- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
AnlamadimFilm bitti mi finali merak ettim....
eşimin eski kız arkadaşı arasa dert etmem de.
öyle özelden arasa, mutlu mu değil mi merak ediyor olsa, hoop derim,
çok saçma darvanıyor ve düşünüyorsunuz. hiç yakışmıyor.
Ya inanin duygusal olarak hicbirsdy yok zaten ozellikle arayacagini bildigim icin ozelden aradim zaten iki aramamin aradinda 3 yil var ve iki konusmayi toplayin ikisi toplam 10 dakika etmezHadi ilkini aradın. İkinciyi neden arıyorsun ne mana yani? Üçüncü de mi eşi kızar diye akıl ettin?
Kusura bakma da seninki meraktan daha ötesi.
Hayatlarına bulaşma derim.
Madem arkadaşınız olarak görüyorsunuz özelden aramayın. Benim eşimi özelden arasalar ne karıştırıyor diye düşünürüm. Numaranızla arayın 2 dk hâl hatır sorun kapatın.
Sonucta aranizda bir sey yasanmamis, eskide kalmis ama kadinlarin cogu bu meseleyi kafasina takar hem esine hem size bulasir. Gecen yil mesela bir yakin arkadasim vardi okuldan yas farki da coktu abi kardes gibiydik ama sevgilisi bana takmisti kafayi ben de gorusmeyi kestim kavga ettiklerini duyunca
Mesela benimde arada aklıma gelen arkadaşlarım var ama kalkıpta aramam yani. Seninki aşırı bi merak. Mutlu mu mutsuz mu baba olmak onu nasıl hissettirdi bunları delice merak etmen saçma ve abartı.Ya inanin duygusal olarak hicbirsdy yok zaten ozellikle arayacagini bildigim icin ozelden aradim zaten iki aramamin aradinda 3 yil var ve iki konusmayi toplayin ikisi toplam 10 dakika etmez
Tabi o insaninda esininde hayatinda rahatsizlik verecsk birsey yapmak istemem zaten oladi bi yanlisin onune gecmek icin bu konuyu actim
Ilk ddfa ozelden aradigimda bi daha neni aramasin diye aradim zaten evli oldugunu ogrenincede numarami bilsin istemedim cunku ne zamsn olsa arayacagindan emindim zaten kendisi neden ozelden aradin arada bir gorusurduk dedi yani numarami gizlemesem biliyorum ki arayacakti+1
Madem ortada katakulli yok sadece arkadaşlık var, özelden aramak nedir?
Aradan uzun yillar gecmis bana kafasinin takilacagink dusunmuyorum ama yinede boyle bir duruma karsi olasi ihtimalke hareket etmek istiyorumIyi de adam zamaninda senden hoslanmis ya mutsuzsa sana kafasi takilirsa ben hic arama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?