem ali bey de boyle gizliden aradiginiz icin bir seyler hissettiginizi dusunebilir. Bence bir daha gorusmeyin veya 3 arkadas gorusun eskisi gibi.

Üfff sacmalamayın bi ya. Çok mu lazim Ali? Saçma saçma bi de kendinizi aklamaya çalışıyosunuz. Unutun gitsin ali'yi, adamın huzuruyla oynamayın.

alinin hayatında ilk başta beri oldugunu biliyor ve arkadaşlıgı devam ediyorsa aramayı hoş karşılayabilir
ama bilmem kaç sene sonra bir kadın arar da nasılsın derse bir hopp denir.
ege böyhle bir ikilenmde kaldı iseniz aramayın.

Her türlü çirkin ya.
Gerekçesi,bahanesi olamaz.

Böyle eski aşkıymış gibi aramak yerine normal arasan yolun düşünce eşiyle tanışsan nasıl olur :işsiz:

Size karşı bişey hissetmiyor olabilir ama bana sanki siz ona karşı bişey hissediyorsunuz gibi geldi. Bırak yıllardır 2 gün önce görüşmeyi kestiğim kişiyi hatırlamam bile. Gereksiz bir burun sokma olmuş hiç hoş değil hayatınıza dönün

Boşverin ya öğrenseniz ne olacak.
Görüşmem falan zaten mümkün değil ama araması bile rahatsız edici oluyor...
Siz olduğunu anlayıp bulması çok mu zor sanıyorsunuz?
Bir bakmışsın görüşmeye başlarsınız evli barklı adamla o zaman düştüğünüz durum çok rezilce olmaz mı?
Aramanızın neyle sonuçlanacağını bilemezsiniz.

Farketmez kac yil gectigi eger bosluktaysa ya da olmasa bile hosuna gidebilir kadinlar gibi dusunme

sız ıstedıgınızde ona ulasıp , o istediginde size ulasmasın istemeniz bencillik değil mi peki?

arkadastık dıyelım,, yıllar once gercekten kardes gıbı bırbırımızı gordugumuz cok samımı arkadaslarım oldu , saatlerce dertlestıgımız gezdıgımız dolastıgımız. yollar ayrıldı , iş güç vs... valla bir gram aklıma gelmez. Oldu da bi sohbet muhabbette geldi aklıma , o zamanda ya bi ali vardı o da boyle derdi vay be amma gecmıs ustunde allah saglık versın ona da der gecerım. gıyaben anarım . aramam.

hoslanmıslıgımız vardı dıyelım,, aramam , aranmam (her manada) . Niyetiniz ne kadar masum olursa olsun, kimsenin kafasını karıstırmayın merakınız yuzunden.

Mutlu degilse ne yapacaksin?
Mutlu mu degil mi diyorsunda yani sanane derler bu durumda.
Ayrica 2 defa aramissin 3.de mi esi aklina geldi.
Karisi hamileymis ustelik bile bile.
Sizi düşünceniz bambaska belli ki

Yok da neden bu kadar taktın orası da var? sosyal medya hesaplarını araştırmışsın ki muhtemelen aynı isimde birçok kişinin sayfasına bakıp efor sarfetmissindir. Buda yetmemis numarasını bulmak için bilinmeyen numaraları aramışsın. Çok meraklıysan zamanında sahip çıksaydın,bunca yıldır neden öldüğü kaldığı umrunda olmadı? Ne alaka yani? Dışardan bir gözle bakınca hiç masum değil yaptıkların da niyetin de

Ali nin karisi var.ali cocuk yapti.yani ali mutlu isine bak hecele bu cumleleri

Sirf kendi merakinizi gidermek icin elalemi rahatsiz ediyorsunuz. Bu sekilde gizli sakli benim esimi bir eski arkadasi arasa bende suphelenirim ve tepkimi gosteririm. Hele bide onceden hoslanmissiniz birbirinizden bence cok masumca degil sizin onu birden bire meak etmeniz. Siz ayseyle beraber takilin aliyi bosverin

Senin niyetinle biri arasa onu bulurum ve tüm ailesine anlatırım eşimi özelden arıyor kızınız, eski sevgilisiymiş yuvamı yıktı diye. Eşime zaten tekmeyi basarım da amaç seni de mutsuz etmek.Sence iyi karşılamış mıyımdır?

Evet kesinlikle arama kendi işine bak. Napayım diye sormuşsun ama aramak için bahane üretiyorsun. Bir kişi bile ara dese senin aradığın bahane önüne serilir sanırım. Yeminle o kadına acıdım Allah sizin gibi takıklardan korusun.
10 dakika konuşup öğrensen ne olacaak öğrenmesen ne.. Girme insanların günahına :işsiz:

Telefonda sanki 1 tartisma icindeydi kismi bile size acaba esiylemi tartisiyordu mutsuz mu dusuncesini vermis.
Kesinlikle hatalisiniz.
Tekrar aramayin
Adam yuvasini kurmus esiyle mutlu mesut belli ki.
Sosyal hesabi yok whatsappi yok.
Erkekler farkli bakar bi anlik bosluk yada sizin aramanizin verdigi ee o aradi ya nasilsa diye bir kacamak dusuncesi oluşturursunuz.sadece kacamakta kalirsiniz.
Kendinize mantikli aciklamalar yapmayin lutfen.
Aysede alide yollarina bakmis.sizde bakin

pardon da hanımefendi siz gizemli kadın modunda ara ara arayarak muhtemelen zaten o evi huzursuz etmişsinizdir.Çünkü sizin ali zaten evliliğinde de promlemler varsa ki ilk evlenilen yıllar birçok insanın alışma süreci oluyor, bir yerlerde kendisini düşünen ve umut besleyen bir kadın olduğu egosuyla kadına kimbilir ne atarlar yapmış olabilir.Size normal geliyor mu şu anlattığınız durum? Eğer normal bir arkadaş olsanız zaten beni aramasın bir daha derdine düşüp, özel numaradan aramazsınız.gayet alani bir şekilde arkadaşınızı arar yolunuz düşerse de eşiyle tanışmak istediğinizi filan söylerdiniz.normal ilişkiler böyle oluyor benim bildiğim.Alinin aklına yeniden düşeceğinizi nereden çıkardınız? Belki de karısını çok seviyordur ali.

Hepinize tek tek ayri ayri yazamadigim hepinizede aviklama yapma ihtiyaci hissettigim icin alinti yaptim

Evet haniar tanimadiginkz bi insanin gozuyle dusundugunuzden dolayi belki yanlos dusunebileceginiz durumunu anlayabiliyorum

Kiminiz Aliye karsi birsey hissrttigimi kiminiz Aliye kendimi tekrar hatirlatmsk istemissinjz kiminiz ozelden aramami sorgulamissiniz

Soyle soyleyeyim yillar gecsede merak edip aradigi aramak istedigim tek insan Ali degil olmadida kiz arkadaslarim vardi ve kırginliklarla yillarca yada aylarca gorusmedimiz oldu onlarida merak edil aradim sordum yada ortak tankdiklarimdan hep sordum yeri geldi ilk adimi atan oldum baristim yani durum Aliye ozel birsey degil

Aliye karsi birssy hissettigimi dusunenlere gelince eski bi arkadastan basks kensisine karsi duygusal olarak en ufak bir hisdim yok

Hatta yirumlwri okurken ben bile kendimi sorguladim acaba piskolojimde bilincaltimda yatan fakat benim farkinda olnadigim birsey mi var diye ams kesinlikle eminim Aliye karsi duygusal manada en ufak birsey hissetmiyorum

Ozelden aramama gelince belki dusuncenizde hakli olabilirsiniz ilk aradigimda zaten sonrasinda devam eden bjr girusme olmasinj istemedigim ixin ozelden aradim cunku numarami gorse arayacagina emindim ve evli oldugunu bilmiyordum aradigimda

2. Arayisim 3 yil sonraydi yani ona karsi birseyler hissetsem maksadim bi gorusmenin onunu acmak olsa ben o ben iyiyim sonra ara dedikten sonra bunj bahane eder arardim ama ona iyi olup olmadigini merak ediyordum iyiymissin dedim aramayacagimida belirttim
Dedigim gibi aradigimdada numarayi gorurse geri doneceginden emin oldugum icin ozelden aradim yoksa özellikle numarami gizlemezdim

Konuyu burdan acma nedenime gelince ben yapi olarak kıskanc biri degilim kolay kolay kiskanmam kimseyi yani esimin arkadasi arasa tabi bunu suyunu cikarmayacak sekilde hergun yapmasa cokta onemsemez ustunde durmazdim yani bana normal gelirdi.

Ama herkesin ayni sekilde dusunmeyebilecegini dusunerek farkinda olnadan baskasini uzmemek incitmemek adina fikir danismak icin bu konuyu buraya acmak istedim

Yani benim icin onemli olmayacak bir durum baskasini incitebilir diye dusunerek fikir almak afina bu konuyu actim

Yokaa karsimdaki insanida kensim gibi dusunseydim aman 10 yil oncesinden biri hal hatir sormak icin aramis merak etmis aramis suyunu cikartmadigi surece ne zarari var ki der gecerim

Evet bende isterdim o sehire gittigimde ben shrdayim esinlede cocugunlada tanksmak isterim uygunsaniz goruselim deyip ikisinide gorup mutluluklar dilemek tebrik etmek cocuguyla oynamak 1 saatte olsa vakit gecirmek

O zamanda aklima geldi ama esinkn nasil karsilayacagink bilemedigim icin hic bi sekilde yeltenmedim

Yani sizler ister ibanin ister inanmayin Aliye karsi duygusal olarak azicik dahi hissim yok sadecd eski bi arkadasi merak ettigim kadar merak edip ozluyorum

Yani kiminizin itam ettigi gibi Aliyw karsi birsey hissetsem burda Alinin karisinin uzulup uzulmeyeceginj dert edip konu acip hakaret duymak yerine Aliyi direk numaramdan arar girusur ve Alinin tekrar aramasinj saglardim ama yok oyle bi maksadim artik inanip inanmamak size kalmis bi durum

Sizi kırmak ya da suçlamak değil maksadım, sadece şunu sormak istiyorum, alinin sizi tekrar arayacak olmasından neden rahatsızlık duyuyor ve bunun için önlem alıyorsunuz?

Ben de boşanma aşamasındayım bebeğim var ve zor bir durum belki o yüzden bir bebeğin daha babasiz kalacağı,kalbinin incinecegi düşüncesine katlanamamisimdir. hayat iste seni iyi niyetli beni art niyetli yapiyor masumane diye yaklasamiyorsun bazen hassas oldugun bir noktaya parmak basilinca

Durumunuza uzuldum gercdkten hem sizin icin hemde cocugunuz icin belki durumunuzun hassasiystiyle beni art niyetli olarak gormus olabilirsinjz ama sadece bu konida degil art njyetli oldugum hicbir konuda burda konu acmam

Yani kendi menfaatim icin bjrsey dusunuyorsam burda kimin ne dedigini onemseyipte konu acip vakit kaybetmek yerine dusuncemi nasil uygularimin derdine duserim

Yorumlardada yazdigim gibi yapi olarak kiskanc değilim evli olsam ve esimin yillarca gorusmedigi bi kiz arkadasi arasa suyunu cikarmayacak sekilde hal hatir icin merakindan arasa ben onemsemezdim

Ama herkesin duygusunun benie ayni olmayacagi dusuncesiyle fikir edinmek maksatli konu actim ki farkinda olnadan bi insani incitmeyeyim uzmeyeyim

Yani aklimda Ali olsa burada konuyu seneryolastirarak Aliye nasil ulasabilirim seklinde fikir edinmek icin konu acardim
Umarim kendimi anlatabilmisimdir

Size ve evladinkza hayatta huzur ve mutluluklar dilerim insallah Allah hayirli kapilar acar cok mutlu olursunuz

Sizi kırmak ya da suçlamak değil maksadım, sadece şunu sormak istiyorum, alinin sizi tekrar arayacak olmasından neden rahatsızlık duyuyor ve bunun için önlem alıyorsunuz?
Acik konusayim ilk aradigimda evli oldugunu bilmkyordum sadece onua tekrar gorusup gorusmemeyi isteme konusunda emin degildim ama merak ediyordum dusunun butun gun sıkilmadan monustugubuz bi arkadasinkzin yoklugunu hissedip merak edip aramissinjz ama o arkadasligin devam edip etmesini istediginizdende emin degilsinjz

Ama ikincisindd kesiikle ama kesiikle ararsa gorusmek isterse karisi rahatsiz olur dusuncesiyle tekrardan bana ulasmasink istemedim

Yaptığınız şey asla normal karşılanacak veya arkadaşça görülecek bir tavır değil. Bence de kendinizi sorgulamalısınız. Karısına neden üzülüyorsunuz anlamadım sizi ciddiye bile almaz eşinin numarasını değiştirtir ben olsam öyle yapardım. Çünkü gerçek arkadaşlar bizde de var gelir giderler. Görüşürüz normal bir şekilde tel.de her alanda. He gizliden arayan eski kız arkadaş mevzusu da oldu eşimin başında sadece nasıl olduğunu merak ediyordu o da niyeyse en son ben açıp savcılığa vereceğimi söyledim arkadaşın merakı da kesilmiş oldu böylece. Böyle bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Kendi kendinize hayalet gibi insanların hayatına girip çıkmayın. Onlar da çok önemsese araştırır bulurlardı sizi emin olun.

7 yil uzun zmana gecmis belki seni hatirlamaz bile.
Bilemedim cok istiyorsan ara ne bileyim esiyle iliskilerinin dinamigine bagli
Belkide hic hatirlamiyordur bilemeyiz sadece ben Alinin yasayip yasamadigini hayatinkn nasil oldugubu merak ediyorum

Belkide bosluktandir ama gecen gece sabaha kadar ayseyle konusunca Alinin yoklugunu hissettim

Belkide o yasamiyordur ama biz bilmiyoruzfur dedim

Evlisin yanlis olur aramiyim demissiniz ama yine aramissiniz ve aramak istiyorsunuz amaciniz nedir ben olsam esimin boyle bi arkadasi ozelden arayip dursa ogrensem o kadina direkt gicik olurdum zaten

Adamın seceresini çıkarmışın nufüs müdürü gibi dolanıon hakkında bilmediğin yok bu Ali ye özel bir durum değil ? Tamam değil

Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlatıp gizemli havaya bürünüp ilgisini çekmeye mi? Benim de zamanında görüştüğüm samimi arkadaşlarım vardı ama özelden arayıp hal hatır sormak aklıma dahi gelmiyor. Uzak durun aramayın.

Yaptığınız şey asla normal karşılanacak veya arkadaşça görülecek bir tavır değil. Bence de kendinizi sorgulamalısınız. Karısına neden üzülüyorsunuz anlamadım sizi ciddiye bile almaz eşinin numarasını değiştirtir ben olsam öyle yapardım. Çünkü gerçek arkadaşlar bizde de var gelir giderler. Görüşürüz normal bir şekilde tel.de her alanda. He gizliden arayan eski kız arkadaş mevzusu da oldu eşimin başında sadece nasıl olduğunu merak ediyordu o da niyeyse en son ben açıp savcılığa vereceğimi söyledim arkadaşın merakı da kesilmiş oldu böylece. Böyle bir durumla da karşılaşabilirsiniz. Kendi kendinize hayalet gibi insanların hayatına girip çıkmayın. Onlar da çok önemsese araştırır bulurlardı sizi emin olun.

Evet 6 yılin icinde toplamda iki kere arayan hal hatirdan ve hayatindan baska hicbirssyi sormayan 6 yilin icinde aradigi 2 gorusmede toplamda 10 dk bile konusmamis ama size gore onu karisindan ayirma derdinde olan bi hayalet

Nasil dusunuyorsaniz oyle bilin arkadasim

Kac sayfa yorum birikmis zahmet edipte yazdigim bir kac yoruma bakarsaniz Aliye karsi duygusal manada en ufak bi hissim olmadigini okuyabilirdiniz

Ama ona karsi ben senin icini okuyorum sdnin bilmedigin duygularini ben biliyorum dersen oda sizin bilecsginiz is

Bence kesinlikle aramayin. Aradikca muhabbet saricaktir. Siz birsey hissetmiyorsaniz bile onun hislerinden emin olamayiz sizden hoslanan geride kalan da oymus zaten numarayi degistirip kaybolan siz olmussunuz. Esi de hamile cok duygusal bi donemdedir kimseye istemeden de olsa o hisleri yasatmaya hakkimiz yok diye dusunuyorum. Birde bi an esinin burda konu actigini dusundum " Kocami eski kiz arkadasi gizliden ariyor suphelenmeli miyim beni aldatiyor mu?" Burda hamilesin ayril cocugu gosterme ayri dogur yazanlar bile olacaktir. Bence hic onlarin hayatlarina da bulasmayin siz de uzulmeyin sonradan

Back